Jennifer Aniston sosem feküdne kés alá
2014. augusztus 11. 14:40
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline |
Teljesen egyetértek vele
2014. augusztus 11. 14:41
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
egyetértek vele
2014. augusztus 11. 14:55
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
szerintem nagy helyes. felesleges plasztikáztatni... ő így is szép
2014. augusztus 11. 14:57
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (BoTommo @ 2014.08.11. 14:36)
Diala, képzeld, hogy neki nem volt ilyen beavatkozása. Másféle volt, ami még csak most kezd népszerű lenni és nem fájdalmas. És ő csak a plasztikát ellenzi, nem az összes többit, plusz nem mondta, hogy semmi más nem volt
Amúgy egyetértek Jenniferrel
Amúgy egyetértek Jenniferrel
Óh, igen, mert egy hollywoodi sztár szava kőbevésett igazság, mindig, minden körülmények között a valóságot tükrözi. Sajnálom, nekem egy kép többet mond, mint egy hipokrata sztár.
Attól még, hogy ő ezt mondta, és pár másik dolgot, még nem biztos, hogy igaz... Ha pedig csak botox-kúrán esett is át, már akkor sincs joga erről papolni, még hogy "természetes öregedés"...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 11. 15:05
Idézet (Diala @ 2014.08.11. 12:54)
Elég álszent duma, a vak is látja, hogy nem természetes módon feszül ennyi idősen a bőre, szóval megspórolhatná magának azt a kényelmetlenséget, hogy a fél világ rajta röhögjön egy ilyen nyilatkozat után... Negyvenöt évesen ne mondja már, hogy mindennemű segítség nélkül ilyen feszes az arcbőre. Ennyi év folytonos sminkelésének megvan, meglesz a böjtje, szóval nem kell nyomni itt a hipokrata-dumát, mert nem véletlen, hogy beütöm a nevét a keresőbe, és a harmadik találat a "plasztikai műtétek".
Ennél csak Sandra Bullock szájából hangzana nevetségesebben... (Leborulok színészi múltja előtt.)
Ennél csak Sandra Bullock szájából hangzana nevetségesebben... (Leborulok színészi múltja előtt.)
Teljes mértékben igazad van.
2014. augusztus 11. 15:15
Szerintem nála is befigyelt már a botox, de legalább nem egészségtelen mértékben, ahogy az látszik is. Az ő munkája megadja neki a lehetőséget, hogy odafigyeljen magára. Mások is néznek ki jól ilyen idősen plasztika nélkül is. Igaza van.
2014. augusztus 11. 15:32
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Szerintem teljesen igaza van!!! Utálom,amikor valaki átszabja az alakját.Mindig is szerettem Jennifer-t,de nem gondoltam volna,hogy ő is ezen a véleményen van.!
2014. augusztus 11. 15:36
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Szép nő és jól áll a dolgokhoz a műtétek kapcsán hiszen sok ember túlzásokba esik akinek van pénze is rá.
Pl:Madonna,Christina.A.és még sorolhatnám a végtelenségig.
Jennyt irigyelhetik is sokan mert bomba jó formában van és gyönyörű arcú lány!!
Ha tényleg igaz amit nyilatkozott akkor büszke vagyok rá.
Pl:Madonna,Christina.A.és még sorolhatnám a végtelenségig.
Jennyt irigyelhetik is sokan mert bomba jó formában van és gyönyörű arcú lány!!
Ha tényleg igaz amit nyilatkozott akkor büszke vagyok rá.
2014. augusztus 11. 15:38
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Igy van En sem ertem, miert probaljak megallitani az idot..es sokkal csunyabbak lettek mutetek utan sokan.
Jennifer mindig is jol nezett ki, termeszetesen szep es nincs is mit valtoztatni rajta.
Jennifer mindig is jol nezett ki, termeszetesen szep es nincs is mit valtoztatni rajta.
2014. augusztus 11. 16:02
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Azzal egyetértek, hogy helyesebb lenne plasztikai műtétek nélkül megöregedni, de kit kábít? Világos, mint a nap, hogy feküdt már kés alatt. És fog is, nehogy elveszítse ezt a pasiját is.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2014. augusztus 11. 16:04
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Mindig nagyon mosolygok azon, amikor Anistont "természetes szépségnek" nevezik. Nagyon rég messze van már ő a természetestől, bár kétségtelenül jó plasztikai sebésze van. Kétszer is átszabták az orrát; és nem, az orrmandula kivételétől nem változik meg az orr formája, ennyire ne nézzük hülyének az embereket. Az állán és az arccsontján is változtattak, és egy időben az ajkait is töltette. Botox nélkül pedig sutba dobhatná a génjeit, tekintve hogy évekig kemény láncdohányos volt, ami szép mély ráncokat eredményez a száj és a szem körül. Még a sokat magasztalt haja nagy része sem eredeti, hiszen kb. fél éve volt hír, hogy bubira levágatta, aztán pár héttel később megint hosszúval jelent meg. Nincs baj a póthajjal, nincs is olyan sztár, aki ne dúsíttatná-hosszabbíttatná mesterségesen a haját, csak vicces, amikor ájuldoznak tőle, pedig csak megfelelő mennyiségű pénz és jó fodrász kell hozzá.
2014. augusztus 11. 17:06
Orulok hogy vannak meg sztarok,akik nem akarnak kes ala fekudni
2014. augusztus 11. 17:35
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Aniston a külseje rabja, nem véletlenül nem szült.
Nem vagyok ellene, de az egész élete másképp nézne ki. Én úgy gondolom, hogy volt műtétje és valószínűleg vasalják az arcát. Ettől függetlenül nem fair becsapnia a vele egykorú hölgyeket, azzal ámítani őket,hogy bárki lehet ilyen kisimult. Ugyan. Jennifernek más dolga sincs, mint tipp topp lenni, nyaralgatni, filmezgetni, fotózkodni...ahol ugye mindenkinek az a feladata, hogy ő jól nézzen ki. Nincs miben megöregednie.
Nem vagyok ellene, de az egész élete másképp nézne ki. Én úgy gondolom, hogy volt műtétje és valószínűleg vasalják az arcát. Ettől függetlenül nem fair becsapnia a vele egykorú hölgyeket, azzal ámítani őket,hogy bárki lehet ilyen kisimult. Ugyan. Jennifernek más dolga sincs, mint tipp topp lenni, nyaralgatni, filmezgetni, fotózkodni...ahol ugye mindenkinek az a feladata, hogy ő jól nézzen ki. Nincs miben megöregednie.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.