Mindannyian imádjuk Disney meséit, ettől függetlenül nem mehetünk el néhány nyitva hagyott kérdés mellett, melyekre gyerekkorunk óta várjuk a válaszokat. Talán most válaszra lelünk rájuk, vagy mégsem?
A teljes cikkhez kattints ide!
14 nyitva hagyott Disney-kérdés
2014. május 14. 12:06
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. május 14. 12:11
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
Elég idióta kérdések, ezek mesék.....ez az összesre a válasz és kész! De a képek tetszettek.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2014. május 14. 12:16
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Na igen... Aranyhajra pláne kíváncsi lennék. Jó cikk lett, de én még tudnék mondani jópár kérdést.
2014. május 14. 12:17
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Nem rossz kérdések. Engem különösen érdekelne a körömlakkos. Egyébként a Szörny szerintem azért nem tudja használni az evőeszközöket, mert a mancsával nehezebb használni őket - de ez csak egy elmélet.
Ha jól emlékszem, van egy olyan kérdés is, hogy ha a herceg az üvegcippelőt felpróbáltatta a királyság összes leányával, hányas lába van Hamupipőkének, hogy csak rá illik a cipellő?
Ha jól emlékszem, van egy olyan kérdés is, hogy ha a herceg az üvegcippelőt felpróbáltatta a királyság összes leányával, hányas lába van Hamupipőkének, hogy csak rá illik a cipellő?
2014. május 14. 12:28
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hogyan tudott Pocahontas kommunikálni John Smith-szel, amikor a férfi volt az első angolul beszélő ember, akivel találkozott?
Azért napjainkban is akad 1-1 példa rá, hogy két ember, akik nem beszélnek egy nyelvet, megértetik/megértik magukat egymással és egymásba szeretnek... Igaz, hogy erre a mese nem tért ki.
Hogyan lehetséges az, hogy a Toy Storyban egyes játékok tudtak beszélni, míg mások nem?
Az embereknél is vannak némák... Amúgy nekem ez nem is rémlik. Hányadik részben vannak ezek a néma játékok?
Aladdin egyik kívánsága az volt, hogy herceg legyen. Ehhez az kellett, hogy a Dzsini kreáljon neki egy királyságot. Mi lett vele és az ott élő emberekkel később?
Ez jó kérdés. Gondolom boldogan élnek, amíg megnem... Vagy Dzsini csak a külsőségeket teremtette meg, a részletekbe már nem is bocsájtkozott.
A Szörny RT-ben Boo eltűnik egy rövid időre, hogy Sulley-val és Mike-kal mulassa az idejét. Mit gondoltak a szülei, hová tűnt a kislányuk vagy senkinek nem tűnt fel a hiánya?
Ezt a mesét még nem láttam. Lehet, hogy addig megállt az idő, vagy ilyesmi.
Mi az oka annak, hogy Ursulát száműzték a királyi palotából és hogyan tudja festeni a körmeit a víz alatt? Csak mert nekünk nem ment...
Hát elég szörnyű természete van, biztos csinált valami csúnyát. A körömlakk tekintetében pedig: felmehet a felszínre és kifestheti a víz felett. Vagy feltalálták a víz alatt is kenhető lakkot.
Miért nem tudja a Szörnyeteg használni az evőeszközöket? Elvégre korábban ő is ember volt, csak megátkozták, nem?
Ezt mondjuk én sem értem. Ha még mancsai lennének és nem "kezei"... De így..?
Hogyan élte túl azokat az éveket Csipkerózsika, amikor aludt anélkül, hogy vizet vagy ételt juttatott volna a szervezetébe?
Ez is fogós kérdés. De hát mesevilág... Nincs lehetetlen.
Miért tűrte Hamupipőke a folyamatos megaláztatást, ahelyett, hogy lelépett volna?
Rejtély.
Mauglira egy elhagyatott kenuban találtak rá. A kérdés már csak az, hogy mégis hová tűntek a szülei és mi lett velük?
A könyvet régen olvastam, abban nem írnak erről..? Nem emlékszem már...
Hófehérke törpéi szabadidejükben a közeli bányákban dolgoztak, de az ott felkutatott kincseket hova tették és mit csináltak velük?
Leadták a Bányász Kft. raktárába.
Csak minket érdekel, hogy miféle barátság fűzte össze korábban Anitát Szörnyella De Frásszal?
Halványan dereng, hogy a filmben adnak rá választ, de nem vagyok benne biztos. A mesében tényleg nem utalnak rá...
Mégis hogy a csodában maradt tiszta és selymes Aranyhaj rőzséje, amikor folyamatosan a földet söpörte vele?
Gyakran mosta..?
Hogyan élte túl Olaf a trolloknál tett látogatást, amikor ott mindenhol gőzgejzírek voltak?
Nem láttam még, de jogos a kérdés.
Ki volt az a rejtélyes pasi, akiért Megara eldobta a szabadságát és Hádész mellé szegődött?
A valódi sztoriban nincs válasz rá.?
Azért napjainkban is akad 1-1 példa rá, hogy két ember, akik nem beszélnek egy nyelvet, megértetik/megértik magukat egymással és egymásba szeretnek... Igaz, hogy erre a mese nem tért ki.
Hogyan lehetséges az, hogy a Toy Storyban egyes játékok tudtak beszélni, míg mások nem?
Az embereknél is vannak némák... Amúgy nekem ez nem is rémlik. Hányadik részben vannak ezek a néma játékok?
Aladdin egyik kívánsága az volt, hogy herceg legyen. Ehhez az kellett, hogy a Dzsini kreáljon neki egy királyságot. Mi lett vele és az ott élő emberekkel később?
Ez jó kérdés. Gondolom boldogan élnek, amíg megnem... Vagy Dzsini csak a külsőségeket teremtette meg, a részletekbe már nem is bocsájtkozott.
A Szörny RT-ben Boo eltűnik egy rövid időre, hogy Sulley-val és Mike-kal mulassa az idejét. Mit gondoltak a szülei, hová tűnt a kislányuk vagy senkinek nem tűnt fel a hiánya?
Ezt a mesét még nem láttam. Lehet, hogy addig megállt az idő, vagy ilyesmi.
Mi az oka annak, hogy Ursulát száműzték a királyi palotából és hogyan tudja festeni a körmeit a víz alatt? Csak mert nekünk nem ment...
Hát elég szörnyű természete van, biztos csinált valami csúnyát. A körömlakk tekintetében pedig: felmehet a felszínre és kifestheti a víz felett. Vagy feltalálták a víz alatt is kenhető lakkot.
Miért nem tudja a Szörnyeteg használni az evőeszközöket? Elvégre korábban ő is ember volt, csak megátkozták, nem?
Ezt mondjuk én sem értem. Ha még mancsai lennének és nem "kezei"... De így..?
Hogyan élte túl azokat az éveket Csipkerózsika, amikor aludt anélkül, hogy vizet vagy ételt juttatott volna a szervezetébe?
Ez is fogós kérdés. De hát mesevilág... Nincs lehetetlen.
Miért tűrte Hamupipőke a folyamatos megaláztatást, ahelyett, hogy lelépett volna?
Rejtély.
Mauglira egy elhagyatott kenuban találtak rá. A kérdés már csak az, hogy mégis hová tűntek a szülei és mi lett velük?
A könyvet régen olvastam, abban nem írnak erről..? Nem emlékszem már...
Hófehérke törpéi szabadidejükben a közeli bányákban dolgoztak, de az ott felkutatott kincseket hova tették és mit csináltak velük?
Leadták a Bányász Kft. raktárába.
Csak minket érdekel, hogy miféle barátság fűzte össze korábban Anitát Szörnyella De Frásszal?
Halványan dereng, hogy a filmben adnak rá választ, de nem vagyok benne biztos. A mesében tényleg nem utalnak rá...
Mégis hogy a csodában maradt tiszta és selymes Aranyhaj rőzséje, amikor folyamatosan a földet söpörte vele?
Gyakran mosta..?
Hogyan élte túl Olaf a trolloknál tett látogatást, amikor ott mindenhol gőzgejzírek voltak?
Nem láttam még, de jogos a kérdés.
Ki volt az a rejtélyes pasi, akiért Megara eldobta a szabadságát és Hádész mellé szegődött?
A valódi sztoriban nincs válasz rá.?
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Glamster
2014. május 14. 12:30
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Ez nagyon jó cikk lett.Nagyon tetszik.
2014. május 14. 12:31
Idézet (Szandi0820 @ 2014.05.14. 12:17)
Nem rossz kérdések. Engem különösen érdekelne a körömlakkos. Egyébként a Szörny szerintem azért nem tudja használni az evőeszközöket, mert a mancsával nehezebb használni őket - de ez csak egy elmélet.
Az is fogós kérdés, hogy sminkeli magát ki olyan rusnyára?
Csipkerózsikával kapcsolatban meg nekem azért még merülnek fel kérdéseim. Nem hogy étlen-szomjan bírta, de a teste meg az agya... annyi alvás után szerintem sík hülyének kellett volna lennie meg olyannak, mint egy lajhár.
Hamupipőke meg. A herceg egész végig vele dorbézolt, de másnap már nem is emlékezett, hogy nézett ki. Szép dolog a szerelem, jól berúghatott.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2014. május 14. 12:37
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline |
ezek csak mesék!
2014. május 14. 13:04
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
Jó kis kérdések!
2014. május 14. 13:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Most jöttem rá, hogy én milyen régen is láttam gyermekkorom legszebb rajzfilmjeit. Legutóbb a Pocahontast néztem meg pár éve, mert ugye az a legnagyobb favorit, de megjött a kedvem a Hófehérkéhez és a többihez is. Az Aranyhajat a párommal pont múlt hét hétvégén néztük meg újra, és nekem is az jutott az eszembe, hogy mégis hogyan nem ment tönkre haja attól a rengeteg mechanikai megrázkódtatástól? Najó, tudom, ezek mesék, de tényleg van néhány feltűnő dolog, ami az embernek csak később, felnőtt fejjel tűnik fel. Őszintén szólva, amikor gyerek voltam, ezek a kérdések fel sem merültek bennem.XD
2014. május 14. 13:09
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2014.05.14. 12:06)
Erre végülis az magyarázat lehet,hogy a szöryeteg egy több méteres "állat" volt,az evőeszközök pedig túl kicsik voltak a számára,és lehet,hogy ezért nem tudott enni velük.
Ezzel a mesével kapcsolatban nekem sokkal inkább az az érdekes,hogy: 1:Aki látta az lehet,hogy emlékszik arra,hogy az egyik dalban valami olyasmit énekeltek,hogy "már 10 éve mar minket a rozsda";A hercegnek pedig a 21. születésnapjáig kellett beleszeretnie egy lányba.Akkor a hereceg 11 évesen változott szörnyeteggé? 2.Egyes oldalakon azt írták,hogy a herceget Adam hercegnek hívják.A mesében tudtommal nem említik a nevét. 3. Megfigyeltétek,hogy amikor az elején Belle elindul megkeresni az apját,akkor nagyjából kora ősz lehet.Majd este,amikor hazatér az apja,meg már tél van
De persze ezek csak mesék.
2014. május 14. 13:20
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline |
MESE... Nem kell hogy minden tökéletes legyen benne, és hogy minden úgy történjen benne ahogy a valóéletben történne.
A legtöbben amikor ezeket a meséket nézték biztos hogy ezek a dolgok nem tűntek fel.....
A legtöbben amikor ezeket a meséket nézték biztos hogy ezek a dolgok nem tűntek fel.....
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2014. május 14. 13:34
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
A Hamupipőkével kapcsolatban sokkal inkább az az érdekes,hogy a herceg miért próbáltatta fel minden lánnyal a cipőt? Nem tudta volna felismerni azt a lányt,akivel egész éjjel tácolt?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.