Szakított Rita Ora és Calvin Harris
2014. június 07. 11:40
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Sajnálom szerintem összeillettek és elég erősnek tűnt a kapcsolatuk mert amikor a múltkor szakítottak,rájöttek hogy nem tudnak egymás nélkül élni és újra összejöttek!DE mi csak a felszínt látjuk,nem vagyunk valamelyikük,de még közeli ismerősük sem vagyunk,szóval nem tudhatjuk milyen volt a kapcsolatuk!Én tiszteletben tartom a döntésüket,nem nyafogok hogy "jajj miért mentek szét olyan kis arik voltak" dumával és nem is kárörvendezek rajtuk.Ha nekik így jó akkor így jó.Senkinek semmi köze sincs hozzá.
2014. június 07. 11:50
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Hááát...jó tudni XD Én leragadtam ott, hogy Ellie Guldinggal van együtt! (mármint Calvin XD ) Amúgy se illettek össze, de azért sajnálom!
2014. június 07. 12:12
Sajnálom. Bár igazából nem is tudtam, hogy együtt vannak.
2014. június 07. 12:27
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Pedig remek páros voltak Calvin szimpatikus ember Rita meg az egyik kedvenc sztárom.
2014. június 07. 12:44
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Ahh, még mindig tartom magam ahhoz, hogy Ellie-vel nagyon nagyon összeillenének, de most meg Ellie-nek van barátja...
2014. június 07. 13:19
Nem döbbentett meg a szakításuk.
Előfordul az ilyen.
Előfordul az ilyen.
2014. június 07. 13:25
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ellie és Calvin sosem jártak együtt, csak a klipben alakítottak szerelmespárt, de mindegy...
Sajnálom, hogy Rita és Calvin szakított, mert szerintem aranyosak voltak együtt. De úgy látszik mostanában mindenki szétmegy..
Sajnálom, hogy Rita és Calvin szakított, mert szerintem aranyosak voltak együtt. De úgy látszik mostanában mindenki szétmegy..
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: