Big Sean és Naya Rivera mégsem állnak majd oltár elé, hogy kimondják a boldogító igent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Big Sean lefújta az esküvőt
2014. április 10. 10:38
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Hát ez durva...szerintem alapból nagyon hamar kérte meg a kezét. 1 év után még persze nagy a szerelem...De se szó se beszéd lefújta? Na, nekem ilyen férfi nem kéne!
2014. április 10. 11:14
Hát ez nem tartott sokáig, ezért nem szabad ilyen hamar bele menni felelőtlenül egy ilyen komoly dologba... A férfiről is meg van a véleményem.
2014. április 10. 13:02
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
OOOOOhhhh ezt nagyon sajnálom,pedig nagyon jól néztek ki együtt én szerintem!
2014. április 10. 13:51
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Szegény nő! Már mennyire beleélhette magát, hogy esküvő, aztán örökké, boldogan együtt.
2014. április 10. 18:21
Hát erre nem tudok mit mondani, ezt hívják úgy, hogy buk-ta. Szegény Naya...
2014. április 10. 18:31
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Egy év alatt nem lehet megismerni annyira a másikat, hogy hozzá is tudd kötni az életedet. A szerelem nem csak abból áll, hogy jó az ágyban, meg puszi-puszi lávláv, de egymással együtt kell tudni élni. El kell fogadni a másik hülye szokásait, rigolyáit és csak akkor fogtok tudni egy fedél alatt élni, ha csiszolódtok egymáshoz. Ezzel próbálkozni kell, és egy év baromi kevés arra, hogy mind két fél meg tudjon birkózni a feladattal. Mondjuk azt sem értem, hogy miért kell ezzel rohanni. A pasi nagyon a csaj kedvében akart járni, de valószínűleg ő maga sem gondolta komolyan, így inkább a futást választotta. Bár aztán ki tudja, hogy igazából mi történhetett köztük, ami lehetett egy meggondolatlan veszekedés vagy az, hogy valamelyikük félrelépett.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. április 11. 11:14
sajnűlom én is Naya-t ez nem volt szép! De egy év alatt nem lehet egy másik embert ki ismerni . tul korai volt a leány kérés.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.