Cannes 2014: a nyertesek
2014. május 25. 12:45
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Pedig annyira drukkoltam, hogy Cotillard végre vigye el a színésznői díjat, már a Rozsda és csontért is simán megkaphatta volna. A nyertes film annyira most nem keltette fel az érdeklődésemet, a Két nap, egy éjszakát és a Foxcatchert várom nagyon. Utóbbiból különösen Carell alakítását.
2014. május 25. 14:57
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Gratulálok Julianne-nek. Maps To The Stars jó film. ^^^^ azt nem értem hogy miér lett annyira borzalmas film a Monaco Csillaga. Szerintem Nicole Kidman nagyon jól eltudta játszani a szerepét. . <33
2014. május 27. 21:09
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Csak épp az a helyzet hogy ezekből a filmfesztiválos nyertesekből kerülnek ki az oscar jelöltek nagy többsége
Idézet (Senhora @ 2014.05.25. 08:00)
Ha egy film Oscart nyer megnézem. De ezek a díjak nem motiválnak. Nézzétek csak meg a Winter Sleep ajánlóját és tegye fel a kezét, aki megnézi!
Már az ajánló is dögunalom.
Már az ajánló is dögunalom.
2015. március 09. 19:37
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
Szerintem Julianne megerdemelte meg persze az Oscart is, de auert erezheto, hogy ezek a dijak nem a Still Alicenek szolnam, hanem inkabb az egesz munkassaganak.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
A 2000-es évek Disney-sztárja visszatér a zenéléshez?
A 2000-es évek Disney-sztárja visszatér a zenéléshez?
Reagált a pletykákra az egykori színésznő.

0 felhasználónak tetszik: