A tegnapi napon erősítették meg, hogy eljegyezte barátnőjét, Persia White-ot a 32 éves színész.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan bekötik Joseph Morgan fejét
2014. május 15. 12:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Imádom Joseph-et és nagyon sok boldogságot kívánok nekik
2014. május 15. 12:27
Mindig is tiszteltem az olyan sztárpárokat, akik nem teregetik ki a magánéletük minden részletét a nagyvilágnak. Sok boldogságot nekik!
2014. május 15. 12:36
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Sok boldogságot nekik, aranyosak együtt
2014. május 15. 12:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jaj, de aranyosak együtt.
Sok-sok boldogságot nekik! :heart?
2014. május 15. 14:09
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Talán szkeptikus vagyok, de kíváncsi vagyok,h meddig tart majd a kapcsolat. Josephet imádom, de a csaj 9 évvel idősebb nála... Találhatott volna fiatalabbat is. Sok boldogságot nekik bármeddig is tartson!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: