Idén ősszel indul hódító útjára a Foo Fighters frontemberének dokumentum sorozata, a Sonic Highways, melynek kapcsán Dave bevallotta: nem tartja sokra a tehetségkutató műsorokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dave Grohl nem tartja sokra a tehetségkutató műsorokat
2014. július 18. 09:56
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. július 18. 10:08
Hát szerintem nincs igaza mert a legtöbb hírességet tehetségkutatón fedezték fel!
2014. július 18. 10:34
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Dave Grohl az Isten
2014. július 18. 10:35
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Tényleg nem ér sokat egyik se, mindegyik csak celebgyár. Csinálnak egynyári celebeket, akikből majd műsorvezető, DJ, modell, akármi lesz.
2014. július 18. 10:38
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Én szerintem van igazság benne ,amit Dave állít. A tehetségkutatokból tényleg sok tehetséges ember vált híressé ,de sajnos vannak közöttük olyanok is, akiknek nincs meg a hangi adottságuk,tehetségük. Ez már csak ilyen...
2014. július 18. 10:43
Idézet (SelenaMarieGomez @ 2014.07.18. 10:08)
Hát szerintem nincs igaza mert a legtöbb hírességet tehetségkutatón fedezték fel!
Csak a celebeket, egynyári énekeseket, instant csodákat. Ez a mai recept. Az igazi énekesek, zenészek többnyire önerőből jutottak el oda, ahova. Hány tehetségkutatós bábu vált legendává, ikonná, vagy csupán futott be tartós karriert?! Na ugye. Egyetértek Dave-vel én se nézem ezeket a műsorokat semmibe. A tehetség, ami ott a legkevésbé számít.
1 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10
2014. július 18. 10:59
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Igaza van. Azok akik tehetségkutatókból kerülnek ki, sosem lesznek olyan jók, mert ott van segítség, egyedül nehezebb feljutni a ranglétrán. Jó én nem mondom azt, hogy egy tehetséges ember sincs a tehetségkutatókban. Van de nem sok.
2014. július 18. 11:24
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Attól, hogy valaki tehetségkutatóban lép fel, még lehet tehetséges, azzal van a baj, hogy ezek a műsorok teljesen a bulvár felé viszik el őket, nem zenészek lesznek, hanem celebek (nagyon nem szeretem ezt a szót).
Viszont, kritikusok úgy gondolom mindig is lesznek, és akit eltántorít az, hogy negatívan nyilatkoznak róla... nem lesz olyan, hogy mindenkinek tetszik, amit az adott zenész csinál, ezért még nem kellene "letörni a szárnyait".
Viszont, kritikusok úgy gondolom mindig is lesznek, és akit eltántorít az, hogy negatívan nyilatkoznak róla... nem lesz olyan, hogy mindenkinek tetszik, amit az adott zenész csinál, ezért még nem kellene "letörni a szárnyait".
2014. július 18. 11:25
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
teljes mértékben egyetértek vele. a tehetségkutató műsoroknak hála kaptunk olyan "zenészeket" mint a bytheway vagymi oláh nemtudomkicsoda és satöbbi satöbbi...az a baj hogy ilyenkor minden a pénzről szól és nem arról hogy kinek milyen jó hangja vagy zenéje van...például annakidején király l norbi...semmi tehetsége nemvolt csak annyi hogy az emberek jót röhögtek rajta és sok pénz jött be a csatornának... nem ugy mint régen ..az igazi zenészeknek gitárra,egy garázsra,pár haverra és egy dobszerkóra van szükség nem pedig egy kireflektorozott szinpadra,pár emberre aki kritizálja őket és pár millio emberre akik szavaznak rájuk mert az utóbbi nem a zenéről szól:D ennyi
2014. július 18. 12:57
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Igaza van. A tavalyi X-ben is volt olyan, aki az élő showban is benne volt, kb. nulla tehetséggel, de rá mondta a tisztelt zsűri, hogy egy sztár alkat. Na, persze, mert az a fontos. Amúgy meg, Tóth Gabi meg a hozzá hasonlók hogy jönnek ahhoz, hogy eldöntsék, ki tehetséges?! És a nézők is szavazhatnak pusztán szimpátiából. Ez úgy baromság, ahogy van. Magyar vonulatban meg külföldi tehetségkutatókból is rászabadítottak a világra olyanokat, akik kb. a kinézetükkel szerzik a rajongókat, szinte hang nélkül. Igazi nagy tehetségek csak elvétve akadnak ilyen műsorokban. Az ő kedvükért lehet, hogy van valamennyi kis értelme, de nem minden évben!!!
2014. július 18. 13:32
Igaza van. Eddig talán soha nem kaptunk egy "tehetséget" se. Csak One Directiont és Vastag Csabát akiknek valjuk be semmi köze sincs a "zene" fogalomhoz. Igazából ez az egész arra megy ,hogy valami legyen a TVben amiből sokat tudnak kaszálni, de persze senki se akarja úgy megnyerni ezt a szart csak simán ezért a fejesek még bedobtak par millát egy új kocsit.A lemez szerződést azert nem írtam oda mert ezek az "énekesek" akik igy lettek híresek azokat csak a pénz hajtja.
2014. július 18. 14:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
És milyen igaza van. Az igazi tehetségek és legendás zenészek nem tehetségkutatókból kerültek elő (főleg, mivel akkoriban még nem voltak ilyen szennyműsorok). A nagy nyertesek közül pedig csak nagyon kevesen tudnak fennmaradni és értékelhető produkciót nyújtani.
2014. július 18. 17:18
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline |
Tökéletesen igaza van. Akkor lesz valaki igazán jó zenész ha küzd, ha kell éveket, és sikerül elérnie az álmát. Nem attól, ha pár hónapra felkapja a média, mert megnyert egy tehetségkutatót, aztán meg sehol semmi, mert nem tud "egyedül" fennmaradni.
2014. július 19. 11:01
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline |
Mennyire igaza van! A tehetségkutatók soha nem is a tehetségek kutatásáról szólnak De ebbe most nem is akarok mélyebben belemenni, mert csak felidegesítem magam... megint
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni