Klippremier: Katy Perry - Birthday
2014. április 26. 16:27
|
|
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline
|
Unalmas volt már a szexi nő imidzs, örülök hogy ismét egy másik oldalát mutatta meg. Egyszerre volt meghökkentő és vicces a klip, és a legjobb benne tényleg az, hogy nincs keretek közé szorítva. Nem törekedik arra hogy megfeleljen egy bizonyos elvárásnak, hogy ugyanaköré a séma köré építse a klipjeit ... Megtette a váratlant,ezért is sikerült jól a videó. Örülök hogy nem akar görcsösen művészi lenni,ez így jó ahogy van.
2014. április 26. 16:34
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
A dal nem rossz, de a klip, hat bírom a vicces dolgokat, de ez inkább nevetségesen rossz volt. Bocs Katy!
2014. április 26. 22:02
Jó lett a dal, de klipp nekem olyan érdekes lett. Nem is tudom, olyan mintha visszalátnék pár dolgot a valóságból. De amúgy vicces lett.
2014. április 27. 09:54
A dal tetszik, a klip kicsit érdekes, de vicces. Nem erre számított az biztos, de pontosan ezért is szeretem Őt. Mindig meg tudja lepni a közönséget és nem sablonosan oldja meg a dolgokat.
2014. április 28. 19:34
a szam nekem tetszik de ez a klip..nem ezt vartam annyit..
nah min1
ez is egy orult klipp csak osszecsapva..
2014. április 28. 21:05
Juhúúú, újabb gagyi klipp Katy Perrytől, de nem is számítottam másra.
2014. április 28. 21:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem tetszett, hogy őszinte legyek.
Bár a számot kicsit gyengének találom, ettől függetlenül a mókás kisfilmben van üzenet is - tök mindegy, hogy gyerek vagy, felnőtt vagy vagy idősebb ember, akkor is élsz és mindez egy ajándék. Én alapból is szeretek idős emberekkel foglalkozni, talán a tavalyi idősek otthonában töltött 80 órás gyakorlatom döbbentett rá arra, hogy velük is szívesen dolgoznék.
Nagyon cukik és nagyon aranyosak tudnak lenni. Egy nénit is felköszöntöttünk ott, aki a 99.-dik születésnapját ünnepelte. Persze, mindezek mellett a gyermekek is nagyon aranyosak voltak. Szeretem az ilyen ksifilmeket, mert nem tucat, hanem egyszerűen arról szól, hogy milyen egy hétköznapi ember élete. Tény, Katy stílusából kiindulva egy habos-babos klipre számítottam, de ez sokkal jobban bejött. Tulajdonképpen rólunk szól, hétköznapi emberekről, hogy hogyan ünnepeljük azt a napot amikor is megszülettünk. Talán azért is szeretem ennyire Perryt, mert mer más lenni, mint a többi popelőadó és mer merőben mást csinálni. Nem dugdossa le a torkomon erőszakosan azt, hogy ő milyen kiemelkedő és művészi, hanem szimplán csak rágógumi stílusban szórakoztat néha egy kis mondanivalóval. A cikk alatt meg látom megint szórakoztat minket egy Gaga rajongó stand-up comedys.
Imádom olvasni ahogyan próbálja lehúzni Katyt, és közben csak a saját p*fájától égeti a bőrt.
2014. április 28. 23:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Végigpörgetve meghallgattam az albumot, annál jobban valószínűleg sosem fogom, mert nem érdekel Katy annyira, de így, hogy nagyjából tudom milyenek rajta a számok furcsa nekem, hogy mindenki azt hajtogatja, hogy ez a leggyengébb róla, meg minden, nekem viszont pont ez, meg a Spiritual (az az egyetlen, amit jónak mondanék) róla az a kettő, aminél nem forgatom a szemem
Nem hallgatnám magamtól, de mai viszonylatban - Katy viszonylatban egy korrekt popdal, jó a hangulata, tetszik ez a 70s hangzás. Semmi különös, de nagyjából egyik dala sem az.
A klip nem tetszik, ahogy a cukormázas klipjei sem. Talán egyszer lesz egy olyan klipje, ami nekem is bejön.
A klip nem tetszik, ahogy a cukormázas klipjei sem. Talán egyszer lesz egy olyan klipje, ami nekem is bejön.
2014. május 01. 14:30
|
|
petruskaa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 224743 offline
|
én már két héttel ezelőtt láttam!! nem lepődtem meg h nincs benne katy csak a végén!!
2014. május 06. 20:37
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
A szám jó, a klip fura
2014. május 28. 10:45
8 perc?
Mennyit kell ebbe beletekerni
Na de mindegy nekem tetszik
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: