Itt a válasz a dínórejtélyre
2014. június 13. 22:40
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
jó és érdekes cikk. szeretem a dinókat
tényleg az ilyen cikkekből kéne a legtöbb
tényleg az ilyen cikkekből kéne a legtöbb
2014. június 13. 23:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Erre annyit lehet adni, hogy majd 30 év múlva megint vizsgálja valaki a témát, újabb, másabb technikával, az meg majd megint mást mond, mint az eddigiek
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. június 14. 13:49
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ezek szerint én nem csak egy kicsit vagyok szőke, hanem nagyon, mert egy árva kukkot sem értettem
2014. június 14. 15:37
Érdekes cikk lett. Amennyit megértettem. A dinoszauruszok kezdetleges állatok voltak, bármekkorára nőtt némelyikük.
2014. június 14. 20:31
Érdekes cikk lett,bár túl sokat nem tudtunk meg belőle
csak azt,hogy se meleg se hideg vérűek meg,hogy bármekkorára nőhettek vagy mi
Én se értettem sokat
2014. június 15. 10:10
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Szerintem ezek a lények túl régen éltek ahhoz, hogy mi magabiztosan és minden kétely nélkül kijelenthessünk ilyeneket. Mert már annyi kutató volt meggyőződve a felfedezése igazában, ami később megdőlt, hogy szerintem a leghelyesebbnek és legcáfolhatatlanabbak tűnő dolgokat sem szabadna ennyire "megválaszolt utolsó kérdésnek" venni (már csak azért sem, mert honnan a fenéből gondolják, hogy nincs több felmerülhető kérdés a dínókkal kapcsolatban?!)
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. június 15. 14:23
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
számomra elég érthetetlen lett a cikk
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.