Lara Croft nevét manapság már nemcsak a számítógépes játékok kedvelői ismerik, hiszen megelevenedett a filmvásznon és videoklipekben is megmutatta magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lara Croft – élet a konzolon túl
2014. augusztus 07. 13:14
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Nagyon érdekes, sok információt tartalmazó jó cikk lett! Pár dolgot és sem tudtam. Az Tuti, hogy a világ egyik, ha nem a legsikeresebb videójátéka volt, kiskoromban Playstation 1-n mind az 5 részzel rengeteget játszottam, de egyértelműen a 4. The Last Revelation egyiptomi része volt a legjobb, illetve a 5. rész Chronicles is sok szép pillanatot okozott. Néha baromira nehéz volt egyes helyeken továbblépni, vagy csak szintugrással tudtam mert 1 hzónapig se jöttem rá pl. 1-ben hogy kell továbbmenni. Angelina Jolie-t nagyon eltalálták a filmszerepre, az 1. részt moziban is láttam plusz filmzenéjét is megvették szüleim. A 2. rész kevésbé volt jó, inkább elkapkodott, de a Korn- Did My Time-ja hozzá nagyon jó nóta lett. A Die Artze vidijét még anno német Viván sokszor láttam is, az a 2. részhez készült psx időszakban!
2014. augusztus 07. 14:25
![]() |
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 ![]() |
A Tomb Raider az egyik kedvencem a mai napig.
Imádom a filmeket és a játékot is.
Bár azt meg kell, hogy mondjam azért a Tomb Raider szériának nem töretlen a sikere. Még anno a Legend-del kezdődött a mélyrepülés, amikor már Lara-t a játékban túl "tökéletesnek" állították be. Ráadásul ott már túlzásba vitték a plasztikát.
De azt kell mondjam, hogy a legutóbbi játék abszolút elnyerte a tetszésemet, fantasztikus grafikával, és végre egy olyan Lara Croft-ot kapunk akiről még el is hisszük, hogy ember.

Bár azt meg kell, hogy mondjam azért a Tomb Raider szériának nem töretlen a sikere. Még anno a Legend-del kezdődött a mélyrepülés, amikor már Lara-t a játékban túl "tökéletesnek" állították be. Ráadásul ott már túlzásba vitték a plasztikát.
De azt kell mondjam, hogy a legutóbbi játék abszolút elnyerte a tetszésemet, fantasztikus grafikával, és végre egy olyan Lara Croft-ot kapunk akiről még el is hisszük, hogy ember.

2014. augusztus 07. 14:34
Még nem láttam a filmet de tervezem.Nagyon jó cikk lett.
2014. augusztus 07. 19:11
![]() |
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 779 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 ![]() |
Minden ami Tomb Raider imádom! Milliószor végig játszottam az összes részét! Még ovis voltam amikor apukám megvette psx-re az első részt, azóta megvan és működik
Nem lehet megunni! Tényleg, megyek és mindet végig játszom XD

2014. augusztus 07. 21:26
![]() |
Patrik2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 197753 ![]() |
Jaj imádom kiskorom óta ezekkeljátszok minden nyáron. Sajnos eddig csak egyet játszottam ki a 2006-os Legend-et ez a kedvencem

Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.