Starity

Kiáll magáért a világ legrondább nője

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 01. 16:24 #21
Noémi16
Noémi16
~ Moonwalker ~

StátuszDj Láma<3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 981
Csatolások: 17
Azonosító: 181664
Szörnyű hogy vannak ilyen emberek. Mármint akik bátják őt ezért. Senki sem tehet arról, hogy hogyan néz ki, ő sem. És különben sem erről kéne megítélni az embereket.
Ami pedig a projektet illeti, sok sikert hozzá smileeee.gif
2014. június 01. 16:25 #22
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 239
Csatolások: 0
Azonosító: 206830
Undorítónak tartom hogy az itt létrejött cikk alatt is mennyien vannak akik csak fujólni és gúnyolni tudnak....ti..akik azon vagytok fennakadva hogy "csúnya" sullyedjenek el szégyenükben...Nem gondoltatok még bele hogy ti veletek is megeshetett volna? Hogy egyike lehettél volna? Jól esett volna hogyha te kapsz ilyen bántó üzeneteket?! Nem hinném. Gondolkodjatok el rajta kérlek mert ez nem vicc. Ő sem fogja már a végtelenségig tűrni azt a sok fájdalmat amit kap. De legalább ti ne legyetek azok akiktől kapja ezeket.. -.-
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 01. 16:26 #23
- törölt felhasználó -    
Annyira undorító mikor valaki ilyeneket ír másnak... komolyan ezek az "emberek" nem gondolnak bele, hogy mit művelnek? Ez annyira undorító!
Nagyon tisztelem ezt a lányt, azért amit tesz, és, hogy nem adja fel. Nem tehetet arról ahogyan kinéz, de azért viszont tesz, hogy segítsen másoknak, és nem hagyja, hogy lehúzzák, és szerintem ezért őt igazán lehet tiszetelni, nem azokat a gyávákat akik szerelmi bánatból öngyilkosok lesznek...
Minden tiszteletem az övé, és remélem, hogy el tudja érni amit akar, mivel az csodálatos lenne, és remélem, hogy továbbra is erős marad.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 01. 16:28 #24
Eszti05
Eszti05
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 214314
Hogy lehet valakire ilyet mondani,hogy ölje emg magát?Mikor nem tehet róla.Aki ilyet írt neki,akár az is szenvedhetne ilyen betegségben.Undoriító és szánalmas,hogy emberek miket képzelnek magukról.Másodszor pedig sokkál rondább embereket látok az utcán úhgyhogy nem értem,miért mondják rá,hogy a világ legrondább embere...
2014. június 01. 16:29 #25
- törölt felhasználó -    
Szerintem inkább azok tegyenek szívességet öngyilkossággal, akikben ennyi emberség, és empatikusság nincs, és ahelyett, hogy támogassák szerencsétlent, vagy valami, ennyit képesek mondani... Egyébként meg egyáltalán nem tehet arról, hogy így született, mindig is undorítónak találtam, ha valakit olyasmi miatt bántottak, amiről egy csöppet sem tehet. És továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a szépség belülről jön, a külső csak századrangú dolog.
Annak pedig örülök, hogy a betegsége ellenére is ilyen pozitívan áll a világhoz, és ezért roppant mód felnézek rá.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jolie_77
2014. június 01. 16:29 #26
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Susan McKelaway @ 2014.06.01. 16:25)
Undorítónak tartom hogy az itt létrejött cikk alatt is mennyien vannak akik csak fujólni és gúnyolni tudnak..ti..akik azon vagytok fennakadva hogy "csúnya" sullyedjenek el szégyenükben...Nem gondoltatok még bele hogy ti veletek is megeshetett volna? Hogy egyike lehettél volna? Jól esett volna hogyha te kapsz ilyen bántó üzeneteket?! Nem hinném. Gondolkodjatok el rajta kérlek mert ez nem vicc. Ő sem fogja már a végtelenségig tűrni azt a sok fájdalmat amit kap. De legalább ti ne legyetek azok akiktől kapja ezeket.. -.-

Nem várhatsz el értelmet és együttérzést olyantól, akikből ezek a dolgok hiányoznak.
Lizzie egy csodálatos ember és nem tudom eléggé csodálni a bátorságát és a kitartását. Persze az is sokat segít, hogy egy szerető család áll mellette és nem olyanok, akik szégyellik és megvetik.
2014. június 01. 16:30 #27
Beyonceee1600
Beyonceee1600
Hozzászólás: 648
Csatolások: 42
Azonosító: 137421
Ismerek undorító embereket de ez több a soknál...miért kéne megölnie magát.. emberek ez a szegény lány nem tehet arról hogy olyan amilyen.. így született és mellesleg senkisem tökéletes! Senki!
Nem utálatoskodni kéne hanem tisztelni azért mert nem adja fel és mert kiáll magáért!
És amúgy is a külső sosem számít!!!!
2014. június 01. 16:31 #28
Lilianna
Lilianna
új tag

Státusz18 hónap. Minden rendben lesz.
Hozzászólás: 45
Azonosító: 204810
Nagyon jo hogy igy kitart
2014. június 01. 16:31 #29
- törölt felhasználó -    
szánalmas hogy milyen emberek léteznek.. semmilyen EMBERI érzés nincs bennük.. szomorú :') pedig talán őket leehtne a legjobban bántani, mert azok "pattognak" így akik nincsenek megelégedve magukkal smileeee.gif ennek a lánynak nagy RESPECT! smileeee.gif
2014. június 01. 16:34 #30
- törölt felhasználó -    
Pár éve hallottam róla először. Nagyon megihletett az ereje és az elszántsága. Szerintem nagyon szép lány! Lehet lehurrogni, de számomra az és PONT! Annyira szánalmas és primitívek tudnak lenni az emberek. Komolyan az állatok ezerszer értelmesebbek tudnak lenni az emberiségnél, vagyis a nagy részénél. (akinek nem inge ne vegye magára...) Szerintem azzal, hogy leminősítik Lizzie-t csak is a saját gyengeségük ismerik be, de ettől még ez fájhat a támadott félnek. De hé! Ő még mindig talpon van és szinte teljesen úgy él mint más vele egykorúak (leszámítva amiről nem tehet, de köteles rá a betegsége miatt) és aktívan tevékenykedik. Szerintem igazán elgondolkodhatna pár kommentelő itt az oldalon is....
2014. június 01. 16:38 #31
elin.
elin.
visszatérő vendég

Státuszblackbird singing in the dead of night take these broken wings and learn to fly.
Hozzászólás: 238
Csatolások: 19
Azonosító: 211858
Undorító ez a társadalom. Ez a csodálatos nő egyáltalán nem ezt érdemelné. Véleményem szerint azok az emberek ocsmányak, akik képesek ehhez hasonló üzenetekkel támadni őt. Ez a nő elismerést érdemelne. Minden tiszteletem az övé, hogy mindezek után is képes kiállni magért, másokat is segítve ezzel.
2014. június 01. 16:40 #32
- törölt felhasználó -    
Szegény sad.gif sad.gif sad.gif
2014. június 01. 16:41 #33
Ruta
Ruta
visszatérő vendég

Státusz- Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz? - Igaz.
Hozzászólás: 166
Azonosító: 206076
Jól teszi, hogy kiáll magáért. Most komolyan, ki olyan bunkó, hogy ilyeneket ír ki? És hogyha ő szenvedne ettől a betegségtől, akkor már biztos nem így állna hozzá az az illető. Ki nem állhatom az ilyen embereket, akik mások lejáratásáról jár állandóan a csöppnyi esze. Ez olyan gyerekes, mintha azt mondanám valakinek, hogy ˝bocs nem barátkozom veled, mert nem tetszik a pólód˝ stb. Amúgy is nem a külső számít, hanem ami legbelül van.
Lizzie-é minden tiszteletem. Nem fordul magába, és nem húzza fel magát az ilyen beszólásokon. Ezért csodálom őt.
2014. június 01. 16:43 #34
- törölt felhasználó -    
Nagyon "aranyos" a cikk címe rolleyes.gif (a világ legrondább nője)
2014. június 01. 16:43 #35
DulceRBDfan
DulceRBDfan

StátuszY soy rebelde!!! ❤️
Hozzászólás: 947
Azonosító: 207395
szegény! sad.gif azért örülök, hogy leperegnek róla a csúnyakommentek!
2014. június 01. 16:44 #36
acsadrienn20
acsadrienn20
Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3

StátuszTudod mi történik ha azérem egyikoldalát látod?Lemaradsz az érem másik oldaláról
Hozzászólás: 7060
Csatolások: 1908
Azonosító: 181337
szegény nem tehet róla sad.gif
2014. június 01. 16:44 #37
- törölt felhasználó -    
Nem elég, hogy a világ legrondább nőjének kiáltották ki, de még a halálát is kívánják, csak azért, mert beteg? Istenem, miért nem születtem egy olyan világba, ahol az emberek gondolnak más érzéseire is? Ez egyenesen gusztustalan. Hánynom kell az ilyen elfajzott semmiktől. Szerintem nem annyira ronda, sőt! Szép is! Láttam már nála sokkal rondábbakat, akik nem a betegségük miatt néznek így ki. Az, hogy Ő ilyen kitartó példaértékű. Nem megöletni kell, fel kell rá nézni.
Remélem továbbra is ilyen erős marad, és nem engedelmeskedik az utálók akaratának.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jolie_77
2014. június 01. 16:44 #38
- törölt felhasználó -    
Jól teszi,hogy kiáll magáért..de jaj,amikor megláttam nagyon megijedtem.Ő nem ronda ő félelmetes.
2014. június 01. 16:46 #39
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Sofia k.-n kivul mindenkivel egyet ertek.
Sofia k. Ezzel a kijelenteseddel mindent elarultal magadrol. Gratulalok.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. június 01. 16:49 #40
Izabela24
Izabela24
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 225954
Szegény lány sad.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!