Lara Croft nevét manapság már nemcsak a számítógépes játékok kedvelői ismerik, hiszen megelevenedett a filmvásznon és videoklipekben is megmutatta magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lara Croft – élet a konzolon túl
2014. augusztus 07. 13:14
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nagyon érdekes, sok információt tartalmazó jó cikk lett! Pár dolgot és sem tudtam. Az Tuti, hogy a világ egyik, ha nem a legsikeresebb videójátéka volt, kiskoromban Playstation 1-n mind az 5 részzel rengeteget játszottam, de egyértelműen a 4. The Last Revelation egyiptomi része volt a legjobb, illetve a 5. rész Chronicles is sok szép pillanatot okozott. Néha baromira nehéz volt egyes helyeken továbblépni, vagy csak szintugrással tudtam mert 1 hzónapig se jöttem rá pl. 1-ben hogy kell továbbmenni. Angelina Jolie-t nagyon eltalálták a filmszerepre, az 1. részt moziban is láttam plusz filmzenéjét is megvették szüleim. A 2. rész kevésbé volt jó, inkább elkapkodott, de a Korn- Did My Time-ja hozzá nagyon jó nóta lett. A Die Artze vidijét még anno német Viván sokszor láttam is, az a 2. részhez készült psx időszakban!
2014. augusztus 07. 14:25
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
A Tomb Raider az egyik kedvencem a mai napig.
Imádom a filmeket és a játékot is.
Bár azt meg kell, hogy mondjam azért a Tomb Raider szériának nem töretlen a sikere. Még anno a Legend-del kezdődött a mélyrepülés, amikor már Lara-t a játékban túl "tökéletesnek" állították be. Ráadásul ott már túlzásba vitték a plasztikát.
De azt kell mondjam, hogy a legutóbbi játék abszolút elnyerte a tetszésemet, fantasztikus grafikával, és végre egy olyan Lara Croft-ot kapunk akiről még el is hisszük, hogy ember.
Bár azt meg kell, hogy mondjam azért a Tomb Raider szériának nem töretlen a sikere. Még anno a Legend-del kezdődött a mélyrepülés, amikor már Lara-t a játékban túl "tökéletesnek" állították be. Ráadásul ott már túlzásba vitték a plasztikát.
De azt kell mondjam, hogy a legutóbbi játék abszolút elnyerte a tetszésemet, fantasztikus grafikával, és végre egy olyan Lara Croft-ot kapunk akiről még el is hisszük, hogy ember.
2014. augusztus 07. 14:34
Még nem láttam a filmet de tervezem.Nagyon jó cikk lett.
2014. augusztus 07. 19:11
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Minden ami Tomb Raider imádom! Milliószor végig játszottam az összes részét! Még ovis voltam amikor apukám megvette psx-re az első részt, azóta megvan és működik
Nem lehet megunni! Tényleg, megyek és mindet végig játszom XD
2014. augusztus 07. 21:26
|
Patrik2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 197753 offline
|
Jaj imádom kiskorom óta ezekkeljátszok minden nyáron. Sajnos eddig csak egyet játszottam ki a 2006-os Legend-et ez a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.

0 felhasználónak tetszik: