Az amerikaiak egy új ötlettel álltak elő, mégpedig a főzőműsorok és valóságshow-k kombinációjával készítenek új műsort fiatal, amatőr tehetségekkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Főzős valóságshow-val rukkol elő az MTV
2014. június 26. 14:34
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Jók ezek az MTV-s műsorok úgyhogy kíváncsi leszek erre.
2014. június 26. 14:44
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ilyesmi az RTL-en is indul, nem? Valami reklámot láttam róla, az is főzéssel kapcsolatos...
2014. június 26. 14:44
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Szerintem már több bőrt nem kéne (és már nem is nagyon lehet..) lehúzni sem a valóságshow-król, sem a főzős műsorokról. Mind a kettő lerágott csont már, így nem hiszem, hogy a kettő ötvözete tudna bármi újat vagy érdekeset mutatni..
2014. június 26. 15:20
Ostoba, amerikai tömeggyártmány, ami valójában nem nagyon különbözik egyik valóságshow-tól sem. Csak így akarják eladni, hogy mekkora szenzáció, mekkora újdonság, pedig pontosan ugyanazt kell nézni minden egyes percében, mint egy egyszerű valóságshow-ban, ahol néhány idegen embert összezártak. Csak itt főznek is hozzá. Ezek a műsorok nem jók másra, mint szociólógiai tanulmányt végezni unalmas perceinkben, vagy egyszerűen elkapcsolni.
2014. június 26. 15:49
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
érdekesnek tűnik, és legalább nem egy olyan "mindenki kavar mindenkivel" műsor, mint pl. VV, de ahogy az amerikaiakat ismerem ez messze nem csak a főzésről fog szólni
2014. június 26. 19:23
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez szerintem tok jo lesz ! Nagyon szeretem az Mtv-t amugy, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a fozesrol fog szolni.. sot!
A kedvenc musoraim a csatornan nekem a Tulkepzetlenek, de a Tini mamik is jo. Meg neha 'benezek' Kardashianekhoz is, de azt a musort kivaltkeppen utalom.
Jobban tetszett az Mtv amikor inkabb meg a zenerol szolt..
A kedvenc musoraim a csatornan nekem a Tulkepzetlenek, de a Tini mamik is jo. Meg neha 'benezek' Kardashianekhoz is, de azt a musort kivaltkeppen utalom.
2014. június 27. 00:12
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Érdekesnek tűnik, szeretem a főzős műsorokat, és a valóságshowkat is valamennyire, szóval lehet, hogy belenézek.
2014. június 27. 18:08
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
ezis biztos ilyen elb@szott Jersey Shore lesz... A 25 perces sorozatból "főznek" 5 percet a többi meg káromkodás, meg szexualitás, tipikus MTV-s gagyi sorozat...
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: