Nina Dobrevet újabb híres pasival hozták szóba, Justin Timberlake-nek hiányzik Aaron Paul, Olivia Munn-nak új barátja van, Ashley Tisdale divatblogot fog vezetni, Courteney Cox pedig úgy tűnik, hamarosan oltár elé áll. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. június 07. 15:31
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Szegény Nina már millió pasival hozták hírbe,valamelyikkel együtt volt,de szétmentek,valamelyikkel meg csak barátok.
Ashleynek sok sikert,remek ízlése van tuti jó lesz<3
Ashleynek sok sikert,remek ízlése van tuti jó lesz<3
2014. június 07. 15:31
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline |
Én nem bánom, hogy a valóságban kivel jár Nina, de a Vámpírnaplókba Ian-el kell lennie, mert másképp nem is érdekel a sorozat!
2014. június 07. 15:42
Ninát már rengeteg pasival hozták össze de a végén mindig kiderült hogy nem volt komoly a dolog, kétlem hogy most hirtelen ez nagy szerelem lenne, de majd meglátjuk.
Ashleynek jó stílusa van, ezért a blogot jó ötletnek tartom.
Ashleynek jó stílusa van, ezért a blogot jó ötletnek tartom.
2014. június 07. 15:49
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Na szóval a TLC-s csajok NEM említették Rihannát, általánosságban beszéltek és semmit nem mondtak Rihannáról. Már úgy van előadva, hogy az ő ruháját kritizálták, amikor csak annyit mondtak, hogy nem kell feltétlen meztelenkedni az előadóknak és hogy a szexet könnyű eladni, meg hogy ők a ruháikat magukon tartva voltak minden idők legsikeresebb lánycsapata. ÁLTALÁNOSSÁGBAN nyilatkozták ezt és nem említettek nevet. Imádjuk a médiát. Rihanna "érett" reakciója meg, hogy Twitter-huszárkodik és azoknak a nőknek nem adja meg a tiszteletet, akik előtte is kitaposták az utat, ráadásul ilyen gyerekes formában, és képes arra áldozni az idejét, hogy beírja a Google-be a TLC nevét, hogy megkeresse azt az EGY DARAB nyomorult képet róluk, ahol félmeztelenek, eltakarva a mellüket - nem tudva, vagy nem akarva tudomásul venni, hogy anno azért készült az a kép, hogy mellrák elleni óvatosságra hívják fel a figyelmet. Tényleg képes volt nézegetni a régi képeiket, hogy találjon valamit, amivel visszavághat arra, amit nem is kifejezetten róla mondtak. Ez inkább olyan, mint egy 12 éves elkeseredett kislány vergődése, nem egy badass, világsztár, díva akármié. Most képzeljük már el, ahogy Rihanna képeket keres a TLC-ről, aztán meg beírja Twitterre, hogy NEM ÉRDEKLI amit egy öreg r ibanc mond...komolyan? Nem is tudom, hogy nevessek az öncáfoláson, vagy sírjak a tiszteletlenségen.
Tehát akkor összegezve, a TLC mondott egy véleményt arról, hogy az igazi érdem ha nem a szexet, hanem a zenét adod el és hogy nem kell meztelennek lenned (egy más kérdés, hogy nem feltétlenül értek egyet, pontosabban amit mondtak az igaz, de én azt támogatom, hogy minden nő úgy nézzen ki, ahogy akar, ha az meztelen, akkor meztelen), a média ezt szokása szerint kicsavarta, és hozzáb aszták még Rihanna nevét, kreálva egy jó kis botrányt, Rihanna pedig ahelyett, hogy az imidzse szerinti idontgiveashit módjára leszarta volna, elkezdett Twitteren pampogni, mint akinek túl sok ideje van, és tiszteletlen dolgokat mondani arra a két nőre, akik már akkor meghódították a világot, amikor ő egy senki, egy kislány volt, berakva róluk MÉG HÁTTÉRNEK IS azt az egy darab mellüket eltakaró képet, ami nem csak hogy nem említhető egy napon azzal, hogy "a szexet könnyű eladni", ahogy a csajok mondták, és nem csak hogy a mellrák elleni kampány része volt, hanem még ráadásul Lisa is rajta volt, aki ugye már nincs itt, hogy megvédje magát (pedig biztos vagyok benne, hogy aranyat ért volna a hozzászólása az egészhez ) és még egy halott nő emlékére sem volt tekintettel.
Nincs nagy bajom Rihannával, bírtam az utolsó albumát, bírom ahogy néha reagál a dolgokra, rohadtul tetszett a ruhája, de amit itt leművelt, azzal magát minősítette, hiába gondolják a rajongói, hogy milyen badassül visszavágott. Rohadt nagyon csalódtam benne.
Ha a popiparban tevékenykedsz, és egy TLC kaliberű banda, vagy előadó beszól neked (még ha neki szóltak volna be, haha...) akkor hiába vagy akármilyen keménycsaj, nem pofázol vissza, legalábbis nem ilyen stílusban, hanem vagy elgondolkodsz, vagy kussolsz, mert nem vagytok és soha nem is lesztek egy súlycsoportban, akármennyi rohadt Youtube nézettséged van.
Tehát akkor összegezve, a TLC mondott egy véleményt arról, hogy az igazi érdem ha nem a szexet, hanem a zenét adod el és hogy nem kell meztelennek lenned (egy más kérdés, hogy nem feltétlenül értek egyet, pontosabban amit mondtak az igaz, de én azt támogatom, hogy minden nő úgy nézzen ki, ahogy akar, ha az meztelen, akkor meztelen), a média ezt szokása szerint kicsavarta, és hozzáb aszták még Rihanna nevét, kreálva egy jó kis botrányt, Rihanna pedig ahelyett, hogy az imidzse szerinti idontgiveashit módjára leszarta volna, elkezdett Twitteren pampogni, mint akinek túl sok ideje van, és tiszteletlen dolgokat mondani arra a két nőre, akik már akkor meghódították a világot, amikor ő egy senki, egy kislány volt, berakva róluk MÉG HÁTTÉRNEK IS azt az egy darab mellüket eltakaró képet, ami nem csak hogy nem említhető egy napon azzal, hogy "a szexet könnyű eladni", ahogy a csajok mondták, és nem csak hogy a mellrák elleni kampány része volt, hanem még ráadásul Lisa is rajta volt, aki ugye már nincs itt, hogy megvédje magát (pedig biztos vagyok benne, hogy aranyat ért volna a hozzászólása az egészhez ) és még egy halott nő emlékére sem volt tekintettel.
Nincs nagy bajom Rihannával, bírtam az utolsó albumát, bírom ahogy néha reagál a dolgokra, rohadtul tetszett a ruhája, de amit itt leművelt, azzal magát minősítette, hiába gondolják a rajongói, hogy milyen badassül visszavágott. Rohadt nagyon csalódtam benne.
Ha a popiparban tevékenykedsz, és egy TLC kaliberű banda, vagy előadó beszól neked (még ha neki szóltak volna be, haha...) akkor hiába vagy akármilyen keménycsaj, nem pofázol vissza, legalábbis nem ilyen stílusban, hanem vagy elgondolkodsz, vagy kussolsz, mert nem vagytok és soha nem is lesztek egy súlycsoportban, akármennyi rohadt Youtube nézettséged van.
2014. június 07. 16:35
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline |
Ashley-nek a képek jók lettekD
2014. június 07. 16:40
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Szerintem Nina , ha jarni akarna valakivel akkor biztos nem egy olyan csunya ferfit keresne maganak !
Biztos , hogy Nina es az a pasi nem jarnak !
Biztos , hogy Nina es az a pasi nem jarnak !
2014. június 07. 16:57
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Akárki akármit is mond, Nina Ian-hez tartozik.
2014. június 07. 17:05
Hát az tuti, hogy ebből a szettből kiindulva nem fogom olvasni azt a blogot...
2014. június 07. 17:16
Szerintem jól néz ki a ruha, egyedül talán az ékszerek nem passzolnak, de összességében nekem tetszik Ash szerelése.
2014. június 07. 17:16
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Sok sikert kívnok Ashley-nek. Remélem sikerülni fog.
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.