Selena Gomez új menedzsert keres, és máris számos opció közül választhat. Kris Jenner, aki sikeresen menedzseli a saját lányait, máris felajánlotta a segítségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kris Jenner lehet Selena Gomez új menedzsere?
2014. április 15. 11:27
2014. április 15. 11:29
Ebben az esetben biztosan sokszor többet tuszkolják majd őt az emberek képébe, akár Jennert választja, akár Braunt, erre már most számítani lehet.
2014. április 15. 11:45
Kiváncsi vagyok ,hogy végül kit választ, de most ez fog folyni a csapból mindenhol h kit választ majd
2014. április 15. 12:07
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Enis kivancsi vagyok ki lehet a menedzsere !
De azert szerintem egy lany menedzser nem tudja olyan jol megvedeni az orjongo rajongoktol Selenat !
Mert egyaltalan nem izmosak , meg nemis teljesitenek olyan jol mint egy ferfi menedzser !
Na de ez a Sel dontese !
De azert szerintem egy lany menedzser nem tudja olyan jol megvedeni az orjongo rajongoktol Selenat !
Mert egyaltalan nem izmosak , meg nemis teljesitenek olyan jol mint egy ferfi menedzser !
Na de ez a Sel dontese !
2014. április 15. 12:24
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.04.15. 12:07)
Enis kivancsi vagyok ki lehet a menedzsere !
Na de ez a Sel dontese !
Na de ez a Sel dontese !
Nee
ON: Csak hogy a cikk tartalmához is hozzászóljak, ez valami vicc akar lenni?! Hova süllyed már a világ...
2014. április 15. 12:32
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Sok sikert a döntéshez!
2014. április 15. 12:33
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Remélem jót választ! ♥ <3
2014. április 15. 12:35
Ambivalenciával állok a dologhoz. Kétségtelen, hogy Kris ügyesen el tudja adni a lányait, és annak ellenére, hogy szó szerint semmihez nincs tehetségük, mégis a köztudatban vannak. Ám tartok attól, hogy ha Selena csatlakozik a famíliába, Playboy-fotózás, plasztikai műtétek tömkelege és öncélú celebkedés lesz a vége.
Nem mintha akkora veszteség érné a világot, ha Sel nem énekelne/színészkedne többé, de nyilván nem ezért dobta ki a szüleit.
Nem mintha akkora veszteség érné a világot, ha Sel nem énekelne/színészkedne többé, de nyilván nem ezért dobta ki a szüleit.
2014. április 15. 13:20
Akkor drága Selena is beállhat a hivalkodó, meztelenkedő, feltűnési viszketegségben szenvedő celebek közé. Kris kétségkivül remekül el tudja adni a lányait. Selena gondolom a köztudatban maradna egy jó darabig, csak az a kérdés, hogy mivel
2014. április 15. 13:38
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Szerintem is jo otlet, hogy megfontoltan szeretne donteni, de azert nem bannam/az o erdekeben/ ha nem szurne ossze a levet a jenner csaladdal... az oke , hogy ki akar lepni a tinisztar statuszbol,de ezzel sem lesz jobb, sot... De ha o inkabb azt szeretne, hogyy Kris "gondoskodjon arrol, hogy mindig halljanak role"... Mi lesz Selbol is:/ Meg most eszhez kellene eriteni, orulnek, aha esetleg nem lene ilyen makacs es akaratos, inkabb hallgatna Taylorra, megiscsak tobb tapasztalata van.! A jener lanyok semmihez sem ertenek, levetkoznek egy magazinnak aztan kesz is a hirnev, celebseg. Mondjuk semmi ketseg afelol, hogy ebbol a szempontbol valoban jol menedzseli, es eladja a lanyait Kris:DD
2014. április 15. 14:31
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Senki nem mondta hogy Kris Jenner lesz a menedzsere, ő is csak egy lehetséges jelölt. De ha ő is lenne végül a menedzsere, Sel nem lenne hivalkodó, sem botrányos!
Látszik mennyi eszetek van....:/
Látszik mennyi eszetek van....:/
2014. április 15. 14:58
Szerintem Scooter jobb választás lenne..de az se biztos hogy közülk választ majd..
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: