Itt viszont tényleg semmilyen hasonlóság nem volt, aki perelte, nem tudott olyan részletet mutatni, ami egyezne, vagy hasonlítana.. Nem igazán jött össze a terv, hogy lehúzzák pénzzel. Gaga eddig minden pert megnyert, gondolom nem véletlenül.
A cím meg nem számít semmit.
Ezek a dolgok is olyanok, mint, hogy nem sikeres a turnéja, aztán eddig mindegyiken teltház volt. Meg a flop billboard #1 album közel 3 millió eladással. Lehet szidni, csak akkor ne kamuval próbálkozzon az az igen szar cég itt starity-n.
Plágiumpert nyert Lady Gaga
2014. június 19. 15:45
2014. június 19. 18:15
Semmi hasonlóságot nem találni nem is értettem ezt az egészet.
2014. június 19. 18:22
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Idézet (Vanessa Bloom @ 2014.06.19. 15:18)
Szerintem nem véletlen a hasonlóság hiszen rengeteg híresség lop a sikerért!!
Gaga is csak a pénzre és a sikere hajt,jó sikerült dal lett én is szeretem szoktam is hallgatni.
Gaga is csak a pénzre és a sikere hajt,jó sikerült dal lett én is szeretem szoktam is hallgatni.
Egyetértek!Erre jó példa a One Direction You and I klipje!
2014. június 19. 19:12
Lilla06 igazad van. Meg amúgy mit érnek el azzal ha vádaskodnak? Jesszus, milyen emberek vannak manapság..
2014. június 19. 22:14
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Tartok tőle,hogy itt nem arról van szó,hogy így történt e vagy sem... a világért sem akarok vádaskodni,de nagyon kíváncsi lennék ki indította a pert,mert mindannyian tudjuk,hogy egy hírességet nem lehet csak úgy "elítélni"... ezt nem is fejteném ki,érti aki érti,egyébként erre tökéletes példa Mr.Bieber esete....
2014. június 20. 09:44
Nem kedvelem Gagát,ez tény. De a legtöbb sztár "lop" más sztártól,hogy híresebb legyen. Erre rengeteg példa is van. A pert illetően: elmondanám,hogy a Judas nem éppen 2014-es szám...
2014. június 20. 10:33
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (LuLu1212 @ 2014.06.20. 09:16)
3 évig tartott ezt a hatalmas döntést meghozni?
Koreában volt egy gyorshajtási ügy, aminek a döntéshozatalát 12 évig halasztották.
Ez semmiség ahhoz képest, sőt a plágiumperek mindig fontosabbnak minősülnek a polgári pereknél, médianyomás miatt. Jó, persze atomriadókor nem, de azért gondolom érted
2014. június 22. 12:54
|
|
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 249 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline
|
Elég sokáig eltartott. "Lucyan" az elég durva ha már 12 évig tartott akkor már ennyi erővel meg is úszhatta volna.
Szerintem a bíróságnak ennél fontosabb dolgai is voltak!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: