Mylène Farmer futurisztikus Timeless 2013 show-ja további örömökkel töltheti el az énekesnőt. A múlt hónapban kiadott DVD elkelt példányszámai felülmúlja Johnny Hallyday és Céline Dion eladási számait is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mylène Farmer DVD-je eladási rekordokat dönt
2014. június 14. 13:52
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
2014. június 14. 14:01
Graulálok neki!!
Bár gonodlom nem világszinvonalon dönött rekordod ,mert annyira nem ismerem és nem tűnik annyira közismertnek,de gratu
Bár gonodlom nem világszinvonalon dönött rekordod ,mert annyira nem ismerem és nem tűnik annyira közismertnek,de gratu
2014. június 14. 14:54
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Francaországi viszonylatban számít rekordnak. Ő ott egy legenda. Alizée előtt én sem ismertem. Egyébként három klipjét is hazánkban forgatta Érdekes, ennek ellenére alig páran ismerik itthon, pedig...
2014. június 14. 22:02
Azért érdekes, hogy sokan nem ismerik, igaz én is így vagyok a mostani (értsd az elmúlt 6-7 évet) színészek és énekesek nagyrészével.
2014. július 13. 17:53
wrestlingfan : többnyire én is, bár én a mai "választékban" nem nagyon találok olyanokat, akiknek a munkásságát érdemes nyomon követni.
2014. július 13. 17:59
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Még mielőtt valaki tévedésbe esne, Mylène pont híres az egész világon... attól, hogy valaki itt él Magyarországon, ahol sajnos nem nyomatják a francia előadók dalait, attól a világ többi részén elismerik.
De egyébként gratulálok neki a rekordhoz, megérdemelte.
De egyébként gratulálok neki a rekordhoz, megérdemelte.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.