Betiltanák a cigit az új generáció számára
2014. június 26. 14:40
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline |
Én nem fogok cigizni, (bár nekem akkor még szabadna) de abban biztos vagyok, hogy a fiatalok ettől még ugyanúgy fognak, mint ezelőtt. A drog is illegális mégis drogoznak. A cigit is megfogják szerezni valahonnan. max egy nagyobb megveszi nekik...Talán ez még inkább fogja sarkalni őket, hogy cigizzenek, mivel nem szabad, ők meg fognak, és jaj de menők lesznek...
2014. június 26. 14:45
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Komolyan elhiszik, hogy így a 2000 után születettek nem cigiznek majd? Majd megveszi egy idősebb egyén, és oda adja neki.
2014. június 26. 14:49
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Jól teszik, de sajnos én ismerek több 16 és 12 év közötti gyereket, aki dohányozik. Én nem fogok cigarettázni, de ha tényleg betiltják a cigarettát 2000 után születetteknek, akkor valaki idősebbnek szólnának, hogy vegyen nekik. Most is így megy, bármilyen szomorú...
2014. június 26. 15:05
Szerintem ez egy igazán jó ötlet. Nem tudom, hogy megvalósítható-e, de szerintem jó lenne.
2014. június 26. 15:50
de örülök neki 1 doboz cigi= egy adag halál
csak kár hogy az időseknek nem tiltják be
csak kár hogy az időseknek nem tiltják be
2014. június 26. 16:16
Mani99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193653 offline |
Szerintem ez nem a legjobb megoldás. A tiltott dolog még vonzóbb a tinik számára... ha betiltják olyan mintha népszerűsíteni akarnák
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. június 26. 17:46
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Ugyan már! Dehogy tiltják be, akkor nem tudnak majd meggazdagodni az orvosok! Mellesleg teljesen kivitelezhetetlen. A jelenlegi kiskorúak is vesznek dohányt, megoldják, pedig tilos.
Szandiiii
2014. június 26. 18:48
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 794 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline |
-Aki dohányzik meghal.
-Aki nem, az is.
-Ja, csak nem mindegy mikor.
Én ezzel az utolsó mondattal zárnám le...bár annyit még hozzátennék, hogy az sem mindegy, hogy valaki jó egészségnek örvend-e, vagy esetleg krákog, mint állat, mellesleg egy csomó egészségügyi problémával küzd (csak hogy felsoroljak párat: tüdőrák, szívizomelhalás, kóros hímivarsejtek, lekonyuló micsoda, peteérés zavar, gyereknél születési rendellenesség, izomfájdalom a végtagokban, szövetelhalás, és a hiúk kedvéért: sárgásbarna elszíneződés az ujjakon, korai kopaszság, fakó, ráncos bőr, satöbbi) Szerintem nem mindegy...de akinek nem inge, ne vegye magára, bocsánat az írásmániámért, röviden annyi lenne, hogy jó ötletnek tartom, csak nem biztos, hogy meg is lehet valósítani.
-Aki nem, az is.
-Ja, csak nem mindegy mikor.
Én ezzel az utolsó mondattal zárnám le...bár annyit még hozzátennék, hogy az sem mindegy, hogy valaki jó egészségnek örvend-e, vagy esetleg krákog, mint állat, mellesleg egy csomó egészségügyi problémával küzd (csak hogy felsoroljak párat: tüdőrák, szívizomelhalás, kóros hímivarsejtek, lekonyuló micsoda, peteérés zavar, gyereknél születési rendellenesség, izomfájdalom a végtagokban, szövetelhalás, és a hiúk kedvéért: sárgásbarna elszíneződés az ujjakon, korai kopaszság, fakó, ráncos bőr, satöbbi) Szerintem nem mindegy...de akinek nem inge, ne vegye magára, bocsánat az írásmániámért, röviden annyi lenne, hogy jó ötletnek tartom, csak nem biztos, hogy meg is lehet valósítani.
2014. június 26. 18:54
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline |
Nekem mindegy:DDDDDDDDD
2014. június 26. 21:42
Az ötlet alapjaiban véve hibás, a kivitelezés pedig lehetetlen lesz.
Az egész cikk úgy lett megírva, mintha jelenleg a 2000 után születettek vehetnének és használhatnának legálisan cigit. Még jó, hogy a 14 éveseknek (és fiatalabbaknak) meg van tiltva a vásárlása. Viszont azt képtelen vagyok felfogni, hogy ezt miképp akarják működtetni tegyünk fel akár ilyen 5-10 év múlva. Majd 2020-ban elkérik a 20 éves embertől a személyiét, hogy megbizonyosodjanak arról, tényleg túlélte-e az ezredfordulót vagy sem? Baromság az egész, ahogy már jó páran leírták előttem, a fiataloknak a tiltott dolgok a legvonzóbbak, aki akar dohányozni, úgyis megtalálja a módját, ezzel nem fognak túl sokat elérni. A dohány cégek pedig úgysem fognak belemenni, ilyen alapon betilthatnának már mindent, ami egészségtelen, végül pedig alig maradna valami, amit árulhatnának, és vehetnénk mi, mint fogyasztók.
Az egész cikk úgy lett megírva, mintha jelenleg a 2000 után születettek vehetnének és használhatnának legálisan cigit. Még jó, hogy a 14 éveseknek (és fiatalabbaknak) meg van tiltva a vásárlása. Viszont azt képtelen vagyok felfogni, hogy ezt miképp akarják működtetni tegyünk fel akár ilyen 5-10 év múlva. Majd 2020-ban elkérik a 20 éves embertől a személyiét, hogy megbizonyosodjanak arról, tényleg túlélte-e az ezredfordulót vagy sem? Baromság az egész, ahogy már jó páran leírták előttem, a fiataloknak a tiltott dolgok a legvonzóbbak, aki akar dohányozni, úgyis megtalálja a módját, ezzel nem fognak túl sokat elérni. A dohány cégek pedig úgysem fognak belemenni, ilyen alapon betilthatnának már mindent, ami egészségtelen, végül pedig alig maradna valami, amit árulhatnának, és vehetnénk mi, mint fogyasztók.
Szandiiii
2014. június 26. 21:45
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Hát kine találják már. -.-
2014. június 26. 22:19
Faurieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 228322 offline |
Mindig is rosszul voltam a cigifüsttől.
Remek ötletnek tartom a betiltását, de ahogy az előttem szólók többsége, úgy én sem hiszem hogy ezt meg tudják majd valósítani.
Remek ötletnek tartom a betiltását, de ahogy az előttem szólók többsége, úgy én sem hiszem hogy ezt meg tudják majd valósítani.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.