Klippremier: Katy Perry - Birthday
2014. április 24. 21:33
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Hát én most őszintén megmondom, jobbat vártam. A lyrics videó nagyon eredeti és ötletes lett, viszont ez a videó nem éppen a legjobb. A dal egyébként szerintem fantasztikus, az igazán jól sikerült.
A legjobb rész az az egész videóban, mikor leveszi a szőke parókát és a gyerekek sikítozni kezdenek. Na az igazán aranyos lett!
A legjobb rész az az egész videóban, mikor leveszi a szőke parókát és a gyerekek sikítozni kezdenek. Na az igazán aranyos lett!
2014. április 24. 21:38
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Jujci :3 Nagyon jóóó lett :3 Bár volt egy két olyan rész ahol ilyen WTF?? reakciók voltak de a zene és a klip együtt nagyon jau
2014. április 24. 21:45
Szerintem vicces lett, de nagyon idegesített, hogy Katy alig szerepelt benne. A dal nem rossz, de majdnem az összes dal jobb az albumról.
2014. április 24. 21:45
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Nagyon cool lett
2014. április 24. 22:02
Azt gondoltam, hogy a dal sz@r, és a videó lesz jó, most rájöttem, hogy mind2 egy rakat sz@r, a videó rosszabb mint a szám, ami nem is baj, hiszen a lefizetett rádiók tömkelege nem fogja nyomatni a videót, de ha a zenecsatornákat is pénzzel akarja majd tömni, sokat kell majd perkálni, mert ezt a szemetet még ingyen se nagyon játszaná le olyan akinek van valamennyi ízlése, vagy humorérzéke. Az első esés még jó is volt, sőt az a szottyadt luvnya is, de ezt már egyszer ellőtték. Neki sincs már sok újdonság a tarsolyában egyébként. A videóban jól mutatják Katy rajongótáborát, a 6-12 éves korosztályt, lehet nekik is fizetnek, hogy mondják a suliban, hogy kéti pepsit hallgatnak.
Lehet ez a szám is arra a sorsra jut, mint a Roar, hogy ingyen le lehet tölteni a pepsi.com-ról.
egyre ratyibb videókat csinál, valaki szerint felfele ível a karrierje...
a walking on air vagy melyik, illetve a Legendary Lovers, vagy nekem még a Love Me is jónak tűnt már amennyire emlékszem, miért nem az lett kislemez?
és végül a rádióknak is meglepi:
Lehet ez a szám is arra a sorsra jut, mint a Roar, hogy ingyen le lehet tölteni a pepsi.com-ról.
2014. április 24. 22:10
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
holembo: Látszik, hogy Gaga fan vagy.
:D
2014. április 24. 22:11
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Jó lett a videó,csak túl hosszú
2014. április 24. 22:30
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
a dal nem rossz de a klipből hiányzik az élet nem igazodik a dal tempójához,olyant mint egy rosszul sikerült baki parádés videó amiben nincs semmi vicces ,túl sokat akartak csak nem jött össze
2014. április 24. 23:40
Idézet (holembo @ 2014.04.24. 22:02)
Azt gondoltam, hogy a dal sz@r, és a videó lesz jó, most rájöttem, hogy mind2 egy rakat sz@r, a videó rosszabb mint a szám, ami nem is baj, hiszen a lefizetett rádiók tömkelege nem fogja nyomatni a videót, de ha a zenecsatornákat is pénzzel akarja majd tömni, sokat kell majd perkálni, mert ezt a szemetet még ingyen se nagyon játszaná le olyan akinek van valamennyi ízlése, vagy humorérzéke. Az első esés még jó is volt, sőt az a szottyadt luvnya is, de ezt már egyszer ellőtték. Neki sincs már sok újdonság a tarsolyában egyébként. A videóban jól mutatják Katy rajongótáborát, a 6-12 éves korosztályt, lehet nekik is fizetnek, hogy mondják a suliban, hogy kéti pepsit hallgatnak.
a walking on air vagy melyik, illetve a Legendary Lovers, vagy nekem még a Love Me is jónak tűnt már amennyire emlékszem, miért nem az lett kislemez?

Milyen összefüggésben vannak a klipben szereplő gyerekek Katy rajongótáborával? [Megjegyezném, hogy a Roar-ban meg állatok szerepelnek (igen, biztos Katy-ért a majmok is rajonganak), viszont a legtöbb videóiban felnőtteket látunk - szóval ez most öngól volt a részedről]
Katy karrierje pedig egyértelműen felfelé ível. Rendben van, hogy utálod őt (de ezt betudom a féltékenységnek
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: