Dalpremier: Ariana Grande feat. Iggy Azalea — Problem
2014. április 28. 18:07
Nekem nagyon tetszik, kiváncsian várom a klipjét.
2014. április 28. 18:10
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Csak Iggy miatt hallgattam végig. És hát igen az ő része a legjobb.
Amugy nem tudom mi alapján választják ki h itt kinek a cikkét teszik közzé de pl ezt is jobban irtam meg. dehát ez a showbiznisz
Amugy nem tudom mi alapján választják ki h itt kinek a cikkét teszik közzé de pl ezt is jobban irtam meg. dehát ez a showbiznisz
2014. április 28. 18:11
Fantasztikus lett a dal! Kicsit Macklemore-osra sikerült
Iggy pedig tényleg a hab a tortán! Ari tényleg új szintre lépett, kicsit próbál szemtelenebb lenni
Iggy pedig tényleg a hab a tortán! Ari tényleg új szintre lépett, kicsit próbál szemtelenebb lenni
2014. április 28. 18:14
"Ariana a dalt már előben is előadta a Radio Disney Music Awardson is, a se veled, se nelküled kapcsolatokat mutatja be, és azt, hogyha az ember szerelmes vagy csak kell neki valaki, akkor egyszerűen nem tud tisztán gondolkodni, hiába rossz az adott személy, akkor sem tudjuk elengedni."
Korábbi kis cikkecskében volt említve, hogy Jai-ről és/vagy Jarianáról szól majd a dal. Bejött
Korábbi kis cikkecskében volt említve, hogy Jai-ről és/vagy Jarianáról szól majd a dal. Bejött
2014. április 28. 18:15
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Nem lett olyan rossz.Elmegy.
2014. április 28. 18:21
Nem nagyon rajongok érte,de a szám egész jó lett!
2014. április 28. 18:22
már hallotam a facen arianatól, imádom vagyis asszem h Iggy Azelát igazából kicsit sem kedvelem,de Ariana <3
2014. április 28. 18:28
smiler 200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 223356 offline |
A dal egy tucat mocsadék, Ariana meg még "mindig olyan vonzó és tehtséges, mint egy rohadt alma."
Matita eggyetértek
Matita eggyetértek
2014. április 28. 18:28
hááát nem is tudom...IMÁDOOOMMM!! jót tett bele iggy rappelése az volt a kedvencem amikor iggy rappelt. szép volt lányok remélem jó klipp lesz mondjuk egy jó számhoz csak jó klipp készűlhet mind1. jó dal lett csajok
2014. április 28. 18:38
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Idézet (Blaze13 @ 2014.04.28. 18:10)
Csak Iggy miatt hallgattam végig. És hát igen az ő része a legjobb.
Azért ne becsüld ennyire nagyra magad. Én is sok cikket írtam meg elméletileg jól, de mégis mástól került ki. Ez tudod nem a showbiznisz. Ez a teljesen jogos bírálás. Lehetséges, hogy a te cikkedben sok volt a téves, vagy nem teljes mértékben igaz állítás, vagy éppen a forrás nem volt megfelelő és elnézve a hozzászólásban leírt helyesírásodat nincs kizárva az sem, hogy nem fogalmaztál jól vagy minden mondatba beletettél egy helyesírási hibát. De lehet, a legrosszabb esetben másolt tartalomról volt szó.
Ahogy észrevettem a hozzászólásaidban, eléggé sok cikket kritizáltál, miközben a te cikk hasábodon 1 darab sincs. Nem elszólás ez tőlem se, de szerintem előbb te is alkoss egy ilyen tartalmas és jól megfogalmazott cikket (értve ez persze a többire is amihez negatív kritikát írtál) és majd utána ítélkezz fennhangon.
A szám alapvetően nem rossz, de nem bírnám elhallgatni napi 24 órában. Ariana hangja még egy kicsit mindig irritál, de ő ilyen ő így tehetséges. A Rap valahogy nagyon nem illik bele, ki lehetett volna tölteni akár mással is azt a részt ahol Ari helyett csak zene szól ,vagy a szokásos hangkiadásait adja. Eléggé nagy felhajtást csináltak ennek a "premiernek", hiszen tudtommal az elmúlt 10 napban mindig kitettek egy olyan képet amint a következő volt "már csak X nap van hátra". Érhető, hogy a rajongók tűkön ülve várták, de tényleg nagy felhajtás volt ez ennek az igazából nem annyira ütős számnak.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. április 28. 18:41
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
nos, én se Ariana miatt hallgattam meg.;;)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.