Liam Payne újra szingli
2014. május 05. 17:12
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nem nagyon követtem a kapcsolatukat, de így kívülről nézve szerintem nem annyira illettek össze. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szerették egymást, vagy nem működhetett volna a dolog. De tuti, hogy Liam fog még találni valakit magának, vagy később újra összejönnek, ha mégis ez a csaj lenne az igazi.
2014. május 05. 17:19
BadGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 220782 offline |
Kedves kiss9993!!
Kinek képzeled magad!! Ha úgy gondolod az 1D szar akkor tartsd meg magadnak a véleményed mert senki nem kiváncsi rá!! -.-" És nem tartozik nagyon rád hogy miből él meg. mindenki azt szeret akit, de akadj már le a témáról mert nagyon unalmas, hogy szídod őket össze vissza. Ha nem tetszik ez van, szokj hozzá ilyen az élet!! Isten hozott a világban!!
Kinek képzeled magad!! Ha úgy gondolod az 1D szar akkor tartsd meg magadnak a véleményed mert senki nem kiváncsi rá!! -.-" És nem tartozik nagyon rád hogy miből él meg. mindenki azt szeret akit, de akadj már le a témáról mert nagyon unalmas, hogy szídod őket össze vissza. Ha nem tetszik ez van, szokj hozzá ilyen az élet!! Isten hozott a világban!!
1 felhasználónak tetszik:
FallOutGirl
2014. május 05. 19:27
Sajnálom, hogy Leyuu összetört de Sophiát nem, szentem nem volt hozzávaló :////
2014. május 05. 20:22
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Szegénykék...sajnálom őket...pedig szép pár voltak ...de hát a hirnévnek a vannak hátrányai... :/
2014. május 05. 21:56
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
nagyon sajnálom imádtam Sophiamet imádom Liamet és Sophiát is remélem egyszer még együtt lesznek
2014. május 05. 23:06
Dodie88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 207360 offline |
Savazhattok meg minden,de én nem igazén szerettem őket együtt . Mindig is Payzer fan voltam -maradok is-. Egyedül Liam-et sajnálom!!! Pedig lányok millió vannak oda érte,hamar találni fog valaki mást,akit újra szerethet. Remélem hamarosan ismét tiszta szívből fog ránk visszamosolyogni . #StayStrongLiam
2014. május 06. 14:27
Bár Sophia egyáltalán nem szimpi, de sajnálom Liam-et, majd biztos lesz más lány. Esetleg visszatérhetne Danielle-hez.
2014. május 06. 20:44
Liam egyik kozeli baratja mi? en is a 1D nagyon kozeli baratja vagyok egy nagyon eros forras.
amig Liam nem erositi meg egy riportban vagy twitteren addig semmit sem hiszek el akarmilyen forras is nyilatkozott
amig Liam nem erositi meg egy riportban vagy twitteren addig semmit sem hiszek el akarmilyen forras is nyilatkozott
2014. május 07. 18:27
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Elvileg Azért szakítottak mert Liam azt akarta hogy Sophia végig járja az egyetemet, de ő nem akarta.
Vagy a másik amit hallottam hogy Liam még mindig szereti Daniellet.
Ezeket csak hallottam.
Vagy a másik amit hallottam hogy Liam még mindig szereti Daniellet.
Ezeket csak hallottam.
2014. június 02. 20:25
őszintén....nekem szimpibb Danielle...sokkal..de ha ő ezt akarja :// és Danielle szép ..Sophia..meg hááát
2015. október 11. 14:20
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Akkor hiszem.el ha Liam mondja...
Szerintem aranyosak és nem.hiszem
hogy Dan miatt szakítottak...ha szakítottak..
Szerintem aranyosak és nem.hiszem
hogy Dan miatt szakítottak...ha szakítottak..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni