Csak annyi, hogy ezekre az ezekre már nem is alkalmazható az "ember" jelző. Sokkal inkább fogyatékos...vagy valami ilyesmi. Bár ezzel megsértem a fogyatékosokat. ("Ezek" alatt a csökkent szellemi képességű fanokat értem)
Felkavaróak ezek a képek:
http://resources3.news.com.au/images/2012/04/11/1226323/703967-one-direction-fans.jpg
http://static9.depositphotos.com/1012291/1191/i/950/depositphotos_11915866-One-Direction-Music-Fan.jpg
http://cdn.sheknows.com/articles/2013/12/CougartownGifs/justin-bieber-atmosphere-hysteria-top.jpg
És az mindegy, hogy bíber vagy vandireksön, mind a kettő rajongótábora ugyanolyan megalázkodott őrültekkel van tele.
Sokszorozódnak a One Direction tagjai
2014. május 03. 16:19
HarryStyles4eveerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 219349 offline |
Ez egy k*rva nafy baromsag!! Barki felismerne oket!!
2014. május 03. 16:21
Szerintem némelyik rajóngó biztos rá fog jönni hogy nem ők azok..
2014. május 03. 16:28
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
majd biztos diliházba fognak kerülni azok a lányok,akik megtudják ,hogy nem az igazi 1D tagokkal találkoztak )
2014. május 03. 16:28
szerintem annyira nem tudnak megfelelő hasonmásokat szerezni, mert az igazi Directionerek felismerik őket :)de ha értük van, akkor remélem beváll
2014. május 03. 16:33
selenator14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 222110 offline |
Én nagyom szeretem öket...
De ők válalták a hirnevet és fogadják is el a vele járokat... Sajnálom őket,de...
De ők válalták a hirnevet és fogadják is el a vele járokat... Sajnálom őket,de...
2014. május 03. 16:39
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
hát ez így már nem lesz titok,tudjuk,hogy lesznek hasommásaik:\\ de amúgy nagyon sajnálom őket,hogy nem tudnak aludni!
2014. május 03. 16:43
wiwcsii.100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225242 offline |
azér ez érthető
2014. május 03. 16:46
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline |
Nem szeretem őket de az érthető h még nem haggyák őket aludni se...
2014. május 03. 16:47
Attól eltekintve, hogy nem szeretem őket, szerintem eljutottak arra pontra, hogy szükségszerű, amit terveznek, mert embertelenül bánnak velük a rajongóik.
2014. május 03. 16:51
érthető,de akkor ne írják meg az újságba mert így senki se fog bedőlni
2014. május 03. 16:52
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Hát nem lehet így könnyű az életük. Beszélek én, aki csak ugyan hatalmas rajongó vagyok feléjük. Ha én bármikor is találkoznék velük tuti nem az lenne az első, hogy fotó kérek. Rendesen beszélnék velük, hogy milyen az életük így, hogy milyen napjuk volt. Hogy bírják a turnékat, az interjúkat, egyáltalán milyen híresnek lenni. Annak ellenére, hogy rajongó vagyok nem sikítoznék mert 'Úristen ott van Harry Styles' és a többiek. Nem vagyok az a hisztis picsa rajongó. Sosem tennék ilyet azokkal akiket szeretek, hogy No° 24-ben csak azt kiabálom, hogy 'One Direction'. Nekik is kell pihenés alvás, és egy kis magánélet.
Teljes mértékben megértem őket, hogy szeretnének úgy végig menni az utcán van csak 3 métert úgy megtenni, hogy nem esik el a rajongók miatt, hogy nem fogdossák ahol csak érik, hogy nem nyomnak az arcukba papírt meg tollat.
Teljes mértékben megértem őket, hogy szeretnének úgy végig menni az utcán van csak 3 métert úgy megtenni, hogy nem esik el a rajongók miatt, hogy nem fogdossák ahol csak érik, hogy nem nyomnak az arcukba papírt meg tollat.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 03. 16:56
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Ha nincs más megoldás, akkor muszáj ezt a módszert alkalmazni, de azért én szerencsétlen dublőröket sem irigylem, mikor tévedésből "pár" őrült rajongó neki áll majd őket zaklatni.
2014. május 03. 16:58
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline |
A cím alapján nem tudtam, hogy mire következtessek, aztán elolvastam a cikket és egy jó nagy jelent meg a fejemben. De komolyan. Én directioner és teljes mértékben kiállok a fiúkért. De erre most mit kéne reagáljak? Ennyire hülyének nézik az embereket? Annyit szerepelnek a hírekben, a címplapokon, hogy még egy hater is felismerné őket. Egy rajongó, aki elmegy a koncertre, meg pláne. Én megértem, hogy vannak olyan fanok akik már-már betegesen megszállotjai a bandának és a fiúknak, legalábbis én megszállotnak nevezem azt, aki nem hagyja aludni a kedvencét és hajnali kettőkor a hotel előtt teli torokból ordít. Aztán majd csodálkoznak és sajnálkoznak, hogy lemondják ezt a koncertet és azt az interjút, mert a fáradságtól esnek össze. Én ezt már lassan megértem, nem lehet mindenki olyan, mint egy normális rajongó. De ne írják rá ezt a beteges fandom címet minden directioner homlokára. Mert attól, hogy vannak ilyenek, nem kell arra következtetni, hogy mindenki ilyen. Ezt azoknak üzenem, akik mindenkit egy kalap alá vesznek. Mert ezek a fiúk megérdemlik a hírnevet, a karriert. Mert ezért dolgoztak mind ez idáig és még mindig dolgoznak. Olvastam a kommenteket és egyszerűen nem jutok szóhoz. "Ők választották ezt, el kell fogadni ami vele jár" ilyen és ehhez hasonlókat lehet olvasni és ezt én egyáltalán nem értem. Ők sem erre számítottak, ekkora őrületet nem is tudtak elképzelni. Szóval ezt nehogy már rájuk kell kenni. Ezt azokra kell kenni, akik ott vannak a házuk előtt és megállás nélkül ordítoznak. És aki azzal nem ért egyset, hogy megérdemlik a hírnevet, akkor legalább azt értsétek meg, hogy a pihenés nekik is kijár. Ők is emberek. Akár "bu zik" "utolsó hülyék" "tehetségtelenek" akkor is emberek.
2014. május 03. 17:04
Idézet (Nekomimi82 @ 2014.05.03. 16:46)
5 is bőven elég belőlük...nem kell még 600..
Egyetértek.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.