29 dolog, amitől majdnem minden nő fél
2014. július 13. 18:52
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Egyetértek a legtöbb előttem szólóval, a cikk írója szörnyen paranoiás valaki lehet, de ez nem jelenti azt, hogy szinte minden nő osztozik ezekben a félelmekben. Én személy szerint nagyon elővigyázatos és enyhén szólva is beszari vagyok, de bennem még nem merült fel a gondolat, hogy megtámadnak, mert copfba fogom a hajam.
Persze fel van sorolva pár olyan alapdolog, amitől legbelül egy kicsit mindenki tart, de a legtöbb pont túl van dramatizálva és nevetséges.
Persze fel van sorolva pár olyan alapdolog, amitől legbelül egy kicsit mindenki tart, de a legtöbb pont túl van dramatizálva és nevetséges.
2014. július 13. 18:54
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline |
Azt hittem a 100 dolog amit meg kell tennünk életünk során nevű cikk után nagyobb marhaság nem jöhet, hát tévedtem. XD Tök lelkesen kattintottam rá a cikkre, erre 29 ponton keresztül csak arról olvashattam, hogy bármit csinálok, azzal azt provokálom ki hogy rám támadnak, magyarán üljek begubózva a szobámban. Ha valaki megakar támadni akkor ígyis úgyis megfog, nem fogom rettegésben élni a mindennapjaimat. Tegnap is késő este jöttem haza, bedugott füllel, felkötött hajjal, egymagam, és meg se fordult a fejemben, hogy elkaphat bárki is, mert ha folyton ezen rágódnék csak bevonzanám..
2014. július 13. 19:01
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ezek közül egy pár igaz,de szerintem azért van itt túlzás is,mégis melyik nő fél magassarkút húzni??szerintem egy se,mert az egy olyan ruhadarab,ami elengedhetetlen egy nő életében
2014. július 13. 19:02
Vivienn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 131412 offline |
Istenem, de jó, hogy én nem vagyok ilyen paranoiás. Ebből a felsorolásból simán elég lett volna egy pont is. Minden ember ( és nem csak nő ) fél az erőszaktól. De emiatt még nyugottan kiengedheted a hajad, mert copf nélkül is elkaphat
2014. július 13. 19:06
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Liliánaa @ 2014.07.13. 18:54)
Azt hittem a 100 dolog amit meg kell tennünk életünk során nevű cikk után nagyobb marhaság nem jöhet, hát tévedtem. XD Tök lelkesen kattintottam rá a cikkre, erre 29 ponton keresztül csak arról olvashattam, hogy bármit csinálok, azzal azt provokálom ki hogy rám támadnak, magyarán üljek begubózva a szobámban. Ha valaki megakar támadni akkor ígyis úgyis megfog, nem fogom rettegésben élni a mindennapjaimat. Tegnap is késő este jöttem haza, bedugott füllel, felkötött hajjal, egymagam, és meg se fordult a fejemben, hogy elkaphat bárki is, mert ha folyton ezen rágódnék csak bevonzanám..
Jó, most már nem bírom.
Ne legyetek már ennyire szerencsétlenek, a cikk nem arról szól, hogy mit ne csinálj, mert akkor meg fognak támadni, hanem arról, hogy mennyire korlátozott és hátrányos a nők helyzete MÉG MINDIG, ha félniük kell ilyen dolgoktól és még ŐK érzik magukat kényelmetlenül, ha úgy öltözködnek, ahogy akarnak, annyit isznak, amennyit akarnak és akkor mennek ki az utcára, amikor akarnak és NEM A TÁMADÓK, akiknek a tetteit még mindig képesek az áldozat teszem azt rövid szoknyájára fogni. Nem akartam nekiesni senkinek, de nem hiszem el, hogy ennyi ostoba hülye gyerek van itt most már és még a nők egyenjogúságára hivatkozva kötnek bele egy cikkbe, ami pont arról szólna, hogy mennyire nincs ez így rendben.
2014. július 13. 19:07
Lizzy9500visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline |
A cikk íróját kicsit (nagyon) paranoiásnak érzem.... Nő vagyok, de ezek nagyja soha nem fordult még meg a fejemben.... Valami olyasmit vártam a cikkben mondjuk, hogy nem várt terhesség, pókok stb. De erre azt kapom, hogy a legtöbb nő fél magassarkút húzni vagy félkötni a haját.... Kicsit nevetséges.
2014. július 13. 19:19
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
A legtöbb ebből nem csak a nőkre igaz.
Hülyeség ez a cikk.
Hülyeség ez a cikk.
2014. július 13. 19:20
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline |
Hát igen...egy kicsit túldramatizálják. Nem árt ha az ember paranoiás de én nem félek attól hogy ha copfot hordok könnyebben elkaphatnak, vagy ha magassarkút hordok nem tudok elfutni.
És ha mondjuk nagyon visszafogott ruhát hordunk akkor látszani fog rajtunk hogy milyen kisegérkék vagyunk és úgy mégjobban el akarnak kapni.Szóval mindegy mit hordunk.
Nem fogok attól félni hogy fülest használva vagy biciklizve este elkapnak. Bárkit elkaphatnak bármikor és nem hiszem hogy az azért lesz mert valakire rámosolygunk az utcán...
És ha mondjuk nagyon visszafogott ruhát hordunk akkor látszani fog rajtunk hogy milyen kisegérkék vagyunk és úgy mégjobban el akarnak kapni.Szóval mindegy mit hordunk.
Nem fogok attól félni hogy fülest használva vagy biciklizve este elkapnak. Bárkit elkaphatnak bármikor és nem hiszem hogy az azért lesz mert valakire rámosolygunk az utcán...
2014. július 13. 19:20
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Rám elég sok igaz, sajnos. Majdnem mindegyikkel így vagyok, ahogy az le van írva :S De a legjobb az, ha nem megyek ki sehova egyedül!
Tetszik a cikk, nagyon jó lett!
Tetszik a cikk, nagyon jó lett!
2014. július 13. 19:31
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Valamelyik igaz rám, valamelyik nem. Én pl. jobban félek a csúszó-mászóktól és aminek 4-nél több lába van, rovaroktól, mint visszaszólni valakinek. Szerintem itt a legtöbb dolog túl van dramatizálva. Például ez a: "félsz copfot hordani mert könnyebben elkapnak". Meg a többi. Ez hülyeség...
2014. július 13. 19:31
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
csak én nem vagyok ilyen félős? jó, egyedül lenni a sötétben vagy egy bulin az parás. magassarkú? annál jobb, ha azzal beleállok valaki lábába még a legerőszakosabb pasi is felvonyít xd
2014. július 13. 19:35
A 27-es igaz, az 1, 2-től nem rettegek csak tartok, a többi nem igazán jellemző rám, főleg, hogy nem járok buliba...
2014. július 13. 19:39
A 14-esen akkorát nevettem... a hajadba tud ragadni akkor is, ha le van engedve. ^^ Mindenesetre nagyon jó cikk!
2014. július 13. 19:39
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
A cikk tényleg hagy némi kívánni valót maga után, de szerintem akkor sem kéne rögtön nekiesni a cikkírónak.
Ami a cikket illeti: sok pont alig különbözik egymástól, rövidebben is össze lehetett volna állítani. Itt tényleg nem halálos félelmekről van szó, senki sem mondta, hogy a felsorolt dolgokat tilos elkövetni, mert különben baj lesz, ezek csak olyan helyzetek, amikben az ember (lánya) kényelmetlenül érezheti magát. Néhány tényleg paranoiásnak tűnik, de van olyan, amit át tudok érezni. Nem azért, mert hasonló szituációban én halálra rémültem/rémülnék, csak simán kényelmetlennek találtam a helyzetet (pl. a 22 - es).
Ami a cikket illeti: sok pont alig különbözik egymástól, rövidebben is össze lehetett volna állítani. Itt tényleg nem halálos félelmekről van szó, senki sem mondta, hogy a felsorolt dolgokat tilos elkövetni, mert különben baj lesz, ezek csak olyan helyzetek, amikben az ember (lánya) kényelmetlenül érezheti magát. Néhány tényleg paranoiásnak tűnik, de van olyan, amit át tudok érezni. Nem azért, mert hasonló szituációban én halálra rémültem/rémülnék, csak simán kényelmetlennek találtam a helyzetet (pl. a 22 - es).
2014. július 13. 19:44
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline |
Ez a cikkel a nőket/lányokat gyengének mutatja. A nők is megtudják védeni magukat, némelyik nő erősebb, mint egy férfi. Persze egyedül a sötétben sétálni nem mernék bármi megtörténhet. Copfot és magassarkút hordani azért még merek. Sőt még banánt és jégkrémet is szoktam nyilvánosan enni? Természetesen nem a cikk íróját szidom, mert egy nagyon jól összeszedett cikk lett.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.