Az orosz modell óceánszafarin járt, amely során különleges állatokkal találkozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Malacokkal pancsolt Irina Shayk
2014. április 15. 21:25
2014. április 15. 21:28
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Crona99, hát........ :'D no comment
2014. április 15. 21:29
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
tengeri malaaaaaac röfröfrööööf
2014. április 15. 21:48
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
feldobta az estém:DDDDD micsoda különleges, egzotikus állatok:D
2014. április 15. 22:42
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Pontosabban a testvéreivel fürdött
Egyébként szerintem ez egyáltalán nem menő. Tuti nem ült be egy biosz órára sem és biztos azt sem tudja ,hogy egy ilyen állatban mennyi baktérium lehet. Nem véletlenül nem ajánlott már csak egy kutyával is együtt fürödni.
Egyébként szerintem ez egyáltalán nem menő. Tuti nem ült be egy biosz órára sem és biztos azt sem tudja ,hogy egy ilyen állatban mennyi baktérium lehet. Nem véletlenül nem ajánlott már csak egy kutyával is együtt fürödni.
2014. április 15. 23:02
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Pff, mert az ember nem hordozza a baktériumokat? A modell nyílt vízben van, nem fürdőkádban... tiszta a víz és tiszták a malackák is. Amúgy,ha belemész a Balatonba, amit előtte belegondolsz, hogy a vízét tele pisálta, tele sz*rta fajtársaid nagy része? Az higiénikus? Végül is, ők emberek...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. április 15. 23:16
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
LaTasha: Ez csak egy poén volt.
devilrosa: Egyáltalán nem szeretem a nyílt vízi strandokat. Sőt, nem is járok oda. Valóban mi is hordozzunk baktériumokat ,de az állatok sokkal többet. Ráadásul a malacoknak teljesen természetes ,ugye a mocsárban való fetrengés ami szintén nem egy higiénikus dolog. Egyáltalán nem vagyok állat gyűlölő. Az ,hogy belepisilnek a vízbe ,normális ember olyat nem csinál. Nekem ez a semmit nem mondó orosz modellke csak az undort váltja ki belőlem. Szeretem az állatokat ,de egyikkel sem fürödnék együtt.
devilrosa: Egyáltalán nem szeretem a nyílt vízi strandokat. Sőt, nem is járok oda. Valóban mi is hordozzunk baktériumokat ,de az állatok sokkal többet. Ráadásul a malacoknak teljesen természetes ,ugye a mocsárban való fetrengés ami szintén nem egy higiénikus dolog. Egyáltalán nem vagyok állat gyűlölő. Az ,hogy belepisilnek a vízbe ,normális ember olyat nem csinál. Nekem ez a semmit nem mondó orosz modellke csak az undort váltja ki belőlem. Szeretem az állatokat ,de egyikkel sem fürödnék együtt.
2014. április 16. 08:37
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Ez nagyon jóóóó,de cukik.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.