Elizabeth Mitchell is látható lesz az Egyszer volt, hol nem volt negyedik évadában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Mitchell is csatlakozott a Once Upon a Time stábjához
2014. július 10. 17:56
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
2014. július 10. 18:10
Gratulálok, egyik kedvenc sorozatomban fog szerepelni Kíváncsi vagyok kit fog játszani *-*
2014. július 10. 18:19
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Köszönöm a publikálást!
Gondoltam hozzáteszem a szubjektív gondolataimat is: szerintem elég várható volt, hogy Elizabeth is szerepelni fog benne, igazából egyik korábbi Lost-szereplőn sem lepődök meg. Kíváncsi vagyok, hogy a karaktere valami újdonság lesz-e, remélem nem az anyjukat fogja játszani. Csak mert ugyebár az OUAT készítőitől bármi kitelik...
Gondoltam hozzáteszem a szubjektív gondolataimat is: szerintem elég várható volt, hogy Elizabeth is szerepelni fog benne, igazából egyik korábbi Lost-szereplőn sem lepődök meg. Kíváncsi vagyok, hogy a karaktere valami újdonság lesz-e, remélem nem az anyjukat fogja játszani. Csak mert ugyebár az OUAT készítőitől bármi kitelik...
2014. július 10. 18:30
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
na a ouat eddig is nagyon jó volt, de ilyen remek színészekkel még jobb lesz *.*
2014. július 10. 19:32
Outlaw7196új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 228964 offline |
Ennek örülök! Jó lesz!
2014. július 10. 21:17
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Nagyon kíváncsi vagyok
2014. július 11. 13:44
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline |
Nem tudom miért, de sose kedveltem ezt a nőt:/ lehet, hogy csak a karakterei nem voltak szimpatikusak, nem tudom.. de azért sok sikert neki, és ki tudja, lehet egyszer megkedvelem
2015. július 09. 23:15
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Elég jól játszotta a szerepét
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Tényleg továbblépett a sztár.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.