Gyémántfülbevalót kapott North West
2014. június 27. 20:40
Idézet (wattacukor2 @ 2014.06.27. 17:15)
Szerintem okosabb lett volna megvárni még a kislány idősebb nem lesz hogy eldönthesse ő szeretne-e fülbevalót, de ahogy gondolják.. végül is megtehetik. 
Ha nem akar akkor majd megfogja és kiveszi...
2014. június 27. 20:58
|
|
Kyochinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 226197 offline
|
Aranyos kisbaba , szép fülbevaló
de remélem megtanítják neki , hogy csak azért, mert neki drágább és több cucca van mint egy átlagos gyereknek nem kell nagyképűnek lenni
2014. június 27. 21:14
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
jajj olyan undorító, hogy már most a picit hibáztatja mindenki a szülei miatt....nem mintha megvédhetné magát vagy akármi -.- valószínűleg nem ő az egyetlen olyan gazdag szülőkkel rendelkező gyerek, akinek méregdrága ajándékokat adnak, ez egy pici aranyos babának való fülbevaló, attól hogy gyémántból van a gyereknek nem jelent többet
2014. június 27. 22:26
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Nagyon cukin áll neki:D
2014. június 28. 09:56
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Egyetértek Timi love.
2014. június 28. 13:35
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát megtehetik hogy ilyen szép dologgal ajándékozzák meg őt, szóval nagyon szép a fülbevaló
2014. június 28. 13:37
|
|
Tica64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 190730 offline
|
Nem szeretem, amikor a kb egy éves kislányoknak kilyukasztják a fülét.... Nekem saját elhatározásra lett kilyukasztva, amikor tini voltam már.... A nővérem 20 éves, és nincs kilyukasztva a füle, soha nem is akarta. Láttam,hogy valaki írta, hogy "ha majd nem tetszik neki, kiveszi".... Az a lyuk nem nő vissza úgy, hogy a nyoma se látszódjon.... És szerintem is marha ronda az a lyuk, ha nincs benne fülbevaló....
És amúgy is.... MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ????!!!!! Kinek akar azzal tetszeni???
És aztán csodálkozunk mennyi ribanc van mostanság.....
És amúgy is.... MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ????!!!!! Kinek akar azzal tetszeni???
És aztán csodálkozunk mennyi ribanc van mostanság.....
2014. június 28. 14:20
|
|
gfatimaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191672 offline
|
"MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ????!!!!! Kinek akar azzal tetszeni??? "
Miért te nem azért öltözködsz, hogy magadnak tetsz? Te másnak akarsz mindig megfelelni?...
Miért te nem azért öltözködsz, hogy magadnak tetsz? Te másnak akarsz mindig megfelelni?...
2014. június 28. 15:20
Mert egy 1 éves gyereknek gyémántfülbevaló kell. Gratulálok a szülőknek!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: