Lady Gaga májusban indult turnéja javában folyik, de az énekesnő egy kisebb kitérő alkalmából ellátogatott egy gyermekkórházba az amerikai Minneapolisban, ahol beteg gyerekek társaságában töltötte idejét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga beteg gyerekeket lepett meg
2014. május 28. 19:21
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline |
Ez nagyon kedves volt tőle
2014. május 28. 19:22
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Szép dolog volt tőle
2014. május 28. 19:27
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline |
ez nagyon kedves volt tőle<3 és ezeken a képeken szerintem nagyon szép:)
2014. május 28. 19:30
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ennek a nőnek nagyon is helyén van a szíve,csak sokan a külső alapján ítélik meg. Mindig jobb kedvem lesz,ha hasonlóakról olvashatok.
2014. május 28. 19:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Manapság Gagát annyira nem kedvelem, de emberként mindig is kalapot emeltem előtte. Sajnos volt már szerencsém hasonló beteg gyerekekhez és valami borzasztó nézni azt, ahogyan csak fekszenek, nem is tudnak magukról vagy éppen szellemileg igen csak visszamaradottak. Igen is, nagyon sokat számít egy gyereknek, hogy milyen környezetben van és hogyan bánnak vele. Gaga napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője és gondolom köztük volt rajongó is. Mindig is azért szimpatizáltam vele, mert nem csak segíti azokat, akik rászorulnak, de nem ver médiacirkuszt ebből, hiszen itt is, csak pár órával ezelőtt szóltak az alkalmazottaknak, hogy nem egy hétköznapi látogató jön. Eskü, annyira kedvelném, ha a színpadi hányás helyett csak ilyeneket olvasnék!
2014. május 28. 19:53
Nem igazán kedvelem Gagát, de ez nagyon szép dolog volt tőle. Imádok ilyen pozitív cikkeket olvasni, és felnézek azokra a sztárokra, akik meglátogatják beteg rajongóikat, vagy egyéb szép dolgot cselekednek. Le a kalappal Lady Gaga előtt, kicsit nőtt is a szememben!
Ui: Nem rosszindulatból, de érdekes, itt senki se írja, hogy biztos csak figyelemfelkeltés meg tököm tudja mi. Bezzeg más sztároknál
Ui: Nem rosszindulatból, de érdekes, itt senki se írja, hogy biztos csak figyelemfelkeltés meg tököm tudja mi. Bezzeg más sztároknál
2014. május 28. 19:59
Nem nagyon szeretem őt ám mégis ilyenkor annyira megszeretem egy pár percre.
2014. május 28. 20:05
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline |
Nem kedvelem őt, de ez nagyon szép volt tőle nem hittem, hogy ő ilyen is tud lenni..
2014. május 28. 20:13
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Amikor én 4 napja megírtam, szinte ugyanígy, akkor nem volt jó... Úgy látszik kell a jó időzítés.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.