Tom Hiddleston Loki szerepével robbant be leginkább a köztudatba, viszont most nem egy humoros félistent fog alakítani a vásznon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston már forgatja új horrorfilmjét
2014. április 24. 17:34
óhh egyem a szívét *.* szerintem egy másodperc töredéke alatt kattintottam a cikkre Már vártam, hogy itt Starityn is írjon róla valaki
2014. április 24. 17:38
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Biztos nagyon jó lesz! Tom elképesztő színészi tehetség
2014. április 24. 17:40
Ohhh, igen, igen hallottam már róla!Majd mindenképpen megnézem!! <3 És az a ruha!OMG!!Imádom!
2014. április 24. 17:44
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Ilyenkor szokás írni, hogy heavy breathing
Egyébként nagyon örülök, hogy ennyire foglalkoztatják Tomot, hiszen a színészi képessége messze felülmúlja sok kollégáját, arról meg nem is beszélve, hogy a valódi életben mennyire intelligens, művelt, és törődő a rajongóival szemben. Egyszerűen imádnivaló egy ember. : )
Egyébként nagyon örülök, hogy ennyire foglalkoztatják Tomot, hiszen a színészi képessége messze felülmúlja sok kollégáját, arról meg nem is beszélve, hogy a valódi életben mennyire intelligens, művelt, és törődő a rajongóival szemben. Egyszerűen imádnivaló egy ember. : )
2014. április 24. 18:00
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
nagyon várom...szeretem a horrorfilmeket és Tomot is Csodálatos színész!
2014. április 24. 18:04
Nem is tudom, még amikor regisztárltam ide,talán az első barátom vagy a második volt az aki rámutatott erre az emberre, és nagyon megiskedveltem neki köszönhetően Tomt
2014. április 24. 20:04
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline |
Már nagyon várom a Crimson Peakot. Főleg, mert Tom játsza a főszerepet
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.