Könyvadaptációkból sosem fogyhatunk ki, legújabb cikkünkben is erről nyerhettek tanúsítást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könyvek a mozivásznon - VIII. rész
2014. május 31. 14:23
![]() |
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 ![]() |
Az Alice csodaországban-t nagyon szeretem

2014. május 31. 14:58
![]() |
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 ![]() |
A nyárutónak csak a trailerét láttam, de nagyon jónak tűnik. Az Alice Csodaországban hatalmas lett... mondjuk mi mást is várhatnánk
Tim Burton és azok a színészek. Csak jó lehet

2014. május 31. 17:02
![]() |
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8678 Csatolások: 210896 Azonosító: 59785 ![]() |
Idézet
Ki ne ismerné Ran Mohammad Thomas, a fiatal gettómilliomos történetét?
Hát, például én...

Ezek közül a könyvek közül egyiket sem olvastam, vagy láttam filmváltozatban. Az Öngyilkos szüzek már hosszabb ideje tervben van, de nem is tudtam, hogy könyv alapján készült. Szerintem elolvasom előbb azt. Ugyanez a szitu az Alíznál is.

2014. május 31. 20:12
![]() |
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 ![]() |
Az öngyilkos szüzeket és a Túl a barátságon-t már láttam, bár utóbbit még nagyon régen, így nem is emlékszem túl sokra. :/

2014. június 01. 09:22
![]() |
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2466 Csatolások: 6659 Azonosító: 67315 ![]() |
Épp a tegnap láttam a Nyárutót, és nem értem, mi bajuk volt vele. Igaz, manapság amelyik filmben nem mészárolják le e fél világot, meg nem szuperhősökről szól, már senkit se érdekel.

Kapcsolódó sztárok

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Rajongói szerint kés alá feküdt.

Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Titokban ismét bővült a családjuk.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Mandy Teefey a lányával közös lépeket rakott ki.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.