Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?
2014. július 10. 22:37
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline |
Hahaha Demi ez nagyon vicces volt Hajrá Demetria
2014. július 10. 23:32
Ho-ho ne csak demi cipojerol beszeljetek. Szerintem csak loett volna egy oka igy viselkedni!
Inkabb Selena reszet is kene nezni ebbe.
Inkabb Selena reszet is kene nezni ebbe.
2014. július 11. 12:43
Hálisten. Demit imádom, Selena-t meg fel téna rakni egy űrhajóra a Napot megcélozva olyan megnyilvánulásai vannak, jesszus.. meg miért ez a csaj a No.1??? Tett ő valami kiemelkedőt? Nem nagyon..Rohadt idegesítő egy nőszemély.
2014. július 11. 13:41
Demit megértem,mostmár sokak elege van a Selena körüli mindenféle bajbol
2014. július 15. 18:01
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline |
mi nem tudhatjuk egyáltalán, hogy mi folyik köztük... és, hogy mi a valódi ok, de szerintem egy ilyen képet posztolni, és ler*bancozni az (ex)legjobb barátnődet..hát szóval csak magát minősíti ezzel..de aztán, lehet, hogy megint csak a sajtó keveri a...tudjátok mit:D..és lehet, hogy nem is Selnek szól ez az egész. Mostanában egyre több helyen olvasom, hogy mennyien le...-ák Selenát és, hogy sokan milyen beképzeltnek tartják. Lenne mire nagyzolnia, ez igaz, de én még sosem gondoltam őt nagyképűnek..így nem értem, hogy mi miatt mondják rá sokan a negatív jelzőket. Ha igaz a barátságuk, akkor ki fognak békülni, bármi is volt a nézeteltérésük oka.:) de ez csak egy vélemény:*
2014. július 17. 10:53
attol meg h nem koveti nem biztos h mar nem baratok es a posztolt kepen nem jelolte meg Selt szoval nem tudhatjuk biztosan h Selnek cimezte. Nem kell problemakat krealni foloslegesen
2014. július 17. 19:38
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline |
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.