Megjelent az angol énekesnő legújabb dala, a Bloom Clap, mely már megvehető az iTuneson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Charli XCX - Boom Clap
2014. április 13. 18:03
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Imádom! Kedvenc énekesnőm Lana és Marina mellett viszont azt kétlem ,hogy bármiféle kapcsolatot tudnék a kettő között. A hangszínük teljesen más a stílusuk pedig konkrétan ellentét is lehetne. A dalt viszont imádom.
2014. április 13. 19:19
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Elsőnek: ez meg ki? O.o
Aztán meg: semmi Lana. A haja meg inkább Lorde koppintás....
Aztán meg: semmi Lana. A haja meg inkább Lorde koppintás....
2014. április 13. 19:30
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (Gesztenye2 @ 2014.04.13. 19:19)
Elsőnek: ez meg ki? O.o
Aztán meg: semmi Lana. A haja meg inkább Lorde koppintás..
Aztán meg: semmi Lana. A haja meg inkább Lorde koppintás..
Sugárzik az értelem belőled esküszöm
Édesem ha nem tudod ki ez akkor szerintem ne nagyon vádold koppintással főleg ,hogy gőzöd nincs mennyi ideje van a pályán attól még mert nem egy méjnsztrím liba aki bárkivel össze fekszik csak ,hogy a pletyka lapok fél óránként cikkezzenek róla.
Lorde és Charli haja is eredetileg ilyen. Már nem azért de akkor most mindenki akinek hullámos a haja az "koppintja" ? Hát bocs ki kell ábrándítsalak de sok ember így születik.
2014. április 14. 11:21
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
elég régóta ismerem ,de még máig nem sikerült zöld ágra verődnöm vele nagyon érdekes a hangszíne és ami érdekes hogy élőben is ugyan ezt tudja nyújtani,nekem teszik a dal mondjuk a kedvencem még mindig a Cloud Aura
2014. április 14. 14:36
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Nekem nagyon bejön:)
2014. április 15. 20:34
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nagyon jó szám, egyik kedvencem lett tőle! Egyébként már régóta ismerem őt, de csak nemrég szerettem meg a számait, régebben nem nagyon bírtam. Szerintem csak rá kell jönni, hogy mi a különleges a dalaiban, és utána nagyon meg lehet kedvelni.
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.

0 felhasználónak tetszik: