Nemrég került fel a YouTube-ra az első rövidke trailer a tavaly nyáron megjelent film folytatásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Sharknado 2 előzetese
2014. június 06. 22:47
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1789 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ez is valami ZS kategóriás szar!
1 felhasználónak tetszik:
N.k
2014. június 06. 23:49
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
Ez még csak egy teaser nem trailer! Viszont igen is kíváncsiak rá a ZS horror rajongói, pontosan ezért készül a második rész és jelentették be a harmadikat. Számomra ezerszer inkább ez (nem hiába az első is a polcon van) mintsem ezek a mostani disney channeles szarságok
2014. június 07. 00:17
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Kb. olyan, mint a Birdemic vagy annak folytatása. Egy kupac kakit ér. Vagy még annyit se. Lehet, hogy poénnk szánják, csak baromira nem úgy tűnik. Pontosan olyannak látszik, mintha a rendező és az egész stáb Oscart várna el minden kategóriában a "mesterműért".
Ja, és Tara Reid? Kmolyan vele népszerűsítik? Haha. Carmen Electra 2
N.k
2014. június 07. 01:07
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
Idézet (Alison Lerman @ 2014.06.07. 00:17)
Kb. olyan, mint a Birdemic vagy annak folytatása. Egy kupac kakit ér. Vagy még annyit se. Lehet, hogy poénnk szánják, csak baromira nem úgy tűnik. Pontosan olyannak látszik, mintha a rendező és az egész stáb Oscart várna el minden kategóriában a "mesterműért".
A rendező és az egész stáb POÉNRA veszi az egészet. Nem véletlenül indult egy kampány is ahol támogathatják az emberek a filmet hogy létrehozhassák a legcápásabb legláncfűrészesebb legvéresebb jelenetet a filmben Aki szereti a ZS filmeket bírni fogja ezt is, aki meg Disney Channel-en nevelkedik épp az lépjen tovább
2014. június 07. 01:11
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet
"Aki szereti a ZS filmeket bírni fogja ezt is, aki meg Disney Channel-en nevelkedik épp az lépjen tovább"
Épp ez az.A ZS-s filmeket nem igazán szokták kedvelni.
Mellesleg nem vagyok Disney Channeles sem és Szerintem A.L. tagunk sem
Alison Lerman
2014. június 07. 01:57
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.06.07. 01:07)
A rendező és az egész stáb POÉNRA veszi az egészet. Nem véletlenül indult egy kampány is ahol támogathatják az emberek a filmet hogy létrehozhassák a legcápásabb legláncfűrészesebb legvéresebb jelenetet a filmben Aki szereti a ZS filmeket bírni fogja ezt is, aki meg Disney Channel-en nevelkedik épp az lépjen tovább
Akkor sem értem a lényeget. Szeretem az igényes filmeket, és szerintem ezzel a legtöbb ember így van. El ne tudom képzelni, hogy ennek a létrejöttét valaki tényleg támogatta. A filmkészítés művészet és pláne akkor, ha alapból úgy indul a film, hogy kit érdekel, csak vicc, akkor mi értelme megcsinálni? Pénz, idő, energia...sorolhatnám pocsékolás. Nem hiszem, hogy annyi ember van akink ettől függ, vagy nem lesz teljes az élete, ha nem készítik el a filmet.
2014. június 07. 08:12
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline |
Én jobban szeretem a szellemes horrorokat, mint az esztelen mészárlást vagy a kipakolt belső szervek látványát.
2014. június 07. 09:22
Idézet (N.k @ 2014.06.07. 01:11)
Épp ez az.A ZS-s filmeket nem igazán szokták kedvelni.
Ki mondta hogy a ZS filmeket nem szokták kedvelni? Külön cégek jöttek létre azért hogy gyártsák az alacsony költségvetésű horror filmeket amiken aztán jót röhögnek a fanok, a gyűjtők meg beújítják pár száz forintért a gyűjteménybe.
Idézet (Alison Lerman @ 2014.06.07. 01:57)
Akkor sem értem a lényeget. Szeretem az igényes filmeket, és szerintem ezzel a legtöbb ember így van. El ne tudom képzelni, hogy ennek a létrejöttét valaki tényleg támogatta. A filmkészítés művészet és pláne akkor, ha alapból úgy indul a film, hogy kit érdekel, csak vicc, akkor mi értelme megcsinálni? Pénz, idő, energia...sorolhatnám pocsékolás. Nem hiszem, hogy annyi ember van akink ettől függ, vagy nem lesz teljes az élete, ha nem készítik el a filmet.
Egyáltalán nem pocsékolás Fentebb írtam ez mára egy külön műfajjá nőtte ki magát, ami termeli a ZS horrort és igen vannak érdeklődők. Pont ettől lett a maga kategóriájában kult film a Sharknado, rajongók követelték a folytatást twitteren és ezért lett bejelentve az is hogy jön a harmadik rész
2014. június 07. 12:50
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Utálom a gagyi cápás horrorokat, az olyat meg pláne, amiben tök abszurd a sztori. Ha már cápa filmtől akar vki borzongani, akkor nézze a háborgó mélységet vagy a zátony című filmet.
2014. június 07. 13:46
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Alison Lerman teljesen igazad van.
Az elsőt sem ismerem... Ameddig ebbe az agyhalott és alacsony költségvetésű filmbe belenézek, addig inkább a Sötét lovagot nézem meg, úgyis pont ma megy a TV-ben...
Az elsőt sem ismerem... Ameddig ebbe az agyhalott és alacsony költségvetésű filmbe belenézek, addig inkább a Sötét lovagot nézem meg, úgyis pont ma megy a TV-ben...
2014. június 07. 13:48
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Ja, és még annyit, hogy az ilyen valóság hűtlen filmek miatt félnek annyian a cápáktól. Én nem támogatom az ilyen filmeket.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Még több különleges estélyi!
Nem csal a szemed, tényleg ilyen dögös! Bikiniben fotózták a paparazzók Bella Hadidot
Nem csal a szemed, tényleg ilyen dögös! Bikiniben fotózták a paparazzók Bella Hadidot
A modell egy malibui strandon lubickolt.