Miley dokumentumfilmje az egyik legnagyobb amerikai országos adón került levetítésre, mégis alig akadt nézője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus karrierjének máris vége?
2014. július 08. 11:44
2014. július 08. 11:49
laura126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 198566 offline |
Ő teszi tönkre a karrierjét!
1 felhasználónak tetszik:
citromfagyi22
2014. július 08. 11:55
Én nem sajnálnám, ha a süllyesztőben végezné...
citromfagyi22
2014. július 08. 11:56
Minek kellet neki ilyen dolkokat csinálni? Itt a végeredmény!!" Igen,kedves meg stb.. de azért vissza foghatná magát,egy nő ilyeneket csinál ami nem is gyerekeknek való,kész botrány-.- én szeretem őt de azért nekem is tele van a fejem vele!! amit ő csinál az már mesése illik, brutálisan megváltozott,én szeretem meg minden csak már álítsa le magát,mert ha így fojtassa a karierjének kampec! és minél több a botrány annál kevesebb a rajongólya!!
2014. július 08. 11:57
Gracielaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 229001 offline |
hoppáá... szerintem csak meg kéne változnia.
citromfagyi22
2014. július 08. 11:57
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline |
Hogy érhet véget a karrierje, ha még el sem kezdődött? Ez nem karrier! Hanem valami féle nyafogás és gusztustalankodás.
Még azt sem hiszem, hogy ennek a "karriernek" vége lesz, mert a kis szmájlörök mindig védik, ha kell, ha nem. Ugyan úgy fognak róla megjelenni cikkek még itt starityn is, tudom. Mivel most nem annyira sikeres, így majd a következő az lesz, hogy kitetováltattja az agyát és piercinget rakat a p.....ba.
Még azt sem hiszem, hogy ennek a "karriernek" vége lesz, mert a kis szmájlörök mindig védik, ha kell, ha nem. Ugyan úgy fognak róla megjelenni cikkek még itt starityn is, tudom. Mivel most nem annyira sikeres, így majd a következő az lesz, hogy kitetováltattja az agyát és piercinget rakat a p.....ba.
citromfagyi22
2014. július 08. 12:00
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
ez nem a külsejével függ össze, hiszen nagyon sokan szeretik őt, hanem az emberektől...
2014. július 08. 12:01
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
2 millió nem tűnik kevésnek magyarországi mércével. Azonban Amerikában... Az a baj, hogy túl sok hülyeséget csinált, túl gyakran. Szinte már minden kártyáját kijátszotta. De nem kell félni, ez a műsor bukás még nem fogja csődbe vinni
2014. július 08. 12:04
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
A Bangerz turné során állandóan teltházas koncertet ad..igen ez szerintem is azt jelenti, hogy vége a karrierjének...
Istenem..ha a hülyeség fájna...
Istenem..ha a hülyeség fájna...
2014. július 08. 12:06
Azt csinál,amit akar.
Ha saját magától észreveszi,hogy ez így nem mehet tovább,akkor megváltozik,ha továbbá is a "botrányhősnő" imidzsét akarja fenntartani,akkor hát legyen.
Az Ő élete,csak nem mindegy mennyi embert húzz maga mellé,vagy taszít el magától..
De ha ez neki nem számít,akkor engem miért érdekeljen?
Szeretem Miley-t,de senki türelme nem tart el a végtelenségig..
Ha saját magától észreveszi,hogy ez így nem mehet tovább,akkor megváltozik,ha továbbá is a "botrányhősnő" imidzsét akarja fenntartani,akkor hát legyen.
Az Ő élete,csak nem mindegy mennyi embert húzz maga mellé,vagy taszít el magától..
De ha ez neki nem számít,akkor engem miért érdekeljen?
Szeretem Miley-t,de senki türelme nem tart el a végtelenségig..
citromfagyi22
2014. július 08. 12:08
Hát,igazából ezen már nem lepődök meg,annyi minden baromságot csinált már,hogy még egy másfélórás kis filmecskét sem néznek meg róla a rajongói..
citromfagyi22
2014. július 08. 12:12
Az emberek előbb-utóbb mindenre ráunnak. Madonna is annak idején lemezről lemezre változtatta a stílusát, pedig a 80-as évek lassabban zajlottak. A következő lemezéhez érdemes lenne új koncepcióval előállnia.
2014. július 08. 12:13
Ez legalább felnyitja a szemét,és remélem végre megjön az esze!!! Hajrá Miley!!!
citromfagyi22
2014. július 08. 12:16
Komolan Mileyke... Egy póknyi eszed van...Csak is ő tehet róla...Annyi ő*ültséget csinált,hogy az már sok...!!!
2014. július 08. 12:21
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline |
és csodálkoznak...ő tette ezt magával,csak maga tehet róla!
citromfagyi22
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.