Szeretem a macskákat. Sokan csak érdek állatnak tartják őket, pedig csak magányos ragadozóknak születtek, persze hogy nem fognak egy füttyentésre ugrani.
"Isten teremtményei közül csak egy van, amelyet nem lehet igába hajtani. Ez a macska. Ha a macskát keresztezni lehetne az emberrel, az az ember előnyére válna, viszont a macskát lerontaná." (Mark Twain)
Macska mentette meg egy gyerek életét
2014. május 17. 17:56
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Dalienth,
Szandi0820
2014. május 17. 21:37
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline |
Idézet (DylanSmith @ 2014.05.17. 17:56)
Szeretem a macskákat. Sokan csak érdek állatnak tartják őket, pedig csak magányos ragadozóknak születtek, persze hogy nem fognak egy füttyentésre ugrani.
"Isten teremtményei közül csak egy van, amelyet nem lehet igába hajtani. Ez a macska. Ha a macskát keresztezni lehetne az emberrel, az az ember előnyére válna, viszont a macskát lerontaná." (Mark Twain)
Hogy ez mennyire igaz!
2014. május 17. 21:51
Na és akkor mindenki butázza a macskákat és a kutyákat pártolják. Félre ne értsetek! Odavagyok a kutyákért is, de az mindig bánt, hogy a macskákat csak piszkálni lehet...Látjátok! Ők is hűségesek!!!
2014. május 18. 11:03
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Idézet (oxkinga @ 2014.05.17. 21:51)
Na és akkor mindenki butázza a macskákat és a kutyákat pártolják. Félre ne értsetek! Odavagyok a kutyákért is, de az mindig bánt, hogy a macskákat csak piszkálni lehet...Látjátok! Ők is hűségesek!!!
Egyetértek. Bár én személy szerint nem bírom annyira a kutyákat (kivétel a sajátjaim).
2014. május 18. 11:04
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Mindig macskapárti voltam és az is leszek. A macskák legalább olyan hűségesek mint a kutyák attól mert nem ugranak minden szóra, a kutyák sem rohannak oda rögtön a gazdihoz, pl az egyik kutyám jórészt csak akkor jön oda hozzánk ha van kaja nálunk, szóval...
Annyira szeretnék egy macskát! De sajnos valószínűleg soha sem lehet mert anya allergiás rájuk...Ez a cicus egy kis hős
Annyira szeretnék egy macskát! De sajnos valószínűleg soha sem lehet mert anya allergiás rájuk...Ez a cicus egy kis hős
2014. május 18. 11:22
Eltávolították a videót, eddig lusta voltam megnézni, de... mindegy már.
Mindenesetre, nekem is macskám van, de hasonló helyzetben nem tudnám mit tenne. (Megsaccolom, feküdne kényelmesen otthon az ágyamon, de ha ilyen is van, bármit el tudok képzelni.. kis lusta. )
Mindenesetre, nekem is macskám van, de hasonló helyzetben nem tudnám mit tenne. (Megsaccolom, feküdne kényelmesen otthon az ágyamon, de ha ilyen is van, bármit el tudok képzelni.. kis lusta. )
2014. május 18. 17:06
Nem véletlen hogy cicás vagyok. A kutyákat is szeretem, de nekem az 1. a macska . A 2. a nyuszi és a 3. a denevér Utána a kutyusok
2014. május 18. 17:06
Ja és a gazdák szerintem nem képesek felfogni, hogy nem a kutya tehet erről!! >:(
2014. május 19. 19:40
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline |
Bátor kiscica! Akár őt is széttéphette volna!
2014. május 19. 21:19
Èn a tv-ben láttam a videót.
Ès ez a cica nagyon bátor!
Eddig csak olyan macskával találkoztam aki retteg a kutyáktól. Ez a macsaka nagyon bátorr!!
Ès ez a cica nagyon bátor!
Eddig csak olyan macskával találkoztam aki retteg a kutyáktól. Ez a macsaka nagyon bátorr!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.