A Triantafilo család igazán szerencsésnek érezheti magát, hogy egy olyan merész és nagyszerű háziállatuk van, mint Tara. A macska ugyanis megmentette kisfiúk életét egy erőszakos kutyától.
A teljes cikkhez kattints ide!
Macska mentette meg egy gyerek életét
2014. május 16. 14:59
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Mindig szomorú, amikor elaltatnak egy kutyát, de egy kisgyereket megtámadni..
Gratula a macskának!! sose gondoltam volna hogy fogok valaha ilyet mondani..
Gratula a macskának!! sose gondoltam volna hogy fogok valaha ilyet mondani..
2014. május 16. 15:02
TiniStoesselRajongóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 223566 offline |
de cuki cica
2014. május 16. 15:03
Dat Macska. Amilyen gyorsan odaszáguldott, az elég muris. Azért nem lehetett kellemes, főleg egy ilyen fiatal gyereknek. Sok kóbor kutyától még én lassan felnőtt fejjel is meg tudok ijedni.
2014. május 16. 15:03
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline |
Jaj, az a cica eszméletlenül cuki és bátor! AZért sajnálom szegény kutyust, azért megölni csak nem kéne... Bocsánat, elaltatni. Hogy pontos legyek, elaltatni...már csak a kiritizálók kedvéért.
2014. május 16. 15:04
a macskák a királyak!!
Most viccen kívül,nem is tudom eléggé komolyan nem os gonodoltam, hogy a mcskákban van ilyesmi védőőszönt. Én sajnálom a kutyát akit el kell altani,de nagyon hirtelen és nem is tudom kivenni miért vette rá magát a kisfiúra
Most viccen kívül,nem is tudom eléggé komolyan nem os gonodoltam, hogy a mcskákban van ilyesmi védőőszönt. Én sajnálom a kutyát akit el kell altani,de nagyon hirtelen és nem is tudom kivenni miért vette rá magát a kisfiúra
2014. május 16. 15:04
Sajnálom a kutyát Viszont a macska előtt le a kalappal, hogy úgy mondjam. Ők is lehetnek azért önzetlenek, és védhetik meg a gazdájukat
2014. május 16. 15:05
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline |
Ügyi macsek!
Akisfiúnak pedig jobbulást!
Akisfiúnak pedig jobbulást!
2014. május 16. 15:05
Imádni való ez a cica, hogy megvédi a "kis gazdáját". Az én cicám nem lenne ennyire okos.
2014. május 16. 15:08
De édes és bátor cicus! A kisfiúnak meg jobbulást,remélem hamar meggyógyul!
2014. május 16. 15:09
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Tényleg nagy szerencséje volt a kisfiúnak, nem sok macska tenné ezt meg szerintem. (félreértés ne essék, nem vagyok macskagyűlölő...) Örülök hogy nem lett semmi komolyabb sérülése.
2014. május 16. 15:11
Istenem, milyen okos és bátor cica. Ritkán hallani ilyesmit, főleg macskákról. Szerencse, hogy ott volt, mert nagyobb baj is lehetett volna.
2014. május 16. 15:14
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline |
nagyon okos volt ez a cica
az én cicám átvette helyét a kutyámnak miután meghalt:( mert bejött az udvarba egy másik kutya a cicám meg ki üldözte az udvarból annyira szerette a régi kutyánkat:)
az én cicám átvette helyét a kutyámnak miután meghalt:( mert bejött az udvarba egy másik kutya a cicám meg ki üldözte az udvarból annyira szerette a régi kutyánkat:)
2014. május 16. 15:16
Na nekem eddig is a kedvenceim voltak a macskák és mindenki láthatja a macskák jobbak mint, a kutyák mert az nem támad rád csak éppen fúj...
2014. május 16. 15:17
Én inkább a kedves gazdának adnék pár altató injekciót, aki nem képes megnevelni a kutyáját. Vagy ha már nevelésből megbukott, legalább tartaná biztonságosan elzárva az állatot. Inkább került volna egy normális gazdához, aki tudja kezelni, és akkor mindez elkerülhető lett volna. De persze ma már bárkinek lehet kutyája, és aztán meg gyakorikérdések.hu-n meg jönnek panaszkodni, hogy jaj, odakap a kutya, kisgyerekekre vicsorog, stb. Na, hát azért mert kutyanevelésből megbuktat, és nem tisztázott, hogy kinek hol a helye a családbak/"falkában". És persze, hogy kirohan a kutya az utcára, hiába kiabál utána a gazda, vagy nem érti vagy lesz*rja. Aztán következő lépés, hogy rátámad egy kisgyerekre, mert a területét védi, mert úgy gondolja, hogy az az ő dolga. Vagy a másik meg az, hogy szaporítótól származó, gyenge idegzetű kutya, ami ha olyan gazdához kerül, agresszív lesz. Ez is kinek a hibája? A szaporítóé, meg azoké a hülyéké, aki támogatják őket azzal, hogy tőlük vesznek kutyát. És természetes, hogy ennek az ártatlanok fizetik meg az árát.
A macska előtt meg le a kalappal, a mieink nem ilyen tökösek, valószínűleg végigaludnának egy ilyen incidenst.
A macska előtt meg le a kalappal, a mieink nem ilyen tökösek, valószínűleg végigaludnának egy ilyen incidenst.
2014. május 16. 15:18
Sokan mondják hogy a macska nem kötődik ennyire az emberhez . No tessék itt egy élő példa hogy mégis .
Szegény kisfiúnak biztos egy sokk volt . Gyógyuljon meg hamar !
Szegény kisfiúnak biztos egy sokk volt . Gyógyuljon meg hamar !
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.