Miley dokumentumfilmje az egyik legnagyobb amerikai országos adón került levetítésre, mégis alig akadt nézője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus karrierjének máris vége?
2014. július 08. 11:44
2014. július 08. 11:49
laura126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 198566 offline |
Ő teszi tönkre a karrierjét!
1 felhasználónak tetszik:
citromfagyi22
2014. július 08. 11:55
Én nem sajnálnám, ha a süllyesztőben végezné...
citromfagyi22
2014. július 08. 11:56
Minek kellet neki ilyen dolkokat csinálni? Itt a végeredmény!!" Igen,kedves meg stb.. de azért vissza foghatná magát,egy nő ilyeneket csinál ami nem is gyerekeknek való,kész botrány-.- én szeretem őt de azért nekem is tele van a fejem vele!! amit ő csinál az már mesése illik, brutálisan megváltozott,én szeretem meg minden csak már álítsa le magát,mert ha így fojtassa a karierjének kampec! és minél több a botrány annál kevesebb a rajongólya!!
2014. július 08. 11:57
Gracielaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 229001 offline |
hoppáá... szerintem csak meg kéne változnia.
citromfagyi22
2014. július 08. 11:57
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline |
Hogy érhet véget a karrierje, ha még el sem kezdődött? Ez nem karrier! Hanem valami féle nyafogás és gusztustalankodás.
Még azt sem hiszem, hogy ennek a "karriernek" vége lesz, mert a kis szmájlörök mindig védik, ha kell, ha nem. Ugyan úgy fognak róla megjelenni cikkek még itt starityn is, tudom. Mivel most nem annyira sikeres, így majd a következő az lesz, hogy kitetováltattja az agyát és piercinget rakat a p.....ba.
Még azt sem hiszem, hogy ennek a "karriernek" vége lesz, mert a kis szmájlörök mindig védik, ha kell, ha nem. Ugyan úgy fognak róla megjelenni cikkek még itt starityn is, tudom. Mivel most nem annyira sikeres, így majd a következő az lesz, hogy kitetováltattja az agyát és piercinget rakat a p.....ba.
citromfagyi22
2014. július 08. 12:00
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
ez nem a külsejével függ össze, hiszen nagyon sokan szeretik őt, hanem az emberektől...
2014. július 08. 12:01
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
2 millió nem tűnik kevésnek magyarországi mércével. Azonban Amerikában... Az a baj, hogy túl sok hülyeséget csinált, túl gyakran. Szinte már minden kártyáját kijátszotta. De nem kell félni, ez a műsor bukás még nem fogja csődbe vinni
2014. július 08. 12:04
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
A Bangerz turné során állandóan teltházas koncertet ad..igen ez szerintem is azt jelenti, hogy vége a karrierjének...
Istenem..ha a hülyeség fájna...
Istenem..ha a hülyeség fájna...
2014. július 08. 12:06
Azt csinál,amit akar.
Ha saját magától észreveszi,hogy ez így nem mehet tovább,akkor megváltozik,ha továbbá is a "botrányhősnő" imidzsét akarja fenntartani,akkor hát legyen.
Az Ő élete,csak nem mindegy mennyi embert húzz maga mellé,vagy taszít el magától..
De ha ez neki nem számít,akkor engem miért érdekeljen?
Szeretem Miley-t,de senki türelme nem tart el a végtelenségig..
Ha saját magától észreveszi,hogy ez így nem mehet tovább,akkor megváltozik,ha továbbá is a "botrányhősnő" imidzsét akarja fenntartani,akkor hát legyen.
Az Ő élete,csak nem mindegy mennyi embert húzz maga mellé,vagy taszít el magától..
De ha ez neki nem számít,akkor engem miért érdekeljen?
Szeretem Miley-t,de senki türelme nem tart el a végtelenségig..
citromfagyi22
2014. július 08. 12:08
Hát,igazából ezen már nem lepődök meg,annyi minden baromságot csinált már,hogy még egy másfélórás kis filmecskét sem néznek meg róla a rajongói..
citromfagyi22
2014. július 08. 12:12
Az emberek előbb-utóbb mindenre ráunnak. Madonna is annak idején lemezről lemezre változtatta a stílusát, pedig a 80-as évek lassabban zajlottak. A következő lemezéhez érdemes lenne új koncepcióval előállnia.
2014. július 08. 12:13
Ez legalább felnyitja a szemét,és remélem végre megjön az esze!!! Hajrá Miley!!!
citromfagyi22
2014. július 08. 12:16
Komolan Mileyke... Egy póknyi eszed van...Csak is ő tehet róla...Annyi ő*ültséget csinált,hogy az már sok...!!!
2014. július 08. 12:21
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline |
és csodálkoznak...ő tette ezt magával,csak maga tehet róla!
citromfagyi22
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.