Kembe Sorel, a Jóban rosszban sztárja a tegnapi napra közönségtalálkozót szervezett a sorozat rajongóinak és szereplőinek egyaránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kembe Sorel közönségtalálkozót szervezett
2014. július 25. 20:25
![]() |
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3268 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 ![]() |
Ezek a Jóban rosszbanosok miért hiszik magukról azt, hogy akkora nagy sztárok? Ugyanígy vélekedek a Barátok köztről is...
2014. július 26. 15:01
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Idézet (Average Girl @ 2014.07.25. 20:25)
Ezek a Jóban rosszbanosok miért hiszik magukról azt, hogy akkora nagy sztárok? Ugyanígy vélekedek a Barátok köztről is...
Egy jó pár hónappal ezelőtt volt szerencsém az egyik Jóban rosszbanos "színésznőhöz", és had ne mondjam, hogy a kórházban micsoda felhajtás volt. Én csak arra eszméltem fel, hogy az egyik gyakorlatos kolléganőm odasúgja nekem halkan, hát, hogy itt van xy a Jóban rosszbanból. Nézek rá, mint borjú az újkapura, hogy nekem mondhatja, úgysem tudom, hogy ki az. Végül egy gyereket toltunk le a gipszelőbe, de előttünk ott ücsörgött a "sztár", mert állítólag otthon összetörte magát. Én még olyan arrogáns és bunkó embert életemben nem láttam - komolyan úgy csinált, mintha vízen járt volna. Előtte meg állítólag öt ember elé tolakodott az ambulancián, mondván, hogy ő xy sztár és neki jár az, hogy azonnal ellássák. P*fám leszakadt. Undorító volt az a felhajtás körülötte, és a poén az, hogyha az évfolyamtársam nem mondja, akkor azt sem tudom, hogy ki az a nő. Azért érdekes, hogy ezek a hángérien celebek úgy viselkednek, mintha ők tojták volna a spanyol viaszt.
2014. július 26. 17:46
jézusom... mintha olyan sokan kíváncsiak lennének erre.
2014. július 26. 22:29
![]() |
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 ![]() |
Nagyon helyes döntés

2014. július 27. 13:41
![]() |
Jennieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 230158 ![]() |
Más hírességek is gondolkodhatnának így:)
Egyébként is már pár hónapja rákattanatam a Jóban-Rosszbanra. Sokkal de sokkal izgalmasabb mint a BK.. amúgy is már évek óta nem néztem!
Egyébként is már pár hónapja rákattanatam a Jóban-Rosszbanra. Sokkal de sokkal izgalmasabb mint a BK.. amúgy is már évek óta nem néztem!
2014. július 29. 10:15
![]() |
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 ![]() |
Jó ötlet volt Tőle!

2014. július 30. 10:45
![]() |
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 ![]() |
Hát azért jo döntés volt tőle

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Babát vár a felesége.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.