Rasszista vicce miatt magyarázkodik Bieber — videó
2014. június 02. 14:02
Miért gondoltam én bármikor is, hogy tizenöt éves kora óta sikerült felnőtté érnie?
2014. június 02. 14:31
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline |
B+ 5 éve volt.. ezt miért kell úgy felfújni?? bocsánatot is kért akkor meg mi ezzel a gond?? olyan szánalmas a TMZ minek kell vele foglalkozni?? Huzanak a p*csába
2014. június 02. 14:39
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Nem kvantumfizikus, látszik, hogy csak egy elkényeztetett kiskamasz, aki az iskolát se járta becsülettel ki. Nézzen csak bárki a fejére. Ezek után nincs több kérdésem.
2014. június 02. 14:49
Jaj istenem mintha más nem mondott volna el életében legalább egy rasszista viccest. Most komolyan ezért hibáztatjátok?! Ráadásul már 5 éve volt, és ha ez számít is valamit azóta sokat változott. Szerintem nem kellene minden bolhából elefántot csinálni.
2014. június 02. 14:57
Na szögezzük le az elején. Nem vagyok 'Bibőrpárti',mint ahogy zombee star is mondja,egyáltalán nem szeretem sem a stílusát,se a hangját,se az undi 'bajszát'. De miért,miért kell egy legalább 5 éves sztorival dobálózni? Kb. 15 lehetett,ilyen korban mindenki csinál hülyeséget,amit később megbán? Amire később egyáltalán nem büszke?! Bocsánatot kért,többször is. Ennyit el is várunk tőle.
A szavak súlyáról valóban beszélni kéne vele,amiért tavaly azt a lányt megalázta,de nem is tudom,szerintem akkor is más volt. Nekem még az sem kizárt,hogy túl sok alkoholt ivott,és illuminált állapotban mondhatta a lányra. De mindegy, Justinnak vannak fura,meglepő és képtelenségnek tűnő dolgai. Ez van,a Justin fanok pedig így is-úgy is szeretik őt. Nem fogják megutálni ettől a rasszista vicctől. Azt mondják,kit érdekel,régen volt,és kész. És valóban, nem kéne a múltban vájkálni....
A szavak súlyáról valóban beszélni kéne vele,amiért tavaly azt a lányt megalázta,de nem is tudom,szerintem akkor is más volt. Nekem még az sem kizárt,hogy túl sok alkoholt ivott,és illuminált állapotban mondhatta a lányra. De mindegy, Justinnak vannak fura,meglepő és képtelenségnek tűnő dolgai. Ez van,a Justin fanok pedig így is-úgy is szeretik őt. Nem fogják megutálni ettől a rasszista vicctől. Azt mondják,kit érdekel,régen volt,és kész. És valóban, nem kéne a múltban vájkálni....
2014. június 02. 15:00
Sosem fogtok fele annyit elérni mint ő. (csak mert nincs kedvem most oltogatni)És igen. Mindenki hibázik. Lehet sokszor,de az számít,hogy megbánja e vagy nem.
2014. június 02. 15:02
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Nem vagyok oda a srácért, de azért ez kicsit túlzás...15 éves volt, gyerek és ilyenkor még nincs benőve a feje, szerintem azt se tudta mit jelent a nigger, csak hallotta. Nálunk a 12 évesek már durvábbak és köpködik az ilyeneket, aztán meg kérdik, hogy most mi van, miért nézünk rájuk csúnyán. És legalább bocsánatot kért, ha nem is önszántából, de vette rá a fáradtságot. Amúgy meg végre nincs körülötte botrány, erre előállnak egy ilyen cikkel...és mire lehet kezdene normális lenni, megint rontanak rajta egy sort...Nem lehetne már végre leszállni róla, már kezdem unni, hogy csak a botrányit lesik, és ha nincs, keresnek neki...néha már az újságírók nagyobb tahók, mint ez a kölyök...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2014. június 02. 15:10
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline |
öhm... teljesen egyet értek a cikkel, de egy kicsit lehetne pártatlanabb, még ha igaza is van... egyébként tényleg bunkó dolog olyanokkal viccelni, amiről az ember nem tehet, az meg hogy 15 éves volt... én meg 14, de mégse viccelek ilyenekkel. csak annyit nem értek még, hogy miért csak most derült ez ki? o.O
2014. június 02. 15:14
sok mindenért kéne akkor komoly bocsánotot mondania
2014. június 02. 15:15
és ezt miért most kellett elő venni? én nem bírom Justint,de úgy tesznek mintha más nem mondott volna ilyen viccet.
2014. június 02. 15:25
wiwcsii.100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225242 offline |
nem értem mér kell ötéves sztorit ellővenni
2014. június 02. 15:25
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
xdd én nevettem rajta,mert jó vicc
2014. június 02. 15:37
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Nem csak ezért kéne bocsánatot kérnie...Az az igazság ,hogy már nem is érdekel nagyon mit mond és csinál.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.