Érkezik a Bűbáj folytatása
2014. július 05. 15:35
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Nagyon sokszor néztem már meg az első részt, nagyon szeretem, főleg a dalokat belőle
És a humorát
Remélem jó lesz a második rész is. És remélem ugyanazok játszanak majd benne...
2014. július 05. 15:54
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Jajj de jó
én imádtam ezt a filmet/mesét. Bár Giselle-el lenne jó a folytatás, de ha ennyi minden cserélődött, szerintem a szereplők és a sztori sem lesz ugyanaz.
Lehet most megfordítják, és egy lány a "mai világból" belecsöppen majd egy tündérmesébe
Lehet most megfordítják, és egy lány a "mai világból" belecsöppen majd egy tündérmesébe
2014. július 05. 17:17
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
De jó
Imádom ezt a filmet/mesét. Remélem Giselle marad az a bohókás hercegnő, aki az ének hangjával hívja magához az állatokat
2014. július 05. 19:17
|
|
Anasztáziiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 223361 offline
|
Már nagyon várom
2014. július 05. 20:21
nagyon jó film az első része és nekem fülbemászó a dallama
amúgy örülök hogy lesz második része!
amúgy örülök hogy lesz második része!
2014. július 05. 21:50
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
De jóó!Tetszett ez a film.
2014. július 06. 00:33
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Szeretem a filmet, csak annyiszor néztem már, hogy egy kicsit meguntam. De már nagyon várom a folytatást!
2014. július 06. 12:58
Mi múlt nyáron néztük nagy kivetítőn a suliba az összes felső tagozattal és mit ne mondjak a zene nem nagyon tetszett de a történet jó és hogy a második része milyen lesz majd még eldől...
Nem is tom hogy lehetne ezt a történetet még tovább vinni de hogy a szereplők nem azok lesznek az biztos mert azóta már nagyon híresek lettek és nem biztos hogy lesz idejük erre...
Nem is tom hogy lehetne ezt a történetet még tovább vinni de hogy a szereplők nem azok lesznek az biztos mert azóta már nagyon híresek lettek és nem biztos hogy lesz idejük erre...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: