szegény,nagyon sajnálom őt,hiszen ő nem tehet a külsejéről,a kommntelők meg hogy mernek ilyeneket írni?
remélem sikerül megcsinálnia a filmet és eléri az életben a céljait
igazán bátor és erős nő
Kiáll magáért a világ legrondább nője
2014. június 01. 22:11
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Szegény és ilyenkor is előjön az bennem, hogy még én vagyok kiakadva, mikor nem tetszik a combom vagy pattanások lepnek el..
Sajnálom, de nagyon szép, hogy erős és bátor! minden elismerésem.
Sajnálom, de nagyon szép, hogy erős és bátor! minden elismerésem.
2014. június 01. 22:35
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Szerintem nagyon tiszteletre méltó, ahogy reagál ezekre a bántó üzenetekre. Senki nem tehet arról, hogy valamilyen betegséggel születnek. Emberek,szemeket felnyitni!!!
2014. június 01. 22:50
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Nagyon szimpatikus egy nő....nagyon kedves és ő csak élni akarja az életét úgy h segít másoknak elfogadni saját magukat
2014. június 01. 23:04
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
I am with Lizzie
2014. június 02. 01:39
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Milyen világban is élünk mi? Ennyire, fontos lenne a világ, az emberek számára a külső? Tényleg ekkor ellenszevet vált ki az emberekből az, ha valami más? Ha valamiben van valami ami nem teljesen megszokott? Mondanán, hogy hányom kell azoktol undorító buta emberektől - ezt még most se hiszem el, hogy van ilyen - akik arra buzdítják, hogy legyen öngyilkos. De egyszereűn csak azt érzem, hogy nem akarok ebben a világban tovább élni. Miért legyen öngyilkos? Miért? Még, ha nem is a betegsége miatt született ilyennek. Miért is ne lenne neki jog ugyan úgy élni, mint bármelyik más embernek????? Felfoghatatlan számomra, hogy vannak ilyen emberek. Nagyon remélem, hogy jön valami változás ebbe az őrült társadalomba, mert ez szerintem már távolról sem normális, ami ezen a planétán zajlik.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Christo
2014. június 02. 08:29
AncsiiiiForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212651 offline |
Ő a világ legrondább nője?? Okszi, elég rondaaa meg csúnya. ( Fujj undorítoan néz ki )
De én már láttam nála csúnyabb nőt. SOKKAL!
De én már láttam nála csúnyabb nőt. SOKKAL!
2014. június 02. 10:25
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Undorító emberek léteznek a világon, de csapjatok agyon itt is. sok embert láttam aki helyeselte azt ,hogy ronda. Ő is szép a maga módján. Ő is élhet teljes értékű életet. Nem tehet róla, hogy efféle betegség támadta meg. De ezt néhány 10-12 éves kislány illetve sajnálatos módon sok 20 év felettiek sem értik meg. Szerintem sokakból csak az irigység beszél, hiszen őt sokan elismerték már és sokan kitartanak mellette. Az utálókkal meg nem foglalkozik, ami teljesen tökéletes hozzáás. Egyébként néha elgondolkozok azon, hogy hogy a fenébe értük meg ezt a kitagadó,utálkozó és öngyilkosságra buzdító világot. Tudnánk mi normálisak lenni, hogy elfogadnánk a másikat. Őt is el kell fogadni. Egyébként ... ő legalább ki mert állni a világ elé, nem félti elrejteni különleges, sokak szerint ronda, szépségét. Valamint említésre szorul az is, hogy nem számít a külső. Mint sok helyen már olvastam, a szép is egy nap megöregszik, ráncos lesz. Ezért is fontos a szép, igaz és szeretetteljes lelket keresni. Ő lehet csúnyácska, de a lelke aranyat ér. Segíteni szeretne másokon. Ez a lehető legszebb dolog tőle.
Aki bántja annak nem tudok mást mondani, hogy azután beszéljen miután ő is képes lenne kiállni a világ elé. Vagy egyszerűen nézzen tükörbe...
Aki bántja annak nem tudok mást mondani, hogy azután beszéljen miután ő is képes lenne kiállni a világ elé. Vagy egyszerűen nézzen tükörbe...
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Szandi0820
2014. június 02. 12:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Idézet
(...) akit a világ legcsúnyább nőjének kiáltottak ki.
Azokba vezetném bele a villanydrótot, akik ilyen és ehhez hasonló, megalázó címekkel dobálóznak (pláne úgy, hogy nem is tehet arról, ahogy kinéz). Kíváncsi lennék, hogy azok közül, akik a halálát kívánják, hányat engednének a VS kifutójára. Számomra Lizzie igenis egy gyönyörű, inspiráló személyiség, mivel nálam a belső értékek számítanak és Lizzie ilyen tekintetben gyönyörűbb bármelyikünknél.
Akik pedig itt is csak csúfolni tudják... szerintem ássák el magukat. Még az "ásd el magad" készletet is kifizetem, ha az kell hozzá...
2014. június 02. 13:36
Tényleg nagyon csúnya szegényke De én nagyon sajnálom őt! És még a sok depis mondogatja,hogy milyen csúnya..Nézzék meg őt.Miért bántják?Nem ő választotta ezt az életet,sok szánalmas ember
2014. június 02. 13:53
vargannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 185623 offline |
Már annyira elegem van azokból az emberekből, akik úgy gondolják, hogy bármit írhatnak bárkinek, csak mert nem tudjuk igazán kik is ők.
Én nem értem ezeket az embereket, hogy mért teszik ezt.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehetnek ennyire undokok az emberek. Ez borzasztó!
Én nem értem ezeket az embereket, hogy mért teszik ezt.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehetnek ennyire undokok az emberek. Ez borzasztó!
2014. június 02. 15:18
nagyon sajnálom szegényt,és sosem értettem,hogy miért kel valakit bántani amiért nem olyan mint a többiek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.