Az Instagramon üzent az énekes-színésznő egy fiatal lánynak, aki utálatos kommentet hagyott egy képnél.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez kiosztotta rajongóját
2014. július 14. 12:36
Selenának nagyon igaza van, és tetszik, hogy nem úgy írta ezt le neki, hogy párszor elküldi a jó k.rva anyjába, hanem emberi stílusban beszél hozzá. Nem bírom Selenát, de most vele vagyok.
2014. július 14. 12:37
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nagyon is igaza van. És nem csak azért mondom mert a rajongója vagyok. Ráadásul nem is volt bunkó hiszen még meg is dicsérte a lányt hogy gyönyörű. Olyan jó hogy van valaki aki kiáll másokért, hiszen egyszer leállított egy csajt is aki zaklatta az egyik rajongóját. Ilyen egy igazi példakép. Lehet Sel-t utálni, nem szeretni és lehet bele kötni de semmi értelme mert mindig azok lesznek többen akik nagyon szeretik.
Hatalmas respect ♥
Hatalmas respect ♥
2014. július 14. 12:46
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Nem értem, akkor most mit irt a rajongó es mit Selena?
2014. július 14. 12:50
Ezt eddig értem de ha megvédi magt akkor végülis nem kiosztotta a rajongóját. És ez a lány végképp nem a rajongója.
2014. július 14. 13:00
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Azért ez nem olyan beszólás, csak próbálja jobb belátásra bírni ezt a csajt. Én is utálom, mikor szidják az embereket. Én se bírok pár embert, de semmi rosszat nem kívánnék senkinek.
2014. július 14. 13:05
ha csak az utolsó két mondatot írja le az tök kedves lett volna
de különben nem
2014. július 14. 13:05
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez kajakra de nem beszólás.
2014. július 14. 13:11
Hat ez egyáltalán nem beszólás volt csak szolt a csajnak, hogy ezzel ne dobálózzon. Egyébkén Selenanak most nem könnyű és megértettem volna azt is ha csak úgy egy durvább beszólást hagy.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: