Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 11:41
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
http://en.wikipedia.org/wiki/Katy_Keene - tény hogy a wikipedia nem minden téren valós forrás, de a cikk már vagy 4 éves... Azért gondolkozzunk már mielöttn bármit is mondunk az egészről.. Tény hogy vannak nagyon szembetűnő egyezések, de 1. nem lehet már igazán újat alkotni, 2. Katy nagyon sok elemet használt fel a Pin-up stílusból is, aminek nagyon köze van ehhez a képregényhez... Régen is voltak sellő elemek, Katy is különböző stílusokat vett fel (Japán, Spanyol, ahol tradicionáisak ezek a ruhák, mint a 80as évek ruhája is- főleg hogy 2005ben újra kiadták a sorozatot változásokkal) régen is voltak pillangóhercegnők a mesékben, A kék haj és bikini a strandon meg egyszerűen nevetséges... Az amerikai képregények legtöbbjikében kék hajúak a fekete hajú lányok... Lásd Wonder Woman... -.- a bikini meg ALAP a strandon... Főleg hogy Keene nem is bikiniben van -.- A páva stílust rengeteg díva kölcsönözte már... És a Jungle Girl/Woman, Amazon stb is nagyon elterjedt, ami nem kizárt hogy ebből indult, de lásd Macskanő, ami egyértelműen BATMANBŐL JÖTT ALKOTÁS! Most berakják ezeket a képeket, hogy lejárassák Katy-t ÚGY hogy renegeteg MÁS adaptáció is előfordult már a világon, amiket nem szóltak le, és ennyi erővel az Alkonyatot is leszólhatnánk, hogy előkaparta a régi vámpírkultuszokat... Vagy tudjátok mit... Kaparjatok elő engem, hogy azokat a szavakat használom amiket anyám megtanított nekem, plagizálom anyámat, vagy mi? Tudom nem így működik ez... De egy inspiráció-forrásban élünk, ahol sok a hasonló könyv, hasonló írások, eszmék, nézetek, ötletek... Nem lehet már igazán újat csinálni, és inkább örüljünk hogy feltudta dolgozni ezeket, és áttudta adni ezeket... És szerintem baromi érdekes, hogy előkerült ez a Keene... csak tudjátok az a baj hogy mélyen negatívnak adják be...
2014. május 02. 11:50
ez durva. de nem biztos hogy onnan lopta. mondjuk ennyi hasonlóság nem lehet véletlen. és arra nem gondolt a kedves cikkszerző, hogy katy így érzi jól magát és neki ilyen a stílusa? ez a képregény lehetett katy eredeti stílusának megteremtője. és ez botrány? ez csak feltételezés, nem kell egyből a botrány szóval illetni a történteket. damn.
/btw nem vagyok katy fan de gyűlölöm amikor valaki azért csinálja a felhajtást, hogy aztán a végén akár ki is derülhet, hogy kamu az egész cikk és katy nem is ismeri a képregényt asd)
/btw nem vagyok katy fan de gyűlölöm amikor valaki azért csinálja a felhajtást, hogy aztán a végén akár ki is derülhet, hogy kamu az egész cikk és katy nem is ismeri a képregényt asd)
2014. május 02. 11:50
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
hát ezt csak részben tudom el hinni
2014. május 02. 11:53
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Az egy dolog, hogy Katy Perry-t szeretik az emberek, de bele kell gondolnunk, hogy hogyan érezheti magát, aki kitalálta Katy Keene-t. Mit érezhet az az ember aki kitalál egy ilyet és az egész munkáját lemásolják és szó nélkül pénzt csinálnak belőle. De inkább hagyjuk a pénzt. Már csak is az a tény, hogy ELLOPTÁK az ő agyának a szüleményét. Ez annyira gáz. Miért nem tudtak egy sajátot kitalálni???? Annyi féle felfedezetlet karakter van még. Bár nem tudjuk, hogy Katy Perry (vagy inkább Katy Keene) tudott-e ennek a hősnek a létezéséről, de ha igen akkor szégyellheti magát és én a helyébe nagyon gyorsan stílust változtatnék, most, hogy ez kiderült. De ha még sem tudott erről, akkor meg ha van benne egy kis emberség, tutiu, hogy feljelenti azt, aki ezt a stílust választotta neki. Sajnálom, Katy Keene kitalálókját és Katy Perry-t is, ha erről nem tudott!!!
2014. május 02. 11:57
Coleman Zendaya 2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215860 offline |
szerintem eggyátalán nem biztos hogy lemásolta attol hogy az ujságírók találtak valamit és storit csináltak belőle csak hogy botrányt keverjenek....
2014. május 02. 11:57
Vivi88vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 119 Csatolások: 36 Azonosító: 178372 offline |
Én imádom Katy-t és nem gondoltam volna, hogy a személyisége lopott, ráadásul egy másik Katy-től.
2014. május 02. 12:00
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Valamelyik résznél eléggé nagy a hasonlóság. Lehet, hogy innen vette ezeket, de Katynek is megvan a maga stílusa. Inkább ennyit fűznék ehhez hozzá.
2014. május 02. 12:01
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Én erre csak azt tudom mondani hogy lehet hogy koppintotta a stílusát (sőt biztos), de attól még a hangja nem változik. És az emberek nagy része (pl. én) nem a stílusa, hanem a hangja miatt szerettük meg az énekesnőt.
2014. május 02. 12:07
Azta. Hát ezt nem gondoltam volna. Egy picikét csalódott vagyok.:/
2014. május 02. 12:08
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Katynak jól áll ez a stílus! De miért baj ha másolták egy kicsit? Katy hangja így is tökéletes nem számít annyira az imidzs. Most azért kéne utálni, mert hasonlít egy képregényhősre?!!!
2014. május 02. 12:08
Valahonnan kell az ihlet. Katynek megvan a saját stílusa is, és a hangja gyönyörű.
2014. május 02. 12:09
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline |
jesszus isten!!!o.o ez tényleg nagyon hasonlít... durva.
2014. május 02. 12:11
Szerintem egyszerűbb lenne ezt kijelenteni: KATY KEENE LÉTEZIK!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni