Családias lagzinak indult, mégsem lett belőle semmi: Kim Kardashian és Kanye West esküvőjére több mint 3000 meghívott hivatalos, amibe a pincéreket, a sminkeseket és az egyéb segítőket nem számoltuk bele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim és Kanye West esküvőjére az olasz hadsereg fog vigyázni
2014. május 24. 07:02
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Nem értem minek ekkora felhajtás... Kin egy senki. Csak feltűnési viszketegsége van. Nagyon kíváncsi leszek milyen hosszú életű lesz ez a házasság.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 24. 07:15
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline |
Istenem ezek se tudjàk mit csinàljanak a sok pénzükkel....undorító bagázs.
2014. május 24. 07:39
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline |
Hát nem tudom, elég nehezen lehet eljutni a "családias esküvő"-től a "tévé fogja közvetíteni"-ig... Nagyon unhatják a tonnányi pénzüket.
2014. május 24. 08:21
Sasshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 216417 offline |
Te jóó ég ez azért enyhe túlzás... Ahelyett, hogy külömböző segélyszervezetekre, menhelyekre, vagy egyáltalán értelmes dolgokra költenék azt a tengernyi pénzt (bár szerintem Kin egyáltalán nem érdemel annyit, egy p*csa, aki jókor vol jó helyen, s mivel tisztára k*rvának néz ki, mindenki szereti, tehetség 0), ök egy bazinagy esküvőre költik... Az angol hercegnél sem volt ekkora felhajtás. S amúgy is, ez a házasság se lesz hosszú életű, mint a legtöbb celebnél se volt...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 24. 09:28
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Egyetértek Sassh-al .!
2014. május 24. 09:38
ez aztán a durva, katonák egy esküvőre? több, mint 3000 fő? felét sem ismerik
2014. május 24. 09:56
Rebeka990305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 174334 offline |
Egy el kényeztetett kis p*csa aki azt hiszi hogy mindent megtehet..de mit is várunk az ilyen "híres" emberektől..A katonáknak nem hiszem, hogy az lenne a feladatunk, hogy egy ilyen "celeb" r*bancot őrizgessenek..
2014. május 24. 10:18
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Úgy jutottak el a "tévé közvetíti"-ig, hogy átvállalta a nem tudom melyik csatorna az esküvő teljes költségét (ha jól emlékszem). És gondolom Kim kedvenc tárgya/dolga a pénz (amiből Kanye-nek jó sok van), és gondolom az esküvői képekért is jó sok pénzt bezsebelnek majd, miért is maradt volna a családiasnál.
2014. május 24. 10:55
Ha van pénz :'DD Egyébként az egész életük csak a pénzen fog alakulni szerintem,de ha tényleg szeretik egymást. Kissé nagy a felhajtás... 3000 ember? milyen kevés.. ennyi embert én össze sem tudnék hívni csak akkor ha azokat is hívnám akiket amúgymeg lesz*arok.. Misuzu86 jól mondod
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!