Cikksorozatunk új részében három Los Angeles-i nővér együttesét mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő bandák nyomában: Haim
2014. július 28. 16:15
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
hááát...nem is tudom...://
nem rosszak, de nincs bennük semmi különleges
nem rosszak, de nincs bennük semmi különleges
2014. július 28. 16:28
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Úristen imádom őket! Iszonytatóan tehetségesnek tartom a bandát és tényleg nagyon egyedi hangzásviláguk van. Bár nem gondoltam volna ,hogy itt is olvasok róluk... Jelenleg mondjuk ki lehetne kergetni a The Wire-el a világból annyit nyomatják valamelyik adón de egy szinten örülök is neki persze.
2014. július 28. 16:57
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Imáádom oket !!
nagyon tehetségesek és nagyon jó a hangjuk iš !!
2014. július 28. 21:26
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mostanában sokszor bújom az MTV Rock-ot, és ott láttam először a Falling és az If I Could Change Your Mind klipjét. Tetszik amit csinálnak. Mindenképpen nagy jövő áll előttük.
2014. július 29. 10:11
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.07.28. 21:39)
Amúgy meg My Song 5 !!
Élő videót még nem is láttam tőlük de úristen nagyon jól nyomják azt hiszem megnézek még párat
2014. július 29. 11:08
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Violet Hepburn @ 2014.07.29. 10:11)
Élő videót még nem is láttam tőlük de úristen nagyon jól nyomják azt hiszem megnézek még párat
Főleg ,hogy ez a kedvencem az albumról 
Engem élőben győztek meg leginkább
2014. július 29. 12:06
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Áááá, köszönöm, hogy megszületett ez a cikk! Jó ilyenre visszatérni
Imádom a Haim-ot, a Mumford & Sons által ismertem meg őket kb. 1 éve, mikor együtt turnéztak. Nagyon vártam, hogy esetleg fellépnek idén a Szigeten, de remélem, jövőre meghívják őket. MELEGEN AJÁNLOM.
Talán a Let Me Go, a My Song 5 meg a Go Slow áll hozzám a legközelebb (habár a telefonom szerint a legtöbbször lejátszott dal a The Wire, de hát na). Szövegileg annyira nem tartom őket erősnek, viszont hangszerelésben... Fú, meg is borzongtam, basszus:D
Azt is szeretem, hogy nem ragaszkodnak a lemezen megszokott felálláshoz, mint pl. itt a Go Slow-nál. Meg az is cool, hogy mernek kockáztatni, mert az első Glastonbury-fellépésükön, a bemutatkozó színpadon "lecsupaszítva" adták elő a dalokat, pedig az lett volna a biztos húzás, ha megőrzik az album dinamikáját. És még így is k.rva jók voltak.
Szerk.: Ja, és Este bass face-e a legjobb dolog valaha. PONT.
Imádom a Haim-ot, a Mumford & Sons által ismertem meg őket kb. 1 éve, mikor együtt turnéztak. Nagyon vártam, hogy esetleg fellépnek idén a Szigeten, de remélem, jövőre meghívják őket. MELEGEN AJÁNLOM.
Talán a Let Me Go, a My Song 5 meg a Go Slow áll hozzám a legközelebb (habár a telefonom szerint a legtöbbször lejátszott dal a The Wire, de hát na). Szövegileg annyira nem tartom őket erősnek, viszont hangszerelésben... Fú, meg is borzongtam, basszus:D
Azt is szeretem, hogy nem ragaszkodnak a lemezen megszokott felálláshoz, mint pl. itt a Go Slow-nál. Meg az is cool, hogy mernek kockáztatni, mert az első Glastonbury-fellépésükön, a bemutatkozó színpadon "lecsupaszítva" adták elő a dalokat, pedig az lett volna a biztos húzás, ha megőrzik az album dinamikáját. És még így is k.rva jók voltak.
Szerk.: Ja, és Este bass face-e a legjobb dolog valaha. PONT.
2014. július 30. 14:36
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nagyon ígéretes tehetségek a lányok. Ahhoz képest, hogy nem áll közel a szívemhez annyira a rock műfaj bármilyen típusa, ezek a dalok nagyon fülbemászóak számomra is. Az öltözködésük pedig nagyon egyedi. Le a kalappal előttük!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.