Kiáll magáért a világ legrondább nője
2014. július 21. 22:01
Ugyan már.Nem a külsöröl kell itélni.Az az igazán csúnya aki ilyeneket mond egy másik emberre.Ö is csak ember.Nem tehet róla,hogy ilyen betegséggel született.Mindenki azt kivánja másnak amit magának szeretne.
2014. július 23. 17:23
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Nem minden a külső. Szerintem ebben a nőben több van mint pl egy szépségkirálynőben vagy sok más egészséges emberben.
2014. szeptember 10. 09:59
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline |
Szerintem külső alapján sosem szabad megítélni másokat és nagyon szomorúnak tartom, hogy vannak olyan személyek, akik csak a látszat miatt ennyire sértő üzeneteket írnak. Mindannyian emberek vagyunk, egyikünk sem tökéletes és nem kellene rosszindulatúnak lenni egymás felé csak azért, mert nem tetszenek valakinek a külső adottságai.
2014. november 27. 18:53
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Idézet
„Tégy meg mindenkinek egy szívességet, és öld meg magad”
Én csak azt nem értem, hogy mit éreznek a személyek akik azt kívánják, hogy a másik bárcsak öngyilkos lenne. Az ilyen személyek undorítóak, emberszámba sem venném õket. A lánynak csodálom a kitartását, én teljesen kiborultam volna ha folyton ilyen leveleket kapnék. A külsõ nem minden, ezt most teljességgel bebizonyította. Nagyra becsülöm, hogy segíteni próbálom más embereken akik hozzá hasonló "problémáktól" szenvednek.
2015. március 29. 15:54
Teljes mértékben ellenzem a kirekesztésnek és az előítéleteknek mindenfajta formáját, főleg, hogy ez a lány semmit nem ártott nekik, sőt nem is ő tehet róla, hogy így született. Tény, hogy nem valami szép, de aki a halálát kívánja, annak egy napot az ő testében kellene eltöltenie, szerintem megváltozna a véleménye.
2015. április 16. 21:11
Utalom azt aki a ulso alapjan itel!!!!!!!! O jol teszi hogy nem foglalkozik vele, es hogy segit masoknakmeg hogy kampanyol.
2015. május 30. 16:38
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline |
Jól van emberek,meging bebizonyítottuk,hogy milyen toleráns társadalom is a miénk!
Szegény lány nem tehet a betegségéről,tehát nem azért ilyen,mert agyonplasztikáztatta magát,vagy részegen valami betegséget szedett össze,hanem mert így született...ez a lány a képek alapján ad magára,nem roskad magába,igyekszik a legszebb formáját hozni.....ahelyett,hogy megalázzák,segíthetnének neki....bezzeg a Miley Cyrust meg Justin Biebert úgy éltetik,mint a világ felszabadítóit
Szegény lány nem tehet a betegségéről,tehát nem azért ilyen,mert agyonplasztikáztatta magát,vagy részegen valami betegséget szedett össze,hanem mert így született...ez a lány a képek alapján ad magára,nem roskad magába,igyekszik a legszebb formáját hozni.....ahelyett,hogy megalázzák,segíthetnének neki....bezzeg a Miley Cyrust meg Justin Biebert úgy éltetik,mint a világ felszabadítóit
2015. szeptember 24. 18:15
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Azta! atom durván néz ki!
Sajnálom, amiért így született, nagyon nehéz lehet neki
Viszont a haja tetszik!
Sajnálom, amiért így született, nagyon nehéz lehet neki
Viszont a haja tetszik!
2016. június 16. 17:16
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Szegény):
Sajnos a mai emberiség nem az értelmiséget és a szeretetet nézi,hanem a kinézetet
Sajnos a mai emberiség nem az értelmiséget és a szeretetet nézi,hanem a kinézetet
2016. augusztus 08. 20:34
Hogy milyen gonosz emberek vannak manapság....Undorító! -.-
Szegényt nagyon sajnálom. Különben is a külső semmit sem ér,a belső az igazi kincs!
Szegényt nagyon sajnálom. Különben is a külső semmit sem ér,a belső az igazi kincs!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.