Öngyilkosságra buzdították, de a ritka betegségben szenvedő lány nem adja fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiáll magáért a világ legrondább nője
2014. június 01. 16:08
2014. június 01. 16:11
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szegényke. Én sajnálom őt!
2014. június 01. 16:12
Sok ember annyira maximalista, hogy mindenkitől azt várja, hogy tökéletesek legyenek. Fel kellene fogni, hogy nem a külső, hanem a belső értékek a fontosak!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 01. 16:13
|
|
Alexy Kingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 226722 offline
|
Ömmm, lehet ez furcsán fog hangzani, de láttam ennél rondábbat már..
2014. június 01. 16:15
Nagyon becsülendő, ahogy ez a lány kezeli az egész helyzetet, és hogy mennyire kedves és aranyos. Ebből is látszik, hogy nem számít a külseje, mert a személyisége és a jó tulajdonságai messze értékesebbé teszik Őt egy csomó embernél. Örülök, hogy vannak még ilyen személyek a világban, akikre érdemes felnézni. I'm with Lizzie
2014. június 01. 16:17
|
|
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline
|
Én is Lizzie-vel vagyok ♥ Sajnálom őt, nagyon! Nagyon erős nő lehet, ha nem figyel a negatív emberekre.
2014. június 01. 16:18
|
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline
|
Most komolyan ilyen emberek vannak a világon azért mert csúnya ezért meg kellene halnia szánalmas.
Manapság már csak annak van szava aki szép ez a lány beteg nem ő tehet arról, hogy csúnya.
Szerintem ő egy nagyon kedves és rokonszenves lány aki csak segíteni szeretne. Ép az ilyen embereket kell megnecsülni
Manapság már csak annak van szava aki szép ez a lány beteg nem ő tehet arról, hogy csúnya.
Szerintem ő egy nagyon kedves és rokonszenves lány aki csak segíteni szeretne. Ép az ilyen embereket kell megnecsülni
2014. június 01. 16:18
|
|
Min-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 226595 offline
|
Jól teszi, hogy nem adja fel. Az emberek többsége szánalmas, hogy azért ítélik el mert ő máshogy néz ki, mint az "átlag". Az meg még ráadás, hogy nem is tehet róla. ._.
2014. június 01. 16:19
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Hihetetlen, hogy léteznek olyan undorító emberek, akik képesek arra buzdítani egy embertársukat, hogy ölje meg magát. Az ilyen az hol nevelkedett, vagy kik között éli az életét?!
Nagyra becsülöm Lizzie-t, amiért kitart és másokon szeretne segíteni, bárcsak mindenkinek ekkora szíve lenne, mint neki.
Nagyra becsülöm Lizzie-t, amiért kitart és másokon szeretne segíteni, bárcsak mindenkinek ekkora szíve lenne, mint neki.
2014. június 01. 16:20
Borzasztó emberek vannak. Hogy lehet egy ilyen csodálatos személyiségű ember halálát kívánni?!
2014. június 01. 16:22
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Szerintem ez inkább tiszteletreméltó, hogy ki tud állni magáért és azokért, akik valamilyen okból kifolyólag hasonló helyzetben vannak, mint ő! I'm with Lizzie!
2014. június 01. 16:23
Iszonyatosan nagy bunkó az aki bátnja. Nem tehet róla és becsületre és tiszteletre méltó,hogy próbálja vagy már elfogadta hogy ilyen betegséggel él. És még azokat sajnálják akik a szerelem miatt lesznek öngyilkosak. Ő mégsem az!! Pedig lehetne. Sajnálom nagyon..
2014. június 01. 16:24
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Álljon is ki magáért. Nagyon erős nő lehet, hihetetlen mennyire, én drukkolok neki hogy legyőzze az utálóit és boldog életet éljen!
2014. június 01. 16:24
Én, mint akinek nem számít a külső, mondhatom, hogy ez a lány sokkal, de sokkal szebb és gyönyörűbb azoknál, akik őt rondának titulálják. Nézzenek már magukba! Ő sokkal jobb ember náluk, a külső nem minden, sőt...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?