Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 04. 19:32
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ki az a hülye aki ennyit fizet bármire is! Sima koncertekre se fietek egy forintot sem!
2014. május 04. 19:33
Emma6144új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224680 offline |
devilrose
_nevet.gif egy forintot nem ér ez a vén tinédzser...
Forrás: http://starity.hu/magazin/48958-szivas-avril-lavigne-rajongojanak-lenni/#ixzz4xCJWibkt
Egyetértek:d
_nevet.gif egy forintot nem ér ez a vén tinédzser...
Forrás: http://starity.hu/magazin/48958-szivas-avril-lavigne-rajongojanak-lenni/#ixzz4xCJWibkt
Egyetértek:d
2014. május 04. 19:34
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline |
Jaj most mi baja lett volna a kis Avrilkének ha megöleli a rajongóit akik ennyit fitettek és imádják???
2014. május 04. 19:34
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Hát én láttam képeket amin hozzáértek...
2014. május 04. 19:41
Nem biztos, hogy Avril találta ki, hogy ne közelítsék meg a rajongói. Bár ezek a képek... eléggé gáz. o.O Plusz senki nem hal bele, ha valaki megöleli, vagy közel megy hozzá. Ennyi. ^^
2014. május 04. 19:43
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Avril elég fura lett, mintha teljesen megváltozott volna. Kezdek benne csalódni, mint zeneileg, mint emberileg, mert nem így ismertem meg anno. Elég fura, hogy így viselkedik velük, mintha nem belőlük élne meg. Plusz elég erőltetett még a mosolya is...
2014. május 04. 19:44
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Mit megenged magának ez a szipirtyó jaj de utálom én biztosan nem tudtam volna uralkodni magamon és megmondtam volna neki a magamét.
Hiszen azoknak az embereknek a pénzéből él és még arra sem méltatja őket hogy átölelje.
Kétszínű nagyképű dög mindenek van határa.
Sajnálom ezeket az embereket látszik a képeken hogy kínosan érzik magukat.
Én Beyoncéval tervezek ilyen képet remélem ő nem lesz ilyen utálatos mert akkor egy világ omlana össze bennem.
Hiszen azoknak az embereknek a pénzéből él és még arra sem méltatja őket hogy átölelje.
Kétszínű nagyképű dög mindenek van határa.
Sajnálom ezeket az embereket látszik a képeken hogy kínosan érzik magukat.
Én Beyoncéval tervezek ilyen képet remélem ő nem lesz ilyen utálatos mert akkor egy világ omlana össze bennem.
2014. május 04. 19:45
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Ez gáz serintem.
2014. május 04. 19:46
Az a baj, hogy az ilyen emberek egy idő után elfelejtik, hogy kikből élnek!!!
2014. május 04. 19:47
Nem sül le a bőr a képéről? Hogy merészel ilyen ocsmány, fölényes, lekezelő módon bánni a rajongóival? Kifizetnek neki egy csomó pénzt, erre annyit kapnak cserébe, hogy kínosan, fél méterre kedvencüktől, a kamerába mosolyoghatnak. Egyszerűen borzalmas, hogy mi történt ezzel a lánnyal.
2014. május 04. 19:48
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Ki nem állhatom ezt a kis pozőr p*csát. -.- Ennyire nem tiszteli meg a rajongóit? Hiszen belőlük él...
2014. május 04. 19:49
OposszumAvrilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 212154 offline |
Na jó csak h mindenkit felvilágosítsak!
A VIP jegyek 74 000 Ft-ba kerültek! A biztonsági szabályzat miatt nem érhettek hozzá! Avril ezt nem akarta hiszen minden egyes koncertjén fotózkodik, ölelkezik a rajongókkal! És ha nekem megadatna az a lehetőség hogy akár 1 pillanatra látnám, az lenne a legjobb dolog ami valaha is történhet velem! Bármit megtennék Avril-ért! És igen lehet utálkozni, szidni Őt, de ez nem fogja megváltoztatni sem Őt sem A rRajongóit! Mert annyi mindent tett értünk, amit még soha senki! És véleményezzetek nyugodtan róla magasról teszek rá hogy mit mondtok! Avril az aki mindig melettem van és támogat, ő az aki bátorít, ő a mindenen! És nem érdekel mit gondoltok! Nyugodtan érkezzenek erre válaszok, trágár megjegyzések...tudjátok mit: SZÀNALMASOK VAGYTOK! Az idióta kicsinyes próbálkozásaitokkal..mindig kell 1 ok hogy utáljátok igaz? Mert persze ti hibátlanok vagytok! Mindenki nézzen magába mielőtt irogatni kezdd!
A VIP jegyek 74 000 Ft-ba kerültek! A biztonsági szabályzat miatt nem érhettek hozzá! Avril ezt nem akarta hiszen minden egyes koncertjén fotózkodik, ölelkezik a rajongókkal! És ha nekem megadatna az a lehetőség hogy akár 1 pillanatra látnám, az lenne a legjobb dolog ami valaha is történhet velem! Bármit megtennék Avril-ért! És igen lehet utálkozni, szidni Őt, de ez nem fogja megváltoztatni sem Őt sem A rRajongóit! Mert annyi mindent tett értünk, amit még soha senki! És véleményezzetek nyugodtan róla magasról teszek rá hogy mit mondtok! Avril az aki mindig melettem van és támogat, ő az aki bátorít, ő a mindenen! És nem érdekel mit gondoltok! Nyugodtan érkezzenek erre válaszok, trágár megjegyzések...tudjátok mit: SZÀNALMASOK VAGYTOK! Az idióta kicsinyes próbálkozásaitokkal..mindig kell 1 ok hogy utáljátok igaz? Mert persze ti hibátlanok vagytok! Mindenki nézzen magába mielőtt irogatni kezdd!
1 felhasználónak tetszik:
laura23pl
2014. május 04. 19:51
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Ez azért nem volt szép Avriltől
2014. május 04. 19:51
Idézet (OposszumAvril @ 2014.05.04. 19:49)
imádlak imádlak imádlak két ok amiért élek már megvan
laura23pl
2014. május 04. 19:52
Idézet (OposszumAvril @ 2014.05.04. 19:49)
Most felnyitottad a szemem Tényleg,most hogy jobban belegondolok,igazad van!
2 felhasználónak tetszik:
laura23pl,
OposszumAvril
2014. május 04. 19:55
Idézet (Avie @ 2014.05.04. 19:21)
2. Igaz, rengetegbe került a jegy, de a többi koncertjén, ugyanúgy volt ölelés, aláírás, 10 perc beszélgetés...Ezt nem ő találta ki, az biztos. És, fanszemmel nézve, én anak is örülnék, ha már egy légtérben lehetnénk.
3. kép,kép, kép.
3. kép,kép, kép.
Az általad linkelt képeken szintén csak áll mellettük, mint egy fadarab, egy műmosoly kíséretében. Legalább karolná át őket.
Idézet (dorcsu @ 2014.05.04. 19:28)
https://www.youtube.com/watch?v=QHhtUL6XzzY#
érdekes, itt nem zavarja őt, hogy fotózkodnak vele, és közel mennek hozzá. mindig is közvetlen volt a rajongóival, szóval ezt biztos nem ő találta ki, hogy nem mehetnek hozzá közel stb...
érdekes, itt nem zavarja őt, hogy fotózkodnak vele, és közel mennek hozzá. mindig is közvetlen volt a rajongóival, szóval ezt biztos nem ő találta ki, hogy nem mehetnek hozzá közel stb...
Teljesen mindegy, hogy Ő találta e ki, vagy sem, mivel ez az Ő Meet & Greetje, így meg van hozzá a hatalma, hogy ne kövesse az utasításokat. Utálom, hogy megint Demit kell felhoznom példának, mert gondolom sokatoknak már elege van belőle, de csak az Ő dolgaival tudok példálózni, mert az Ő karrierjét követem nyomon. A mostani turnéján minden Meet & Greetet előtt a rajongók szájába rágták a szervezők, hogy nem ölelhetik meg Demit, meg ilyesmik. És még is ki volt az, aki erre az egészre tojt? Demi. Minden egyes rajongót öleléssel fogadott. Ez az egész csak az adott előadón múlik, hogy mennyire számítanak neki a rajongói, azok, akikből a milliókat szerzi...
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.