Starity

Kim és Kanye West esküvőjére az olasz hadsereg fog vigyázni

2014. május 24. 06:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Családias lagzinak indult, mégsem lett belőle semmi: Kim Kardashian és Kanye West esküvőjére több mint 3000 meghívott hivatalos, amibe a pincéreket, a sminkeseket és az egyéb segítőket nem számoltuk bele.

hirdetés
Kim és Kanye West esküvőjére az olasz hadsereg fog vigyázni

Alig fél évvel ezelőtt kérte meg a világhírű rapper, a 36 éves Kanye West a celeblány, Kim Kardashian kezét egy stadionban – s máris a lagzijuk fénypontjához közeledünk, a hétvégén ugyanis a pár egybekel.

Bár az előkészületeknél úgy harangozták be, hogy „családias” és intim esküvőt terveznek a nyilvánosság teljes kizárásával, Kim és Kanye végül úgy döntöttek, hogy esküvőjüket a tévé fogja közvetíteni, s ezért annyi vendéget hívtak meg, míg a násznép nagysága a 3000 fő fölé duzzadt.

Mivel az esküvő utáni partit Olaszországban, egy Firenzében lévő 16. századi kastélyban (a képen) fogják megtartani, a pár úgy döntött, hogy a már így is 100 fős biztonsági személyzetükhöz katonákat igényelnek – méghozzá az olasz államtól.

Bár a pár eredetileg a versailles-i kastélyban szerette volna összekötni az életét, a szertartás a világhírű divattervező, Valentino Garavani villájában lesz megtartva, a Belvedere erődben, melyet I. Ferdinánd toszkánai nagyherceg építtetett, a Medici család irányított, és mely egykor XIV. Lajos francia király nyaralója volt.

A próbavacsora egyébként pénteken le is zajlott, ahol Lana Del Rey is fellépett és előadta a Young & Beautiful című dalát, mely Kim kedvence.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek