Felejtsd el a diétát, az evolúció karcsúsít!
2014. június 15. 14:36
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ezt jó tudni
2014. június 15. 14:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sokan úgy félreértelmezték ezt a cikket, mint annak a rendje, sőt, abban is biztos vagyok, hogy nem egy kommentelő firkált baromságokat úgy, hogy szerintem el sem olvasta.
Rohadtul nem a fogyi módszerekről és a diétákról van szó, mert néhányan írtak olyan megjegyzést ezzel kapcsolatban, hogy a helyükben már felakasztottam volna magamat. Itt voltaképp az lenne a lényeg, hogy a tudósok párhuzamot vontak a 200.000 évvel ezelőtt élő hölgyek és a maiak között - mondván, hogyan is változott az ember testfelépítése az idő folyamán. Senki sem mondta, hogy várjál kétszáz ezer évet egy fogyókúrára. Sőt, mi egyáltalán ugyanazt a cikket olvastuk?
- ezzel a szmájlival tudnám kifejezni azt, hogy mekkora tényleges balgaságot írtál. Benne is van a cikkben:
"Az evolúció előtt élők sokkal vaskosabb, férfiasabb testtel rendelkeztek, ezáltal – feltételezések szerint – nagyobb babáknak adtak életet."
Napjainkban egy átlagos méretű, egészséges újszülött 3-4 kiló között jön világra. Ha akkor nagyobb babáknak adtak életet, akkor 200.000 esztendővel ezelőtt, nagy az esély arra, hogy az 5-6 kilós csemeték számítottak totál átlagosnak. Miért kéne császármetszéssel szülnie egy alacsonyabb nőnek? Nem azért, de láttam 140 cm-es szülő nőt és úgy kitolta a szülőcsatornáján a gyereket, mint a franc. A testméretekhez képest fejlődik és nő a méhben a gyermek. Ha esetleg "össze is megyünk", akkor is arányaiban fog a baba mérete is csökkenni, de ez nem logikus?
Idézet (Sophia E. Bay @ 2014.06.14. 21:20)
Jaj, te jó ég. Oké. Tehát akkor kétezer évvel később már csak császármetszéssel fognak születni a gyerekek? Mert összemegyünk? Vagy a kisbabák mennek össze? Mi a halál? 
"Az evolúció előtt élők sokkal vaskosabb, férfiasabb testtel rendelkeztek, ezáltal – feltételezések szerint – nagyobb babáknak adtak életet."
Napjainkban egy átlagos méretű, egészséges újszülött 3-4 kiló között jön világra. Ha akkor nagyobb babáknak adtak életet, akkor 200.000 esztendővel ezelőtt, nagy az esély arra, hogy az 5-6 kilós csemeték számítottak totál átlagosnak. Miért kéne császármetszéssel szülnie egy alacsonyabb nőnek? Nem azért, de láttam 140 cm-es szülő nőt és úgy kitolta a szülőcsatornáján a gyereket, mint a franc. A testméretekhez képest fejlődik és nő a méhben a gyermek. Ha esetleg "össze is megyünk", akkor is arányaiban fog a baba mérete is csökkenni, de ez nem logikus?
2014. június 15. 15:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.06.15. 14:51)
Szerintem csak írónia akart lenni, hogy, ha így 'folytatódik az evolúció" akkor teljesen elvékonyodik a csípő vagy a babák lesznek olyan kicsik, hogy megszülethessenek.
Amúgy néhány komment alapján még egy párhúzamot fel lehetne állítani a 200 ezer évvel ezelőtt élt nők és a maiak között - az eszük is kb annyi lehetett akkor, mint most - pont annyi, hogy éhen ne haljanak.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. június 15. 17:26
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nem hiszem, hogy ez a hír most megvigasztalta a százötven kilós, evéskényszeres nőket...Bár a diétához nincs túl sok köze a cikknek, szerintem érdekesek az evolúciós változások.
2014. június 15. 18:11
100.000 év múlva (már ha lesz élet) akkor barbie babák lesznek?
2014. június 16. 11:30
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Nem igazán értem ezt a cikket. Oké, bizonyára tényleg vékonyabbak a mai nők, mint ezelőtt, de mi van akkor?! Ismerek olyat is, aki nem éppen vékony alkat; akkor őt kihagyta az evolúció? Amugy meg nekem tök mindegy, hogy mi változott az évek alatt, nekem amugy is jó alakom van. (most nem dicsekszem.)
2014. június 16. 15:02
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
hát ettől még nem vékonyabbak a mai emberek a régebbieknél...sőt inkább kövérebbek ....ez a cikk inkább arról szól hogy megváltozik az ember felépítése, mivel már sokkal kényelmesebben élnek
2014. június 16. 15:30
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Értem én, hogy nem a fogyás a cikk lényege, hanem az evolúció következményei a testet illetően, de akkor miért az a címe, hogy "felejtsd el a diétát"? Nem a cikk hülyeség, hanem a cím.
2014. június 16. 18:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Ez amúgy szerintem hatalmas dolog és hihetetlen, mennyit változik az emberiség, de persze ez legtöbbünkön nem segít
2014. június 17. 08:59
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szuper :DDD akkor most abba is hagyom a fogyókúrát és 2000 év mulva olyan alakom lesz amilyet mindig is akartam :DDDD
2014. június 17. 14:16
Tehát. ha valaki le akar fogyni menjen vissza az időben?
Vagy mi?
2014. június 17. 15:00
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
érdekes cikk lett,bár ez nem sokat segítxd
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.