Starity

Klippremier: ByTheWay - Sose múló nyár

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 20. 15:25 #221
franciska05
franciska05
visszatérő vendég
 
Státuszkoszontelek az oldalamon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.27.
Hozzászólás: 179
Csatolások: 0
Azonosító: 220071
Offline offline
Azim minden banda eloszor 5 vagy 4 számmal kezd majd figyeld meg h lekkozeleb 30számuk lesz
2014. július 20. 15:25 #222
franciska05
franciska05
visszatérő vendég
 
Státuszkoszontelek az oldalamon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.27.
Hozzászólás: 179
Csatolások: 0
Azonosító: 220071
Offline offline
és nagyon jo a dal nagyon szeretem oket
2014. július 20. 15:44 #223
kata0
kata0
visszatérő vendég
 
Státusz火影忍者动态QQ表情
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.03.
Hozzászólás: 259
Csatolások: 13
Azonosító: 218461
Offline offline
Bah.....ezek a fiúk a magyar 1D..... csak a számaik is szarabbak
2014. július 20. 16:08 #224
Azim
Azim
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.05.
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Offline offline
Franciska, igen, mindenki úgy kezdi, de amikor minden rajongó azzal védekezik, hogy minden számukat ők maguk írják, akkor bennem megfordul a kérdés, hogy ÉÉÉÉSSS???? Felvághatnak ezzel olyan zenekarok, akik valóban maguk készítik a szövegeiket és a zenéiket is, saját egyedi stílussal, de ByTheWay esetében ez nem így van, lehet hogy elkészítettek pár számot, de ettől még nem többek a többi tucatelőadónál. Önálló stílusuk nuku, mindenki egy magyar 1D-t lát bennük, aki ismeri azt az együttest (mert hát bizonyos korhatár felett nemigen ismertek). Egyáltakán nem jók, az tény hogy ízlések és pofonok, de az is tény, hogy aki ezt minőséginek tartja, az még nem hallott minőségi zenét.
Várom a felháborodott szerelmeslányok átkozódásait. smileeee.gif
2014. július 20. 17:17 #225
virag.721
virag.721
új tag
 
StátuszBarca szív, Barca lélek, Barca-s leszek amíg élek!!!! XD :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.04.30.
Hozzászólás: 86
Csatolások: 0
Azonosító: 225165
Offline offline
Szerintem tök jó szám és a klip is nagyon jo smileeee.gif
2014. július 20. 18:02 #226
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi
 
Státusz...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.23.
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Offline offline
Először is a Wayereknek. Mindenkinek lehet önálló véleménye amit nyíltan és jogosan le is firkanthat ide, vagy bárhova ahol a BTW szerepel. Ha azonnal egy negatívval jön nem kell azonnal elküldeni a fenébe, hanem el kell fogadni,hogy nem mindenki szeretheti őket.
A fiúkról pedig az alábbi a véleményem.
Tipikus mai huszonévesek, tipikus mai gagyi névvel, tipikus sikítozó *mindjártmehalokérted* rajongókkal és tipikus szinte még a jó mércét sem megütő hangi adottsággal rendelkező "bandáról" van itt jelenleg szó. Oké azt nem mondom,hogy nincs hangjuk de lenne rajta mit csiszolni.
A klip nagyon unalmas,nincs mondanivalója,nincs lényege és összecsapottnak is tűnik. Kevés a kameraszemszög,a helyszín és gyakorlatilag a tagokat is csak kettő helyszínen látni.
A dal tényleg nagyon egy mulatósra hasonlít, szerintem borzalmas lett, és igazából már a jól megszokott értelmetlen hablatyolás a dalszövege.
Sokan őket nevezik férfiaknak,helyesnek és karrierre valónak. Szerintem ők is csak azok a tipikus (mint már fentebb említettem) gyerekek akik egy kis hírnévre vágyakozva többször jelentkeztek egy show műsorba (ami egyébként szintén a szennyesbe illő), hogy millió pattogó,sikítozó kiscsajt szerezennek maguknak akik körbeugrálják őket és mindenhol akár mások élete árán is megvédik őket. Mire emlékeztet? 1D. Sajnálom brutális a hasonlóság, csak egy emberrel vannak híján.
Nem ítélem el őket, a rajongókat sem, nem is fogok vitába szállni. Ez egy magán vélemény amit ide lefirkantottam mert már idejét éreztem annak,hogy valaki kicsit kimossa a rajongók agyát. Köszönöm!
2014. július 20. 20:42 #227
Reka1126
Reka1126
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.04.
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 197178
Offline offline
Szánalmasnak tartom azt,ami itt megy.Ha valaki nem szereti a BTW-t,akkor nyilván nem most fogja megszeretni.Viszont,ha mi Wayerek igen,akkor azzal miért van baj?Ha nem tetszik,akkor nem kell megnézni.És most lehet azzal jönni,hogy ,,Jajj a a 13 éves csitrik" meg ,,szabad ország azt csinálok amit akarok"...senki nem tiltotta meg,hogy elmondd a véleményed és ezt tiszteletben kell tartani.Meghallgatod a számot,eldöntöd,hogy tetszik-e vagy sem,és ennyi.Miért pazarolod arra az idődet,hogy elkezded leírni a bántó véleményed...nem kért meg senki,hogy legyél Wayer,de komolyan az már nagyon gáz,ha annyi időd van,hogy megírd ide az igazán ,,nagyon kedves" véleményedet.Inkább menj,és nézegesd annak a sztárnak az adatlapját,akit te szeretsz.Persze ha nagyon akrod,leírod,hogy nem.tetszik,de nem kell azonnal azzal jönni,hogy semmi hangjuk sincs,és egyépként is nyálasak és (stb)...
És lehet azt mondani,hogy a tipikus ,,mindjártmeghalokérted" rajongók állnak ki a fiúk mellett(ami persze nem igaz,mert idősebb rajongói is vannak a fiúknak,persze ezt nem tudod,csak az utálkozásra van időd),de akkor már annyit had mondjak el,hogy én a kis ,,csitri"(mert ha szeretem a BTW-t,akkor már nyilván az vagyok,tök logikus),nem csinálom a feszkót egy cikk alatt,mert éppen nem szimpi nekem az az ember/ek,akiről/kikről a cikk szól,mert nem akarok veszekedést,és nem akarok megbántano olyanokat akik azt az ebert szeretik (de nyilván nekem rossz a felfogásom,hisz én tényleg csak egy kislány vagyok).Viszont ha nektek annyi időtök van,hogy itt maratoni utálórohamot tartunk,akkor én is megvédem már azokat akiket kedvelek.Nyilván te is ezt teszed,ha egy olyan személyt bántanak,akit te mondjuk szeretsz.Ha már ez egy szabad ország és mindenkinek van véleménye,akkor már én is megosztom veletek a sajátomat,sok szeretettel!
(Ui.:nem kifejezetten egy embernek szól,és nem áll szándékomban senkit sem megsérteni)
2014. július 20. 22:10 #228
Azim
Azim
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.05.
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Offline offline
Drága Wayerek, minden alkalommal bebizonyítjátok gyermekien kifinomulatlan gondolkodásotokat! Az egyedüliek, akik itt feszkót csinálnak, azok ti vagytok a védelmező "ösztöneitekkel".
Az ember létezésének akkor van értelme, ha gondolkodik, spekulál, figyeli a környezete, a kultúra, a közélet eseményeit, helyzetét, és levonja a konzekvenciát! Ezt csinálja az is, aki elmondja a véleményét (amennyire lehet kulturált keretek között) annak ellenére, hogy rendkívül nem tetszik az adott dolog. És le fogjuk írni újra meg újra, mert a rajongókkal való vita során újabb konzekvenciákat vonhatunk le, ergó többet fogunk tudni. Ez nem időpazarlás, ez gondolkodás. A rajongók védelme viszont időpazarlás, hiszen nem győztök meg az igazatokról, hiszen rajongók vagytok, vagyis racionális helyett többnyire érzelmi alapon nyilatkoztok. Ez érthető, a rajongás erről szól, és normális jelenség, de a racionálisan "kritizáló" embert ez nem győzi meg.
Arról nem is beszélve, hogy ha a "ha nem tetszik, nem foglalkozunk vele"-elvet hirdetjük, akkor illene azzal sem foglalkozni, hogy másoknak olyan véleménye van, ami nekünk nem tetszik.
2014. július 21. 10:55 #229
KouichiSakakibara
KouichiSakakibara
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.09.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 215024
Offline offline
Reka1126
Tudod, én szépen akartam elmondani a nemtetszésem , de sokan írták, hogy "ha nem szereted őket akkor ne legyél itt" meg olyanokat hogy "ki kért , hogy írj ide?". Ezen kiakadtam. Ezekkel a kommentekkel mutatjátok meg, hogy az intelligenciahányadosotok nem haladja meg egy páfrányét SEM(Tisztelet a kivételnek). Egyszerűen képtelenek EGYESEK elfogadni, hogy bizony van olyan is aki nem szereti ezt a 'fiúcsapatot', nem igazán nevezném bandának, nem, nem azért mert nem rock-nem is szeretem a rockot- hanem mert egyszerűen ez a dal MINŐSÍTHETETLEN valami. Semmi eredeti, a zenét sem ők szerezték, a szöveget sem, és még vannak olyanok akik azzal jönnek, hogy "akkor dumálj , ha letettél valamit az asztalra". MIÉRT? Ők mit tettek le? Felfedezték őket egy vetélkedőben. Taps taps taps. Ahhoz aztán kellett önerő. Nos, ehhez többet nem tudok fűzni..Egyébként Ezzel a véleménnyel senkit nem akartam megbántani. Akinek nem inge nem veszi magára.
2014. július 21. 11:18 #230
Taylor Swift13
Taylor Swift13
új tag
 
StátuszWhen I listen to sad songs, I always feel a huge emptiness in my heart! <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.31.
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 226858
Offline offline
Nagyon cuki a szöszi! smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2014. július 21. 11:28 #231
Reka1126
Reka1126
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.04.
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 197178
Offline offline
Félreértés ne essék,én nem azt mondom,hogy ne írd le a véleményed,hisz én is azt csinálom!Nagyon sok Wayer túlzásokba esik,amit nem tartok tisztességesnek,mert vannak olyan akik átesnek a ló túloldalára.Nem ,,védelmezni" szeretném a fiukat,mert nem vagyok az anyjuk.Én annyit mondok,hogy ha valaki(én)szereti őket,akkor rögtön,abban a pillanatban megkapja a kis ,,sikitozó rajongó" vagy a ,,13 éves csitri" jelzőt.Nem fogom azt leírni,hogy márpedig a BTW igenis jó és stb...,mert ha eddg nem szerette valaki őket,akkkor nyilván nem az én kommentem fogja őt lázba hozni(legalábbis erre nem sok esély van).Nem azzal van bajom,hogy elmondod a véleményed,mert én is mindig elmondom.Azzal van a bajom,hogy néhányan az utálkozók közül is túlzásokba esnek azzal,hogy több ezer Wayer-t leszólnak,és csúnya szavakkal illetik.És én most nem azokhoz szólok,akik szépen leírják a véleményüket,hanem azokhoz,akik nagy szavakat használva leírják a BTW-t,és a Wayereket egyaránt.Nem monthatják,hogy üresfejű tinik,mert ha ismerne bárki is egy pár rajongó lányt,akkor nem ezt mondaná(persze vannak kivételek).És most lehet engem is szídni,hogy én,hogyan képzelem,hogy ezeket elmondom,de ha jobban belegondolsz,akkor ugyan azt csinálom,amit te.Elmondom és kiállok a véleményem mellett.Szerinted egy tucat a ByTheWay,szerintem viszont nem.Ha sokadjára írod le,akkor sem fog változni a véleményem.És pont ezért tartom feleslegesnek ezeket a rosszindulatú,ócsárló kommenteket(Ezzel nem azt mondom,hox minden olyan komment,ami NEM a BTW imádatáról szól,az ilyen!!)Ennyit szeretnék még hozzáfűzni,és nem az utálat vezérel. smileeee.gif
2014. július 21. 11:50 #232
Azim
Azim
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.05.
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Offline offline
Egyáltalán nem is az olyan rajongókkal van a baj, mint te, de te is láthatod, meg a szavaidból kivéve látod is, hogy mennyire túlzásba tudnak esni a rajongók, és elég nekik annyi szubjektív véleményt mondani, hogy "ez nekem nagyon nem tetszik, nem találom eredetinek" stb. Ők meg már esnek neki az embernek, mint a veszett kutya, hogy "neked nincsen füled, ne szóljál bele, ha nem tetszik ne hallgasd" meg ilyenek. Az ilyenen persze hogy az ember felhúzza magát, hidd el iszonyat dühítő tud lenni, amikor 10-15 évvel nálad fiatalabb lányok úgy döntenek, hogy most aztán neked megmondják a frankót, miközben te tisztában vagy vele, hogy nincs igaza, és az érzelmei vezérlik és pár év múlva lehet hogy ő sem így fogja gondolni.
2014. július 21. 13:20 #233
Reka1126
Reka1126
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.04.
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 197178
Offline offline
Abban teljes mértékben igazat adok neked,hogy vannak olyanok akik túlzásokba esnek.Tapasztaltam én is,és van olyan,amikor én szégyelem magamat a helyükben is.Nekem mindg is egy szép emlék lesz a BTW,remélem,hogy sokáig fogok még róluk hallani.Az viszont tényleg durva,és ebben tényleg teljes mértékben igazar adok,hogy egy ,,normális" (nem csúnya,rosszindulatú szavakkal megírt) negatív kommentre,nem úgy kell reagálni,ahogyan egy páran teszik!Ez biztosan így van! smileeee.gif
(Azért van ez,mert ha már valaki rosszat mondd róluk,akkor megy a felháborodás.Megértem őket,mert nagyon szeretik a fiukat,mint ahogyan én is.De nem szabad úgy reagálni rá,hogy leszedi a másik ember fejét.Ha meg valaki csúnyát írt,akkor ez van.Nekem is nagyon rosszul esik,és ahogyan látni lehet,reagálok is rá,de igyekszem nem úgy tenni ezt,hogy valait megbántsak.Bár van amikor sajnos ez nem úgy sikerül,ahogy szeretném,de igyekszem elsimítani utána a dolgokat!) smileeee.gif
2014. július 21. 16:05 #234
- törölt felhasználó -    
Wayer-mégegy gyönyörű szó,ami nélkül nem lehet élni,mert a"rajongó"szó nem elég.
2014. július 21. 20:23 #235
KouichiSakakibara
KouichiSakakibara
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.09.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 215024
Offline offline
Hidd el, én sem akartam ócsárolni őket, de egyszerűen felment a vizem.
2014. július 26. 13:56 #236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Azim @ 2014.07.20. 14:37)
sissy0803
Miért, hány számuk van? Három,esetleg öt? Komolyan kíváncsi vagyok.

Miért,hány száma legyen egy fiatal bandának? yes.gif Mi csak védjük a kedvencünket,ahogy azt te is teszed a te kedvenceiddel.Tisztában vagyunk vele,hogy nem szeretheti őket mindenki,de mivel az embernek lehet véleménye erről a számról,akkor a kommentekről is lehet. pardon.gif
2014. július 27. 17:03 #237
Britney1996
Britney1996
új tag
 
StátuszFake it til you make it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 141041
Offline offline
Nem akarok újabb veszekedést generálni, de nekem sem tetszik ez a szám, sajnos se a dallamban se a szövegben nem találtam semmi eredetit plusz kicsit erőltetett a viselkedésük néhány jelentnél, de lehet, hogy ezt már csak én látom így. Az X-factor alatt nagyon szerettem őket, mert nem csak egy sima banda voltak, hanem tényleg különlegesek, népszerű számokat tettek még jobbá, kicsit olyan akapellás volt a stílusuk, most meg... Külön-külön egyszerűen nincs elég erős hangjuk ők együtt jók, amikor kísérik egymást. Összeségében nem tetszik ez a szám, de úgy gondolom, képesek lennének többre.
2014. július 28. 10:10 #238
Azim
Azim
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.05.
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Offline offline
Idézet
Miért,hány száma legyen egy fiatal bandának? yes.gif Mi csak védjük a kedvencünket,ahogy azt te is teszed a te kedvenceiddel.Tisztában vagyunk vele,hogy nem szeretheti őket mindenki,de mivel az embernek lehet véleménye erről a számról,akkor a kommentekről is lehet. pardon.gif



Édesem, a kérdésem egy utalás volt arra, hogy nem kell annyira odáig lenni attól hogy "minden számukat maguk írták". Mert így aztán nem nehéz.
2014. augusztus 05. 21:32 #239
Lilianna
Lilianna
új tag
 
Státusz18 hónap. Minden rendben lesz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.29.
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 204810
Offline offline
Bekem annyira nem ttszik
2014. szeptember 20. 03:05 #240
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~
 
StátuszI hate tomatoes
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.14.
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Offline offline
Szódával elmegy, de kicsit többre vártam. Nah majd legközelebb :/
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!