Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon II.
2014. június 01. 21:41
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Katniss más néven Jennifer gyönyörű az Éhezők Viadalában. Channing meg eszméletlenül nézett ki a Step Up!-ban. Monique is gyönyörű volt a High School Musical-ben. De nem úgy szokott lenni, hogy a fiatalabb karaktereket idősebbek játsszák?? Na mind1. De ezeket a szerepeket minden színész/nő. Nagyon jól játszotta el.
2014. június 01. 21:47
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Monique Colema Te jóó ég komolyan???
Channing Tatum
Channing Tatum
2014. június 02. 10:36
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem meg "jó",h sokuknak meglepő a valódi kora.Elvégre...ez nekik talán pozitív is lehet,hiszen úgymond "fiatalabbnak" nézi őket a nagyközönség.Na de jól megfogalmaztam...
Lényeg a lényeg,az igaz,h egy 16 éves szerepét egy valódi tininek kéne eljátszania,de meg lehet közelíteni az általam említett szempontból is.Lehet,h nincs sok értelme,de szerintem még bóknak is vehetik,ha rácsodálkoznak,h valójában már közelebb vannak a harminchoz,mint a húszhoz
Lényeg a lényeg,az igaz,h egy 16 éves szerepét egy valódi tininek kéne eljátszania,de meg lehet közelíteni az általam említett szempontból is.Lehet,h nincs sok értelme,de szerintem még bóknak is vehetik,ha rácsodálkoznak,h valójában már közelebb vannak a harminchoz,mint a húszhoz
2014. június 02. 11:03
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Egyébként nagyon ritka az, hogy egy tinédzser főszerepben lévő karaktert egy korabeli színésszel játszatnak el. Ez nagyrészt azért van, mert nem mernek nagyobb szerepeket tapasztalatlan színészekre bízni, másrészt viszont azt hiszem van ennek egy törvénybeli vonatkoztatása is, miszerint kiskorúakat nem dolgoztathatnak ugyanannyi órát naponta. Az amcsi közönség viszont olyannyira hozzászokott már a 20-as, sőt mostanra 30-as tinédzserek látványához, hogy szerintem kicsit túlzásba is esnek olykor az ilyen castingokkal. Egy dolog egy fiatal 20-assal játszatni egy középiskolást, de amikor már több mint egy évtized különbség van a karakter és a színész között, az azért már többnyire észrevehető. Nem is szólva arról, hogy tudatalatt az emberekben is egy fura kép alakul ki a mai tiniideálról.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. június 02. 13:33
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
nagyon jó cikk lett! bár szerintem Jennifer-en látszott, hogy már nem tini, ahogy Natalie-n és Scarlett-en is, de ettől még nagyon hiteles volt a játékuk
viszont Monique tényleg nem néz ki többnek 16 évesnél!O.O
viszont Monique tényleg nem néz ki többnek 16 évesnél!O.O
2014. június 02. 15:44
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Ennek mééég rengeteg folytatást lehet majd írni, hiszen nem egy ilyen film van. A HSM-ben szine mindenki fiatalabb karaktert alakított amúgy.
Channiiing♡
Channiiing♡
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.